Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yemek yedikten sonra iç balım aç karnına miğde bulantısı yapar

Ço
Çok meyve yeme balım hem hamilelik şekerin çıkar hemde kilo yapar

Benim geçen hafta kahverengi lekelenme oldu 3-4 gün sonra geçti bugün kanama oldu progestan verdi doktor inşallah bir sorun yaşamam
Kuzum hiç yaşamazsın endişe etme o güzel canını sıkma hiç, progestan verdiyse o bizim kalkanımız gibi düşün. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz, doktor kanamalar olabilir küçük küçük endişe edip kendini üzme diyordu hep. Bebişin büyüyo ona yer lazım annesi canını sıkma sen hiç

Çok teşekkür ederim canım yaa burda sizlerin mesajını okudukça içim rahatlıyor güzel yürekleriniz güzel bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun inşallah hepinize bugün başlayacağım gece progestana. 8 haftaya kadar hiç böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden bira tedirgin oldum ister istemez korku da var tabi. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin bu süreci

Benimde bulantım çoktu 3 gündür sabah aç 2 prilam alıyorum çok iyi geldi. Turp yararlı mı zararlı mı bilmiyorum ama gaz yapabilir rahatsız olabilirsiniz
Geceden içtiğim hiç etki yapmamaya başladı artık bana bende mi sabah içsem acaba kusa kusa bir hal oldum

Merhaba , aranızda İst. Yeditepe üni. Fetal dna testi yapan var mı acaba. Fetal dna için araştırmalara başladım önerebileceğiniz bir yer var mı cinseyette öğrenmek istiyorum

Kızlar 9+1 haftalık hamileyim ama bu mide bulantılarım hiç geçmedi tüm gün sürüyor neredeyse haftalardayım evdeyim sürekli yatıyorum hayır ne yatmaktan ne oturmaktan birşey anlıyorum yarın doktor randevum var ilaç yazdırıcam inşallah faydası olur ne zaman geçecek acaba bu durum

10+5 teyim geçmek yerine artarak devam ediyor benim

Hepimize gecmis olsun diyelim. Ben de sizden gelen habere sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…