- 22 Kasım 2015
- 1.361
- 1.059
- 133
- 31
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.521
Yine 5 haftalık oluyor yumurtlama günğne göreYok 31 gunde bir oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine 5 haftalık oluyor yumurtlama günğne göreYok 31 gunde bir oluyorum
Teşekkürler inslalah persmbe alttan ultrasona gerek kalmadan görürler sağlıklaYine 5 haftalık oluyor yumurtlama günğne göre
Ben her ay hamilelik belirtilerini yaşayıp adet oluyordum bu kez hiç olmadı belirti adet belirtisi de olmadı o yüzden kesin normal geçirmedir dedim silik de çıkmadı çok net eşim ucuzundan almış testin yanlıştır bir daha alıp geleyim dedi oda anında çıktı o kadar olmayacağımıza inandırmışız rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza inşallahYa şöyle sürpriz bi hamilelik yaşamak istedim ama adetten bi hafta önce anlamıştımhayırlı uğurlu olsun
![]()
Ayy inşallah maşallah hepimize haberdar ederim inşallahAynıyız benim yumurtlama da 21i 4 kasımda 437.9 çıkmıştı benimde yakınızmaşallah gayet güzel artmıs keseyi kesin görürsün ben bugün gördüm erken olmasına rağmen
Maşallah herkese
![]()
Ayy inşallah bende perşembe ultrason için gideceğimBiz sizinle neredeyse aynıyız tek fark ben 3 kasımda 139 ile ogrendim ben de perşembe gidicem doktora insallah
Sat a göre 5+0Merhaba benim sat 6 ekim adetim 10 gun sürüyor yumurtlama pikim 20 ekimdi ben kac haftalik oluyorum öyleyse
Ve diğer sorum da şu ben persembe ilk kez doktora gidicem normal goremeyip alttan ultrason isterse nabim
Amin bekliyoruzAyy inşallah maşallah hepimize haberdar ederim inşallah
İdrar sıkışık mı gitmek lazım acaba karın ultrasonu içinSat a göre 5+0
Benim 5+1 sat a göre ultrasonda 4+6 gözüktü aramızda bir gün var sizinde 5+0 gibi oluyor
Bende normal cok az göründü idrara sıkışık gitmediğim için alttan baktı net gördü sordum bir sıkıntı olmaz dedi bir seferlik gözükmez ise baktırabilirsin
İyi olduğu ogrendgmzİdrar sıkışık mı gitmek lazım acaba karın ultrasonu için
Evet hemde artarakKızlar göğüs sertliği hassasiyet devam ediyor mu sizde de
Henüz doktor muayenesi olmadım, çarşamba günü tekrar betahcg değerine bakıp ona göre randevu alacağım, sizin değerler nasılBenimde 4+6 hesabıma göre siz keseyi gördünüz mu
Öylemiymiş acava ben saat öğlen 1 de gidicem o zaman su içip gideyimİyi olduğu ogrendgmz
Paket almak mantıklı mı ? Nereden alacaksınız ?Paket alana kadar demiştim canım Yenimahalle eğitim araştırma hastanesinde.
Ben de paket alacağım ama 10 hafta olduktan sonra düşünüyorum.
Evet yaKızlar göğüs sertliği hassasiyet devam ediyor mu sizde de
Olabilirama buraya geldin artik canım bırakmayız
![]()
Sertlik ve acı artıyor her gün başta pek bi şey yoktuKızlar göğüs sertliği hassasiyet devam ediyor mu sizde de
Benim başında da vardı öyle anlamıştım zaten hala devam ediyor yüz üstü yatamıyorum neredeyseSertlik ve acı artıyor her gün başta pek bi şey yoktu
Arada sızlıyor o çok kötü sütyen zaten takamıyorum ama biraz sıkı bi atlet giydim daha az acır belki diyeBenim başında da vardı öyle anlamıştım zaten hala devam ediyor yüz üstü yatamıyorum neredeyse![]()