- 10 Temmuz 2025
- 80
- 47
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dpo13 ü bitirmiş ve reglim bir gün gecikmiş olarak yazıyorum
Testleri negatif olup gecikme sonrası dpo13 den sonra gebe olduğunu öğrenen oldu mu?
Umudumu keseyim Regl mi bekleyim yoksa gebelik testlerine devam mı edeyim bilemedim
Laboquick erken gebelik olanı mı söylediğimiz yoksa normal kaset testi miBende o testten denedim adete 3 gün kala yanıltma payı yok o markanın
Normal kaset testLaboquick erken gebelik olanı mı söylediğimiz yoksa normal kaset testi mi
Bana kan uyuşmazlığı iğnesini kürtajdan sonra yapmışlardı siz muhtemelen kimyasal geçiriyorsunuzMerhabalar bende bugün sabah acilde kan testi verdim 135.51 cıkmıstı beta aksam pembe kanama geldi biraz acile geldim beta 153 lere cık mıs ama 2 günde bir bakıca dedi kan uyuşmazlığı ignesi yapcaklar birazdan bu durumu yasayan varmı
bolca dinlenin bence ılk aylar agrı cok normal . eğer agrıya kanama eslık ederse tehlıkelıdırKızlar sol tarafıma adet sökülme ağrısından bile fazla ağrı giriyor. Öğrenme değerim 16ydı tekrar kan vermedim tutunmaya mı çalışıyor anlamıyorum. Gece ağrıdan uyandım. Sabah da idrar testi yaptım öncekine göre daha koyuydu. Böyle yerleşme sancısı yaşayan var mı?
oraya geldiyse bugun bence binleri gecmıstır aynı saatlerde yapmaya calısınKızlar ben cumartesi günü gittim doktora beta hcg 467 çıktı. Doktor bugün tekrardan kan vermem gerektiğini söyledi. İş çıkışı gidip kan vereceğim inşallah iki katına çıkmıştır aminn![]()
bu 467 nin testi var mı nasıl görünüyordu acaba testlerdeKızlar ben cumartesi günü gittim doktora beta hcg 467 çıktı. Doktor bugün tekrardan kan vermem gerektiğini söyledi. İş çıkışı gidip kan vereceğim inşallah iki katına çıkmıştır aminn![]()
Yine koyulaşma var. Bence gidip kan verinilk foto dün sabah diğeri bu sabah .koyulasma var mı kızlar.bu sabahkini dünden iki saat once yaptım.sadece adet iki gün gecti daha koyu olması gerekmez mıydı?
Adetiniz geçti Mi ? Geçti ise kan verin tekrar. Değer düşük ama ikiye katlanırsa çok iyiKızlar sol tarafıma adet sökülme ağrısından bile fazla ağrı giriyor. Öğrenme değerim 16ydı tekrar kan vermedim tutunmaya mı çalışıyor anlamıyorum. Gece ağrıdan uyandım. Sabah da idrar testi yaptım öncekine göre daha koyuydu. Böyle yerleşme sancısı yaşayan var mı?
Koyulasma görünüyor en iyisi kan testi verin içiniz rahat etsinilk foto dün sabah diğeri bu sabah .koyulasma var mı kızlar.bu sabahkini dünden iki saat once yaptım.sadece adet iki gün gecti daha koyu olması gerekmez mıydı?
Son adet tarihiniz nedirKızlar sol tarafıma adet sökülme ağrısından bile fazla ağrı giriyor. Öğrenme değerim 16ydı tekrar kan vermedim tutunmaya mı çalışıyor anlamıyorum. Gece ağrıdan uyandım. Sabah da idrar testi yaptım öncekine göre daha koyuydu. Böyle yerleşme sancısı yaşayan var mı?