- Konu Sahibi Herseydenbitutam
Adaçayı da aynı şekilde aklınızda olsunAyy çok kötü böyle şeyleri paylaşalım birbirimizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adaçayı da aynı şekilde aklınızda olsunAyy çok kötü böyle şeyleri paylaşalım birbirimizle
Benim doktorum her şey yolunda gittiği için 580i gördükten sonra bir daha beta istemedi. Tahminen şuan 3000 civarıdır diye düşünüyorumCanımmm beta değerin kaç kere için bende gideceğim beta takip ediyorum da
Bende mide yanması mevcut aşırı derece bende cok birsey yiyemiyorum özellikle sulu yemek yiyemiyorum taze fasulye vs ağır kokuyorKızlar neler yiyorsunuz mide bulantısı içinkahvaltı edemedim doğru düzgün
Normal karından gördü henüz çok küçük olduğundan yolk falan bir şey belli değildi. En azından dış gebelik ihtimali ortadan kalktı. Haftaya tekrar gideceğim.Canım Maşallah Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Eğer özel olmayacaksa Normal ultrasonda mı görüp de kese yoksa vajinal ultrasonla mı göründü ben de ona göre gitmeyi düşünüyorum da erken gidip vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum daha benim de çok yeni
ÖZel olmayacaksa 580 ı hangi gündüBenim doktorum her şey yolunda gittiği için 580i gördükten sonra bir daha beta istemedi. Tahminen şuan 3000 civarıdır diye düşünüyorum
Anladım canımBenim doktorum her şey yolunda gittiği için 580i gördükten sonra bir daha beta istemedi. Tahminen şuan 3000 civarıdır diye düşünüyorum
Amin dua et bol bol zamana bırak stres de etkilerNe yalan söyleyeyim çok üzüldüm çok ağladım. Şimdi iyiyim. Teşekkür ediyorum. Umarım her şey gönlümüze göre olur bazen sabretmek zor geliyor
Ah ah onu da çok severim doktor sanırım kalp duyana kadar şunu ye bunu yeme demicek banaAdaçayı da aynı şekilde aklınızda olsun
Sağlıklı bir gebelikte herşey kararında yenilip içilebilir, benim ilk gebeliğim de riskli gebelikti öyle olunca daha dikkatli ve uyarılı geçiyor. Mesela ilk haftalar asitli içecekler dondurma nar, adacayı maydonoz vb gbı unuttuklarım var ama bi sürü tüketmemem gereken şeyler söylemişlerdi ( ilk gebeliğim lekelenme ve kanamalarla geçti düşük riskim hep vardı, prematüre doğum oldu) şuan da da hem yeni öğrendim gebeliği hemde çok agır grip oldum bende çok severim adacayını beni de ayağa kaldırırdı yaniAh ah onu da çok severim doktor sanırım kalp duyana kadar şunu ye bunu yeme demicek bana
İlk öğrendiğim değer 16ydı. 6 gün sonra 31 ekimde 580 oldu. Yolunda gittiği için sonra tekrar beta istemedi doktorum. Bugün de minnacık bir kese gözüktüÖZel olmayacaksa 580 ı hangi gündü
Maşaallah saglıkla gelsinİlk öğrendiğim değer 16ydı. 6 gün sonra 31 ekimde 580 oldu. Yolunda gittiği için sonra tekrar beta istemedi doktorum. Bugün de minnacık bir kese gözüktü
İnşallah herkes bebişini sağlıkla kucağına alsınnMaşaallah saglıkla gelsindarısı burdaki tüm bekleyenlere
![]()
Haklısınız, beklemekten başka yapabilecek bir şey yok ama insan yine de üzülüyor bugün kalp atışı duyabilecekken embriyoyu bile göremeyince. Hayırlısı olsun.Bak sana şöyle söyleyeyim kızım geç döllenme oldu 9 hafta oldu kanamam da vardı özel koru hastanesine gttım, orda bir doktor bana dedıkı bu kese boş boş olsaydı çoktan olurdu kanaman var zaten düşcek bi hap söyledi eşime reçete ettirdi sanırım ben orda bagırdım hayır içmicem onu diye.. Tartıstık zaten kanaman var düşücek belli dedi.... 9+ dı kese ama adet tarihine göre 10 u gecmeliydi..... Eşimle kavga ederek çıktık ordan herkes kabullen düşük olacak bari verdiğini iç kolay düşsün dedi içmedim kendime başka doktor aradımm kızım şuan 1 e gidiyor hep geriden geldiama şuan sınıfında ileri
yınede boş gebelik diye bir gerçekte var tabi, ama ümitsiz de olma acele etme sende inşallah bir sonrakinde bebeğini görürsün
![]()
Kızlarrr keseyi gördük bugün çok şükür. 5.haftadasın haftası ile uyumlu dedi doktorum. Haftaya kalp atışı için tekrar çağırdı. 6.hafta kalp atışını duyabiliriz dedi.Aynen canım haber et bizede ben randevu blamıyorum ya![]()
Yaaa aşkım çok mutlu oldum şuannnn ben daha gidemedim biliyomusun randevu yok 13 ünde gidicemKızlarrr keseyi gördük bugün çok şükür. 5.haftadasın haftası ile uyumlu dedi doktorum. Haftaya kalp atışı için tekrar çağırdı. 6.hafta kalp atışını duyabiliriz dedi.![]()
Olsun canım daha iyi direkt keseyi görüp kalp atışı bile duyarsın :))Yaaa aşkım çok mutlu oldum şuannnn ben daha gidemedim biliyomusun randevu yok 13 ünde gidicem
Öyle tabi ama insan sabırsızlanıyo hiç gitmedim görmedimOlsun canım daha iyi direkt keseyi görüp kalp atışı bile duyarsın :))
Doktor bana günde 3 porsiyon meyve, yoğurt ve süt önermişti ama teorik olarak ilk 3 ay ekstra kalori ihtiyacınız 0. Bol su içmekte fayda var.Kızlar ya bu keseyi görene kadar süre işte ne yediniz Ne içtiniz özel bir şey yapmamız gerek mi ya da ne yaparsak sağlıklı olur