- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.161
Bana ilk gebeliğimde verdiler kullandım, bi sakıncası yok kullanın, bunun için henüz kadın doğuma gitmedim pazartesi bunda da verir mi bilmiyorumKızlar selam tiroit için ilaç kullanan var mı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ilk gebeliğimde verdiler kullandım, bi sakıncası yok kullanın, bunun için henüz kadın doğuma gitmedim pazartesi bunda da verir mi bilmiyorumKızlar selam tiroit için ilaç kullanan var mı aranızda
bat ne zamandııııBenim beta hcg de yüksek gidiyor galiba sat 7 ekim dün kan vermiştim 1674 çıktı sizce![]()
Çok iyiBenim beta hcg de yüksek gidiyor galiba sat 7 ekim dün kan vermiştim 1674 çıktı sizce![]()
4 kasımbat ne zamandıııı
güzel haberlerini bekliyoruz :)hayır daha keseyi görmeye gidicem ben yarın![]()
Bana vajinal ultrasonla görebiliriz bugün keseyi dedi gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım ben deÇok iyibenim gibi olmuş sizin de, ben de şok olmuştum. Sat 3 Ekim. 2 kasımda beta 2367 idi. İkiz diye korktum ama bir gün sonra hemen gittiğimde doktor normal bir değer demişti. 4-5 güne keseyi görürsünüz :)
Ben zaten kullanıyorum da şu açıdan sormak istemiştim tam yazamadım, geçen ay rutin kontrolüme göre değerim yükselmiş birden hamilelik ile ilgisi var mıdır diye. Dozumu yükseltecek doktorumBana ilk gebeliğimde verdiler kullandım, bi sakıncası yok kullanın, bunun için henüz kadın doğuma gitmedim pazartesi bunda da verir mi bilmiyorum
Evet evet vajinalde görünür muhtemelen bu beta ile. Ama karından göreyim derseniz birkaç gün daha geçsin :)Bana vajinal ultrasonla görebiliriz bugün keseyi dedi gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım ben de
Valla bilmiyorum çok enteresan bir durum insan bir an önce görmek istiyor mutlulukla bir yandan korkuylaEvet evet vajinalde görünür muhtemelen bu beta ile. Ama karından göreyim derseniz birkaç gün daha geçsin :)
Ben de çekiniyorum da insan emin olmak istiyor yine de :) çarşamba kalp atışı için çağırdı doktor. Onu da bi duysam biraz rahatlayacağım. :)Valla bilmiyorum çok enteresan bir durum insan bir an önce görmek istiyor mutlulukla bir yandan korkuylavajinalden herkes çekiniyor burda o yüzden tereddüt ettim ben de
henüz netleşmedi o ben de bekliyorum dört gözle öğretmen olarak inşallah en kısa zamanda olurBir de bu yeni yasa tasarısı vardı doğum sonrası iznin 16 haftaya çıkacağına dair. O konuda bilgisi olan var mı? Devlet memuruyum.
İnşallah canım sağlıkla geçirelim hepimiz bu süreciBen de çekiniyorum da insan emin olmak istiyor yine de :) çarşamba kalp atışı için çağırdı doktor. Onu da bi duysam biraz rahatlayacağım. :)
canım doktorlar resmen her konuda 2 ye ayrılmış durumdalar. benim doktorum da sıkıntı yaratmaz diyor ama ben karından görene kadar bekliyorum.Valla bilmiyorum çok enteresan bir durum insan bir an önce görmek istiyor mutlulukla bir yandan korkuylavajinalden herkes çekiniyor burda o yüzden tereddüt ettim ben de
Yaa ben de öğretmenim. Ama idareci olduğum için yaz tatilini de kullanamıyorum maalesef. Umarım bir an önce çıkar yasahenüz netleşmedi o ben de bekliyorum dört gözle öğretmen olarak inşallah en kısa zamanda olur
Ay ben de bekliyorum, çok bir şey değil ama yine de arttırsınlar ya çok az bencehenüz netleşmedi o ben de bekliyorum dört gözle öğretmen olarak inşallah en kısa zamanda olur
tabi canım kime yetecek o kadar izinAy ben de bekliyorum, çok bir şey değil ama yine de arttırsınlar ya çok az bence![]()
inşallah canımm yoksa istifa et idarecilikten :)) hamileyken hiç çekilmez o stresYaa ben de öğretmenim. Ama idareci olduğum için yaz tatilini de kullanamıyorum maalesef. Umarım bir an önce çıkar yasa![]()
Normal canım:) benim ilk başlarda okadar ağrım olduki bel ve karın tutunamayacak düşüyor galiba dedim hep wcye gittiiğimde kan gelecek diye baktim ama şükür hiçbir sıkıntı yok.. yerleşme ağrısıymışKızlar benim hala ara ara regl sancısına benzer hafif sancılarım var. Bu normal mi? Lekelenme tekrar yaşamadım. Ondan da çok korkmuştum. Bu sancılar yerleşmeden midir ? 3 gündür raporluyum ama hep böyle olacaksa ben nasıl 9 ay hayatta kalacağım diye düşünüyorum :)))