Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pırasa çorbası yapmak istiyorum canım istiyor. Annemler izin vermiyor düşük riskini arttır diyorlar. Araştırdım biraz ama öyle bişey de yazmıyor sizce yememeli miyim ?

Çok kötü yaa ilcı içcem tok olmam lağzım aç karnına içersem miğde bulantısı yapıyor karnımı bile doyuramıyorum yaa ağlıycamm

Sabret balımm az kaldı bu günlerde geride kalcak inşallah yaa

İnşallah çok teşekkür ederim uzanmaya geçtim gelir gelmez dikkat etmem lazım biraz daha galiba. Kanama alanı olmadan niye kanama oluyor anlamış değilim ama iyi bir şey galiba öyle bir şey yok en azından diyorum.

Yaa yerimm büyümüş miniğimiz sağlıkla gelsin

Benim de bugün kontrolüm vardı bebiş 4.5 cm olmuş 11+1iz geçen kontrolde 3 gün geriydi ama yakalıyorlar zamanını. Hareket ediyordu artık çok güzel bir his doktor ikili tarama için tahlil vermemi istedi ve verdim. Fetal dna yaptırmanı öneririm ve panorama diğerlerine göre biraz fiyatlı ama güvenilir dedi. Arayıp görüşeceğim. Bir de 12.hafta itibariyle folik asiti bırakıyoruz başka bir takviye önerdi ona başlıyoruz dedi. Orthogen pregnommax diye içinde baya bir şey var.

Oyyyy maşallahhhhh bak bebişin hemen büyüycem demiş yetişmeye başlamış zamanına maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…