- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.521
Aslında evet bende duymuştum o hocayı ama Bilkent temiz ve güzel hocaları da baya öneriliyor o yüzden şimdilik BilkentCnım ben ankarada yenimahalleye gidiyorum simdilik. Ülker hanıma, ali bey de iyi orda özel düşünüyorum ama karar veremedim
Beni bilkentte en çok korkutan çok fazla asistan olması … tabiki çok guzel bir hastane bana uzak tabi biraz daAslında evet bende duymuştum o hocayı ama Bilkent temiz ve güzel hocaları da baya öneriliyor o yüzden şimdilik Bilkentsağlıkla gelsinler inşallah
Ben doktorw gittim dün normal dedi kan gelmediği sürece. Ayakta uzun durduysan ilişki olduysa olmuş olabilir dedi. Dinlen bu süreçte ve ilişki olmasın dedi8+0 ım dün bende de az kahverengi akıntı geldi inşallah normaldir
Bende aynıyım avakado aldım sağlıklı besleneyim diye kaç gündür o bana bakıyor ben onaArkadaslar ben 8+5 im cok çeşitli beslenemiyorum bir iki haftadır pilav makarna patates tost bazlama bazen cok cok nadir et dürüm avokada vs yiyemiyorum avokado diyor herkes üzülüyorum da
Bir de dogum paketi icin ne düşünüyorsunuz 120 130 bandindaymis beb zaten fetal dna yaptiricam 2 li 3 lu test duusnmuyrm o yüzden cok mantıklı gelmedj bana
Ben doktorw gittim dün normal dedi kan gelmediği sürece. Ayakta uzun durduysan ilişki olduysa olmuş olabilir dedi. Dinlen bu süreçte ve ilişki olmasın dedi
Beni bilkentte en çok korkutan çok fazla asistan olması … tabiki çok guzel bir hastane bana uzak tabi biraz
İnşallah hayırlıyla gelsin bebişimizBeni bilkentte en çok korkutan çok fazla asistan olması … tabiki çok guzel bir hastane bana uzak tabi biraz da
çok teşekkür ederim amin diyorum güzel duanıza. insallah bebiş bize kendini gösterir rahatlatır :)Üzme kendini balım rabbim güzel haberle duymayı nasip etsin inşallah binik babyy sağlıklıdır annesi seni korkutuyor bu minikler bizi ne hale getir dii ahahah
Benim regl dönemi bir de sizin de öyle büyük ihtimalle acaba ilgisi var mıdır bilmiyorum ilk aylarda. Olumsuz olan şeyler varsa ilişki olmasın diyorlar bize başından beri dememişti ama bu akıntıdan sonra dedi en azından 1 hafta. Çok normal olabilir böyle akıntı kırmızı kan şeklinde gelmediği sürece sorun yok dediBende aynıyım avakado aldım sağlıklı besleneyim diye kaç gündür o bana bakıyor ben ona
İlişki olmadı bizde öğrendiğim günden beri ara verdik Dr da birşey demedi kontrole gidince sorucam
Ben la roche kullanmaya devam ediyorum canım emilimi de çok kolayKızlar ya Allah aşkına bana yüzü hayalet beyazına çevirmeyecek bir güneş kremi önerir misiniz şu mineral filtreli güneş kremleri bana hiç uymadı
Eczacı caudalie güneş kremi önerdiği için ona başladım şimdilik memnunum benKızlar ya Allah aşkına bana yüzü hayalet beyazına çevirmeyecek bir güneş kremi önerir misiniz şu mineral filtreli güneş kremleri bana hiç uymadı
Ben çıldırdım. Günler saatler geçmiyor.Merhabalar 6. Hafta da sürpriz hamile oldugumu öğrendim ülser için ilaç kullanıyordum doktor bıraktırdı aşırı mide yanması yaşıyorum mide yanmasıyla nasıl basediyorsunuz çıldıracağım
Kokuyor mu peki hangisi acaba? Bi tane güneş kremini denedim ben o kadar kötü koktu ki bidaha elimi süremedim çok merak ettim hemen bakıyımmmEczacı caudalie güneş kremi önerdiği için ona başladım şimdilik memnunum ben
Ona da kimyasal filtreli diyorlar ben de normalde onu kullanıyorum nemlendirmesi de güzel diğerleri pütür pütür bembeyaz yaptı beniBen la roche kullanmaya devam ediyorum canım emilimi de çok kolay
Bunu duymamıştım bi de buna bakayım teşekkür ederimEczacı caudalie güneş kremi önerdiği için ona başladım şimdilik memnunum ben
Bu da kimyasal filtreymiş çok önemli mi acaba içeriği temiz olduktan sonra illa mineral filtre diyorlarEczacı caudalie güneş kremi önerdiği için ona başladım şimdilik memnunum ben
BaşedemiyorumMerhabalar 6. Hafta da sürpriz hamile oldugumu öğrendim ülser için ilaç kullanıyordum doktor bıraktırdı aşırı mide yanması yaşıyorum mide yanmasıyla nasıl basediyorsunuz çıldıracağım
Kimyasal filtreler bebeğe ne kadar geçiyor hepsinin bir çalışması yok o sebeple güvenli olan minerali öneriyorlar ama belki ilerleyen haftalarda güvenki olanlar varsa takılmasak olur mu bilmiyorum kiBu da kimyasal filtreymiş çok önemli mi acaba içeriği temiz olduktan sonra illa mineral filtre diyorlar
Evet ben de yaklaştıkça sabırsızlanıyorumAy minnoş haftaya daha da zıplar annesiayy çok heyacanlı az kalmış muayeneye
Ahah vallahi anlatacam inşallah balımmYakıyamam. Herkesin farklı farklı demek ki. Umarım kolaylıkla geçer süreciniz Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah o zaman totosuna vura vura anlatırsınıź bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?