- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.401
O da dogru ama ne yapsam bilemedim kiTüy dökücü de zararlı degil mi bi de hassasiz zaten kqainti vs yapar kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da dogru ama ne yapsam bilemedim kiTüy dökücü de zararlı degil mi bi de hassasiz zaten kqainti vs yapar kesin
Cok zor gerçekten biran önce geçse keşkeBenim de 5. hafta bittikten sonra bulanti yok ama istahsizlik var. Öglen 1e kadar hic birsey yiyemiyorum öglen 1de ise aclik bir anda bastiriyor bu sefer de doyamiyorum.
Aynen benim de oyle gun geçtikçe azalıyor ben de 4+6 yim bas donmesi vs de oluyor kendimizi cok sıcak tutup sik sik biseyler atıştırmak gerek ac kalmamak gerek sanirim ben de daha gitmedim persembe gidicem hayırlı haberlerle inslalahBende de böyle kramplar oluyor birden saplanıyor ağrı kendimi hemen bir yere bırakıp uzan'ı veriyorum normal herhalde ya hesaplamalarıma göre daha 4 artının içindeyiz kese falan görmeye de gitmedim Umarım her şey yolundadır Umarım vardır![]()
Kendimi sıcak tutuyorum ama çok bir şeyler yememeye çalışıyorum ya biraz kilom var zaten baştan sıkı tutayım diyorum öğünlerim güzel yapıyorum amaAynen benim de oyle gun geçtikçe azalıyor ben de 4+6 yim bas donmesi vs de oluyor kendimizi cok sıcak tutup sik sik biseyler atıştırmak gerek ac kalmamak gerek sanirim ben de daha gitmedim persembe gidicem hayırlı haberlerle inslalah
Evet az az ama sık sık inslalah guzel haberleri aliriz keseyi de bebegi de görürüzKendimi sıcak tutuyorum ama çok bir şeyler yememeye çalışıyorum ya biraz kilom var zaten baştan sıkı tutayım diyorum öğünlerim güzel yapıyorum ama
İnşallah canım ben de heyecanla bekliyorum 18 Kasım 20 Kasım gideceğim doktoraEvet az az ama sık sık inslalah guzel haberleri aliriz keseyi de bebegi de görürüz
tüy dökücü krem daha zararlı ya ağda daha güvenli kimyasal her şeyle aramıza mesafe koymamız gerekecek özellikle ilk 3 ayBen lazer gidiyodum Yuz icin birsey olmaz dedi yaptiranlarda varmış gittigim yerde ama vücut için lazer yapan yer kendide önermedi bebek varken. Yoksa kompleye baslicaktim yarım kalcak diye gitmedim. Agda sir yapmayada korkuyorum tüp bebek olunca daha hassas ilaçlarla tutunuyor zaten ben tüy dökücü kremle alcam sanırım.
çubuk kraker galeta leblebi vs iyi gelebilirKızlar ben su içince ekşime çok oluyor sizde de oluyor mu![]()
Aramızda bir gün var benim de sat 24 eylül.Canım merhaba yazmıştım ama eksik mi farketmedim yazayım yine, yaş 27, ilk çocuk, 25eylül sat, 2temmuz tahmini doğum tarihi. 5+1 kese, 6+2 kalp atışı![]()
Ben aldım kullanmak için tüy dökücü krem. Doktorum kesinlikle önermedi. Attım mecburO da dogru ama ne yapsam bilemedim ki![]()
Doktor kontrolünde dün emedur kullandım, bugün prilam'a başladım rahatladım. Sadece deli gibi uyutuyorMide bulantilarina ne yaptiniz? Simdiye kadar cok iyiydim ama hastalandimtan sonra mide bulantisi basladi gebelik mi geniz akintisi mi bilemedim neyden oldugunu da
Perşembe gidicem doktoruma daDoktor kontrolünde dün emedur kullandım, bugün prilam'a başladım rahatladım. Sadece deli gibi uyutuyor![]()
benim normalde iştahım yerindeydi son 1 haftadır çok kötüyüm her şeye midem bulanmaya tiksinmeye başladım çok şükür bu ilaçla kendime geldim. prilam gece 2 tane ile başlanıyo ama ben gündüz 1 kullandım artık onu gece 1 kullanıcam fena uyku yapıyorPerşembe gidicem doktoruma dahiçbir şey yiyesim yok ya. Midesi normalde de hassas bir insanım napicam bilemedim
![]()
ben benArkadaşlar bir de gebelik öncesi lazere gidip şimdi bırakmak zorunda kalan var mı? Bu süreçte nasıl bir yöntem kullanacağız ?![]()
Ay ne 2025 i 2026 Temmuz dimi yaSelam arkadaşlar, 2018 Mayıs anneleri grubundaydım şu an da 2025 Temmuz Annelerinden olacağım galiba :) 3 ekim sat. 31 ekimde öğrendim. 3 kasımda 2370 hcg çıktı, 5 kasımda keseyi gördümherkese hayırlı olsun inşallah
![]()