Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni düsüncedeyim. Forumda önüme ultrason zararliymis gibi 'mış'lı bilgiler denk geliyor. Tabi inanip inanmamak arastirmak bize düsüyor ama hepimiz zaten endiseli ve hassasiz bazilarimiz gercekten etkilenebilir. Ben yurtdisindayim. Burda öyle bir yasak yok. Sedece devletin karsiladigi ultrasonla görüntüleme sayisi tüm gebelik icin kisitli sayida, isteyen özel istedigi kadar ultrason cektirebilir, Devlet bunu yasaklamiyor. Hatta bizdeki gibi e-saglik hizmeti olmadigi icin doktorlar hastanin diger doktorlarda gördükleri tedavilerini sistemde göremiyorlar.

Benim geçen hafta kahverengi lekelenme oldu 3-4 gün sonra geçti bugün kanama oldu progestan verdi doktor inşallah bir sorun yaşamam
Benimde 1 haftadır çok fazla kanamam olmuştu hatta 3 Aralık'ta reglin 3. Günü gibiydi doktorum parça düşürmediysen kendini korkutma demişti kırmızı veya pembe olmamasıda bir avantaj çünkü kahverengi kan eski kandır dedi, ultrasondada bebeğimin kalp atışlarını bile gördüm 5hafta 6 günlüktüm hatta progestan verdi bir günde kanamam bitmişti

12. haftada gececegini umalim. Kendimizi o psikolojiye sokalim. Forumda sordugumda cok farkli cevaplar geldi. Kimi gecti 12de dedi, kimi bulantim gecti mide yanmam devam ediyor dedi. Ben de haftalardir yataktayim...

12. haftada gececegini umalim. Kendimizi o psikolojiye sokalim. Forumda sordugumda cok farkli cevaplar geldi. Kimi gecti 12de dedi, kimi bulantim gecti mide yanmam devam ediyor dedi. Ben de haftalardir yataktayim...
İlk çocuğumda 16ya girdiğim gün şak diye kesilmişti, bunda ben haftaya 12 haftalığım, ama 16dan önce kesileceğini ummuyorum

Ben bu hafta 11haftadayım baya azaldı hiç yok diyemem ama geçicek insallah oyle dusunelim

Herkesin farklı oluyor kuzu 4 ay sürende var 9 ay mide bulantısı çekende inşallah bizlerin kısa sürede sağlıkla biter

İyi geceler herkese bende bulantı ve yanmadan bıkmış durumdayım. 6-7 haftalarda sanki prilam işe yarıyordu ama şu an boşa içiyor gibiyim. İşe gidip gelmek harici sürekli yatıyorum. Yemek görmekten yapmaktan tiksindim dün yediğim şey bugün midemi bulandırıyor gerçekten çok yoruldum sinirlerim bozuldu ağlıyorum artık makarna ve patates yemekten bıktım. Prilamı yutmak için su içmek zorunda olduğum aklıma gelince bile içim kalkıyor, en sevdiğim şeyleri göresim bile yok, bitmeyecek mi bu süreç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…