• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de böyle kramplar oluyor birden saplanıyor ağrı kendimi hemen bir yere bırakıp uzan'ı veriyorum normal herhalde ya hesaplamalarıma göre daha 4 artının içindeyiz kese falan görmeye de gitmedim Umarım her şey yolundadır Umarım vardır🤲

Bende de böyle kramplar oluyor birden saplanıyor ağrı kendimi hemen bir yere bırakıp uzan'ı veriyorum normal herhalde ya hesaplamalarıma göre daha 4 artının içindeyiz kese falan görmeye de gitmedim Umarım her şey yolundadır Umarım vardır🤲
Aynen benim de oyle gun geçtikçe azalıyor ben de 4+6 yim bas donmesi vs de oluyor kendimizi cok sıcak tutup sik sik biseyler atıştırmak gerek ac kalmamak gerek sanirim ben de daha gitmedim persembe gidicem hayırlı haberlerle inslalah

Aynen benim de oyle gun geçtikçe azalıyor ben de 4+6 yim bas donmesi vs de oluyor kendimizi cok sıcak tutup sik sik biseyler atıştırmak gerek ac kalmamak gerek sanirim ben de daha gitmedim persembe gidicem hayırlı haberlerle inslalah
Kendimi sıcak tutuyorum ama çok bir şeyler yememeye çalışıyorum ya biraz kilom var zaten baştan sıkı tutayım diyorum öğünlerim güzel yapıyorum ama

Ben lazer gidiyodum Yuz icin birsey olmaz dedi yaptiranlarda varmış gittigim yerde ama vücut için lazer yapan yer kendide önermedi bebek varken. Yoksa kompleye baslicaktim yarım kalcak diye gitmedim. Agda sir yapmayada korkuyorum tüp bebek olunca daha hassas ilaçlarla tutunuyor zaten ben tüy dökücü kremle alcam sanırım.
tüy dökücü krem daha zararlı ya ağda daha güvenli kimyasal her şeyle aramıza mesafe koymamız gerekecek özellikle ilk 3 ay 🥲
Kızlar ben su içince ekşime çok oluyor sizde de oluyor mu🥹
çubuk kraker galeta leblebi vs iyi gelebilir 🥹 hiçbiri iyi gelmezse bulantı mide rahatsızlıkları için doktora sorun prilam vs verir belki

Mide bulantilarina ne yaptiniz? Simdiye kadar cok iyiydim ama hastalandimtan sonra mide bulantisi basladi gebelik mi geniz akintisi mi bilemedim neyden oldugunu da

Herkese selam, sat 9 eylül ancak pcos olduğu için döngüm 36-40 gün arası. bat 15 ekimdi. 18 ekimde 188 beta ile öğrendim. 27 ekimde 8,5mm kesemizi gördük. Doktor 5 haftalık dedi. Yarın tekrar kontrole gidicem tam net haftam günüm belli olur.

Belki bi ihtimal Temmuz anneliğine kayabilirim diye sizlerle tanışmak istedim 🐣 Annemin de benim gibiymiş doktorlar haziranda doğar demiş ama tam bir temmuz yengeci olmuşum 🙈

Perşembe gidicem doktoruma da 🥹 hiçbir şey yiyesim yok ya. Midesi normalde de hassas bir insanım napicam bilemedim 🥲
benim normalde iştahım yerindeydi son 1 haftadır çok kötüyüm her şeye midem bulanmaya tiksinmeye başladım çok şükür bu ilaçla kendime geldim. prilam gece 2 tane ile başlanıyo ama ben gündüz 1 kullandım artık onu gece 1 kullanıcam fena uyku yapıyor

Arkadaşlar bir de gebelik öncesi lazere gidip şimdi bırakmak zorunda kalan var mı? Bu süreçte nasıl bir yöntem kullanacağız ? 🤦🏻‍♀️
ben ben 🙄 ikinci paketime daha yeni başlamıştım ki bebişi öğrendim... maalesef erteledim randevularımı. hamileyim diye bilgi de verdim şuan az az çıkan yerleri jiletle hallediyorum

Back
X