Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba çok düşük bir değerle ben de gruba dahil oluyorum beta hcg 45 ile öğrendim. ikinci kan testini yaptırmadım henüz sanırım geç döllenme. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur
Merhaba bende 18.80 ile öğrendim perşembe günü , cumartesi 47 oldu dün 42 saat falan arayla verdim 90 çıktı

Kızlar bende hesaplarıma göre 5+0 ım
21 kasımda doktora gitmek istiyorum 6+3 oluyorum, ilcedeyim sık sık gidemem diye birde vajinal ultrason istemiyorum diye garanti olsun diye sizce bir sorun olur mu erken mi gitmeliyim

Kızlar bende hesaplarıma göre 5+0 ım
21 kasımda doktora gitmek istiyorum 6+3 oluyorum, ilcedeyim sık sık gidemem diye birde vajinal ultrason istemiyorum diye garanti olsun diye sizce bir sorun olur mu erken mi gitmeliyim
Eğer kan değeriniz düzenli arttıysa ve kanama vs. yoksa bence bir sorun olmaz. Hayırlı olsun

Kızlar yemeklerden o kadar tiksiniyorum ki sadece simit, tost, yağsız tuzsuz makarna, haşlanmış patates yiyebiliyorum. Bu çocuk nasıl beslenecek .))

Kızlar yemeklerden o kadar tiksiniyorum ki sadece simit, tost, yağsız tuzsuz makarna, haşlanmış patates yiyebiliyorum. Bu çocuk nasıl beslenecek .))
Doktor bana hamileyim diye çok yemene gerek yok kilo alımı ilk 3 ay minimum olsun bebek beslenemez diye düşünme dedi. Sadece çubuk kraker ve peynirle de geçebilir sağlık açısından bir sorun olmaz dedi:) zaten bebek senin yediklerinden 5-6 aylık olunca almaya başlıyor şuan ihtiyacı olan folik asit omega vs onu da doktor vermiştir

Zaten hemen kilo almayalım bence de. Çok korkuyorum kilo almaktan en azından sağlıklı bir şeyler yerim diye hayal etmiştim de hiç öyle olmuyormuş:)) doktorum sadece folik asit verdi bana. Özellikle sordum bir şey vermedi. Kan tahlili de yapmadı vitaminler için vs. Yarın kalp atışı için çağırdı, tekrar soracağım. Olmadı doktor değiştireceğim.

Bana vitadevs verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…