Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Paket alana kadar demiştim canım Yenimahalle eğitim araştırma hastanesinde.
Ben de paket alacağım ama 10 hafta olduktan sonra düşünüyorum.
Ben hamile olduğumu orda öğrendim cildiyesine gidiyordum evet beğeniyorum o hastaneyi ama yoğun bakım yok. Şöyle yapacagım ben devlette takipli oldıgum bir doktor olsun, özelde de paketim olsun dogım için. Çünkü paketlerde 10/12 muayene oluyor ya.. Arada bişey olduğunda gide bileyim.. Bende kalp atısından sonra yani 10 haftaya doğru zaten 7 haftda de cagırdı devlet kalp için

Evet doktor idrara sıkısık gelmelisin bu haftalarda net görebilmem için dedi aslında biliyordum 3. Gebeliğim ama heyecandan galıba unuttum
Ben şaşırdım buna baya, ben dün detaylı usgye girerken sıkışık gelmişsin göremem böyle diyip beni tuvalete gönderdiler çünkü sıkışık gelmeyi karın baya büyüyüp bebek karına doğru çıkınca istemiyorlar mıydı o zaman daha net gözüküyordu idrarla her doktor farklı galiba çünkü bana usgde bak bu idrar kesen hatta bebeği sıkıştırmışsın diye dalga geçiyorlardı gözükmüyor diye

Anlamadımki benim doktorda öyle dedi ama ben hiç sıkısık gitmedim ondan belkide sen yarı sıkısık git arası olsun

Benim bulantılarda iki gündür arttı. Yemek yedikten sonra özellikle bulantı ve istifra oluyo. Benim niye olmuyo diye özeniyordum bideçok kötüymüş

Ay gerçekten ben böyle hazirana denk gelip bebiş ikizler olsa diye hep içimden geçiyorum, dünkü muayenede kese için 7+3 dediler bana da dedim allaah ikizler bebişi mi olacak
Ayy burçlardan anlıyor musunuz yaa yengeç mi olsa uyur ve yemek yer ikizler mi Hangisiyse o zamana sezaryen ayarlayalım

Kızlar benim bulantılar normal değil hayat kalitemi düşürecek kadar fazla, yemek yapamıyorum, yaptığım yemeği kendim yiyemiyorum, lavabo kokusu felan çok kötü yapıyor beni işin kötüsü evde bakmam gereken bir çocuğum daha var. Psikolojikmen bitiğim yetersiz hissediyorum

Canım bulantılar için ilaç veriliyor diye biliyorum istersen bir doktora git

Kızlar adetim geçti olmadım birde göğüslerim yanları sızlıyor sizde oldu mu belirtimidir sozce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…