- 20 Ağustos 2025
- 39
- 20
- 3
- 23
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.161
Pırasa faydalı değil mi ya ilk defa böyle bir şey duydumKızlar pırasa çorbası yapmak istiyorum canım istiyor. Annemler izin vermiyordüşük riskini arttır diyorlar. Araştırdım biraz ama öyle bişey de yazmıyor sizce yememeli miyim ?
ay bilmiyorum eskiler diyorsa vardır bir bildiği demek istiyorumKızlar pırasa çorbası yapmak istiyorum canım istiyor. Annemler izin vermiyordüşük riskini arttır diyorlar. Araştırdım biraz ama öyle bişey de yazmıyor sizce yememeli miyim ?
Maşallah yaaa yine de net görünüyorBen bugün muayeneye gittim kızlar, doktor multivitamin ve demir başlayalım dedi. Bebiş de 4.6cm olmuş içerde narin narin kayıyorducihaz çok kötüymüş devlet hastanesiydi ama baksanıza
Önden mi gidiyo kız bebis bizim senle bir gün vardı aramızdaBen bugün muayeneye gittim kızlar, doktor multivitamin ve demir başlayalım dedi. Bebiş de 4.6cm olmuş içerde narin narin kayıyorducihaz çok kötüymüş devlet hastanesiydi ama baksanıza
Anladım canım benim keşke makul fiyat yapsalarEvet yaa 17binmişilk bebekte cahildim ben çok ve kafaya takmıyordum da şimdi öyle değil mecbur yaptircaz çok stres yapiyorum
Ayy vallahi herşey uçtu vallahiAyy kızlar benim kızımdan kalma sut sağma makinesi, mama sandalyesi falan var bi onları vermemiştim iyi ki vermemişimsimdi sağma makinesi 4bin mama sandalyesi 7 bin olmuş
Çok kötü yaa ilcı içcem tok olmam lağzım aç karnına içersem miğde bulantısı yapıyor karnımı bile doyuramıyorum yaa ağlıycammKizimda doguma kadar kullandım hatta doguma gittigim gunun aksami bile içmiştim. Hem devletten hem ozelde farkli farkli görüştüğüm doktorların hepsi ayni seyi kullanmami soylemisti. Suanda da kullanıyorum eger içmesem tum gun kusarım degil az az yemek yemek su bile içemem ki kullandigim halde her sabah kusuyorum. Yine de bir daha ki kontrolde soracağım doktoruma
Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimde içimden kız geçiyorBende kız istiyorum bakalım hayırlısı
Uyyy maşallah yaaa hemen büyüyorlarr yaaMaşallah hayırlısıyla gelsin inşallahteyzesi bizde 9+2 olduk görüntüyü paylaşıyorum nasılız
Benim bebiş kafasına göre takılıyo bakma şu an önde gözüküyo bi hafta sonra zamanında gözüküyorÖnden mi gidiyo kız bebis bizim senle bir gün vardı aramızda
Bence olmaz ya doktor derdi bize yetişir bence teyzesii kankilerinide geçerGeç döllenme sonradan yakalıyor mu haftasını yoksa hep geriden mi gelecek bebekte bi sorun olur mu
Ya sen geçen hafta da muayenede değil miydinBen bugün muayeneye gittim kızlar, doktor multivitamin ve demir başlayalım dedi. Bebiş de 4.6cm olmuş içerde narin narin kayıyorducihaz çok kötüymüş devlet hastanesiydi ama baksanıza
Sabret balımm az kaldı bu günlerde geride kalcak inşallah yaaKızlar selammm, 9+5 olduk bugün ama ben kabızlıktan artık kanama görüyorum, karnım davul gibi oluyor biz çözüm bulan var mı kabızlığa zor bir dönemden geçtiğim için sinirlerim bozulmuş durumda...
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah bir sorun yoktur gönlünüzü ferah tutun iyi düşünün iyi olsun ilk aylarda çok oluyor diyorlar ya bebis yerini yapmaya çalışıyordurkendinizi yormayın ve bol su için progestan başladıysanız o da keser zaten inşallah
Yaa yerimm büyümüş miniğimizBende dün 9+3 te gttim doktoru beklerken çikolata yemiştim bebegı hareketli görmek içinharıka bi duyguydu onu öyle görmek unutmuşum bu duyguyu artık bebek formunu almıs ve kıpırdanıyordu ❤ çok şükür Allah'a ❤ 12 hafta iken gelirsin dedi bana ben ve çok geç dayana bileceğimi pek sanmıyorum
Ya ben gerçekten duramıyorumYa sen geçen hafta da muayenede değil miydinher hafta mı gidiyorsunn
Oyyyy maşallahhhhh bak bebişin hemen büyüycem demiş yetişmeye başlamış zamanına maşallah onaBenim de bugün kontrolüm vardı bebiş 4.5 cm olmuş 11+1iz geçen kontrolde 3 gün geriydi ama yakalıyorlar zamanını. Hareket ediyordu artık çok güzel bir hisdoktor ikili tarama için tahlil vermemi istedi ve verdim. Fetal dna yaptırmanı öneririm ve panorama diğerlerine göre biraz fiyatlı ama güvenilir dedi. Arayıp görüşeceğim. Bir de 12.hafta itibariyle folik asiti bırakıyoruz başka bir takviye önerdi ona başlıyoruz dedi. Orthogen pregnommax diye içinde baya bir şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?