• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya şöyle sürpriz bi hamilelik yaşamak istedim ama adetten bi hafta önce anlamıştım 😂 hayırlı uğurlu olsun 🩷
Ben her ay hamilelik belirtilerini yaşayıp adet oluyordum bu kez hiç olmadı belirti adet belirtisi de olmadı o yüzden kesin normal geçirmedir dedim silik de çıkmadı çok net eşim ucuzundan almış testin yanlıştır bir daha alıp geleyim dedi oda anında çıktı o kadar olmayacağımıza inandırmışız rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza inşallah

Merhaba benim sat 6 ekim adetim 10 gun sürüyor yumurtlama pikim 20 ekimdi ben kac haftalik oluyorum öyleyse
Ve diğer sorum da şu ben persembe ilk kez doktora gidicem normal goremeyip alttan ultrason isterse nabim
Sat a göre 5+0
Benim 5+1 sat a göre ultrasonda 4+6 gözüktü aramızda bir gün var sizinde 5+0 gibi oluyor
Bende normal cok az göründü idrara sıkışık gitmediğim için alttan baktı net gördü sordum bir sıkıntı olmaz dedi bir seferlik gözükmez ise baktırabilirsin

Sat a göre 5+0
Benim 5+1 sat a göre ultrasonda 4+6 gözüktü aramızda bir gün var sizinde 5+0 gibi oluyor
Bende normal cok az göründü idrara sıkışık gitmediğim için alttan baktı net gördü sordum bir sıkıntı olmaz dedi bir seferlik gözükmez ise baktırabilirsin
İdrar sıkışık mı gitmek lazım acaba karın ultrasonu için

Herkese merhaba çok düşük bir değerle ben de gruba dahil oluyorum beta hcg 45 ile öğrendim. ikinci kan testini yaptırmadım henüz sanırım geç döllenme. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur:emir_bebek:

Back
X