- 4 Haziran 2025
- 128
- 85
- 13
- 23
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
nasıl tahmin yuruttunuz yaa benimkine de bakın atayımayyy bu kız bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl tahmin yuruttunuz yaa benimkine de bakın atayımayyy bu kız bence![]()
Bence erkenden yapmayın testi, benim kanda 665 beta ama testte silik çıkıp sonra koyulastı.. Halbu ki 665 yani daha ne olsun birde erken gebelik testiymişşşşşKızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı
ay onu unutmuşum pardonYaşınızıda yazın ekleyeyim
iyi açıdan bakalım daha ortada bebek ve kese yoktu ilaç kullanırken sonuçta umarım bir sorun olmasınMerhaba arkadaşlar benımde son adetim 5 ekimdi diye hatırlıyorum, 1 senedir gebelik düşünüyordum ama kalamıyordum bu ay sacım ıcın bir tedaviye basladım ve korunmam gerektiğini söyledi doktor kortizon iğne oldum korunuyordum, dün hormon testi ve genel testler aldı yeni ilaç için ve süprizzzz gebelikhala inanamıyorum umarım iğnenin bir zararı olmaz ve saglıklı şekilde tutunur.. 14 ekımde iğne olmadan önce beta hCG 0.05 ti.. 4 kasım 665 doktorda bende şok çünkü ayın 14 ünden itibaren korunmustuk.. Umarım aldğım ilaçların yan etkisi olmaz şuan boşlukta gbı bekliyorum ne olur acaba gerçekten bebek mi yoksa düşer mi sağlıklı mı değil mi...
Seneler önce bendede olmuştu bişey olmuyor canım merak etme sen kan değerlerine baktır eksik bişey varsa doktor kullandırıyor zatenBen gebe olduğumu bilmediğim için birkaç gün önce kızılaya kan bagısı yaptımiğne oldum ilaçlar içtim ne bileyim umarım sağlıklı bir gebelik olur
![]()
Erken gebelik testleri bence 1000e kadar tamamen koyulaşmıyor kasetler ise 2000de kopkoyu çıkıyor, ben her gün test yapıp deli gibi çizgi kalınlaşmadı mı neden böyle diye bakmıştım da ordan tecrübeliyimBence erkenden yapmayın testi, benim kanda 665 beta ama testte silik çıkıp sonra koyulastı.. Halbu ki 665 yani daha ne olsun birde erken gebelik testiymişşşşş
kese seklınden tahmınde bulundum yuvarlak kese kız oval erkek derler ama bilimselliği yoktur sanmamnasıl tahmin yuruttunuz yaa benimkine de bakın atayım![]()
Öğleden sonra gideceğim inşallahAynen canım haber et bizede ben randevu blamıyorum ya![]()
hangi doktor o canım.merak etme gec dollenmıstır daha gorunur endişelenme 8 hatta 9 da bile görünen var .yolk dac varsa bebekte vardır.Bugün aklimizdaki ikinci doktora da göründüm. Kese ve yolk göründü ama bebeği göremedi. Haftaya tekrar görüneceğim. Boş gebelik çıkmaması ve sağlıklı gelişmesi için dua edin kızlar![]()
Ben de lazere gittim, microblading kaş yaptırdım. Grip ilaçları, antidepresanlar içtimBen gebe olduğumu bilmediğim için birkaç gün önce kızılaya kan bagısı yaptımiğne oldum ilaçlar içtim ne bileyim umarım sağlıklı bir gebelik olur
![]()
gebelik başlarında ya hep ya hiç kuralı vardır hiç merak etmeyinBen de lazere gittim, microblading kaş yaptırdım. Grip ilaçları, antidepresanlar içtimumarım sağlıklı olur bebişlerimiz
![]()