• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de arkadaşlar çoğu doktor bu lekelenmeler için normal diyor. Benim bir kere oldu 4+4’ken ve bugün söylediğimde (şu an 5+5’im) doktorum beni korkuttu ve progestan iğne başladı. Kırmızı olmadığını ısrarla söyledim. İğneyi tabiki kullanırım o sıkıntı değil de korkutması beni üzdü.
Bende az önce acilden geldim kanlı akıntım oldu diye gittim devlet hastanesine doktor bile yoktu. Ebe sadece alttan baktı icinde kanama görmedim dedi. Kan tahlili ve idrar tahlili yapmislardi onun sonucu bile çıkmadan bana bu haftalarda normal yerleşme oluyor diye oluyor dedi pazartesi icin kagit yazıyorum sabahta gelin sira alin dedi gönderdi beni. Hic birseyde yapmadı

Canım hiç öyle düşünme mesela benim hiç bulantım olmuyor bence herkeste farklı işliyor süreç belki benim de sonradan bulanmaya başlar ferah tut içini strese sokma kendini 🌸
Aslında bulantı olmaması güzel bir şey ama kafamdaki olumsuz düşünceler bitmiyor 🥲 insallah yarın güzel haber veririm🥰

Bir de arkadaşlar çoğu doktor bu lekelenmeler için normal diyor. Benim bir kere oldu 4+4’ken ve bugün söylediğimde (şu an 5+5’im) doktorum beni korkuttu ve progestan iğne başladı. Kırmızı olmadığını ısrarla söyledim. İğneyi tabiki kullanırım o sıkıntı değil de korkutması beni üzdü.
bana iğne değil de hap olarak verdi, ki lekelenmem bile yoktu sadece önceden kaybım ve kimyasallarım var diye önlem olarak verdi 🌸 progestan biraz önlem gibi düşün üzme kendinii buna

Kızlar bende haftasonu full kustum, ama iki gündür o derece mide bulantılarım geçti prilam da almadım 2 gündür. Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bir şeyler mi var diye :( Cuma günü kalp atışı için gideceğiz
birinci trimesterın laneti yemin ederim hiçbir zaman hiçbir şeyden emin olamıyoruz 😁 bulantı bende hiiiç olmuyor mesela belki de endişelenmeni gerektirecek bir şey değildir iyi tarafından bakalım 🌸

Ben 7 ay kullandım o iğneleri. Sağlama almak istemiş belki içerde kanama alanı gördü ve önlemini alıyor öyle durduk yere yazmaz kullan derim

Kızlar merhaba ☀️ Süreci ovu testleri ile takip ederek hamile kaldım. Son regl 6 Ekim idi, 6 Kasım sabahı awox marka test yapınca kıpkırmızı iki çizgi gördüm , Beta testi verdim 630 çıktı 🌸🌸 Hemen doktor ayarladık bütün kan değerlerime ve idrarıma baktı sadece idrarda hafif enfeksiyon ve keton var dedi ilaç vermedi bol sıvı tüket dedi. 10 Kasımda tekrar beta verdim 3800 olmuştu 🫣🥳 artıp atmamasından çok korkuyordum şükür güzel bir artış olmuştu. Dün de kesemizi gördük 🥰🥰🥰 şu an 5+3 olarak görünüyorum. Tahmini doğum 13 Temmuz görünüyor 😅 Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🌸

Kızlar orta şiddette boğazda yanma ve tahriş olmuş gibi bir kazıntı var boğazımda. 3. gün bugün. Doktoruma da yazdım ama dönüş yapmadı. Ilık ballı limonlu su, limonlu sıcak su, sahlep falan içiyorum çayı bile limonla içiyorum ama yok geçmiyor. Başka ne yapabilirim bilen var mı

Kızlar orta şiddette boğazda yanma ve tahriş olmuş gibi bir kazıntı var boğazımda. 3. gün bugün. Doktoruma da yazdım ama dönüş yapmadı. Ilık ballı limonlu su, limonlu sıcak su, sahlep falan içiyorum çayı bile limonla içiyorum ama yok geçmiyor. Başka ne yapabilirim bilen var mı
Ihlamur da iyi geliyor canım hem güvenli de

Kızlar merhaba ☀️ Süreci ovu testleri ile takip ederek hamile kaldım. Son regl 6 Ekim idi, 6 Kasım sabahı awox marka test yapınca kıpkırmızı iki çizgi gördüm , Beta testi verdim 630 çıktı 🌸🌸 Hemen doktor ayarladık bütün kan değerlerime ve idrarıma baktı sadece idrarda hafif enfeksiyon ve keton var dedi ilaç vermedi bol sıvı tüket dedi. 10 Kasımda tekrar beta verdim 3800 olmuştu 🫣🥳 artıp atmamasından çok korkuyordum şükür güzel bir artış olmuştu. Dün de kesemizi gördük 🥰🥰🥰 şu an 5+3 olarak görünüyorum. Tahmini doğum 13 Temmuz görünüyor 😅 Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🌸
Merhaba aynıyız günler olarak benim de bugun keseyi gördüm g 9 diye bisey dedi yazdırırken acaba o neyse bi de bebek daha görünmedi normal mi acaba

Merhaba aynıyız günler olarak benim de bugun keseyi gördüm g 9 diye bisey dedi yazdırırken acaba o neyse bi de bebek daha görünmedi normal mi acaba
merhabalar, benim sat 5 ekim beni bebeği görmeye cumartesi günü çağırdı doktor, bence şuan daha erken olduğu için görülmemesi çok normal 🌸

Benimde sizinle aynı 3 gün önce gittim doktora daha çok küçük dedi aynı şekilde bendede kese göründü haftaya çağırdı endişelenmeni gerektirecek bir şey yok tatlım :anneadayı: haftaya her şey çok daha güzel olacak:halay:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-11-12 at 11.27.23.webp
    WhatsApp Image 2025-11-12 at 11.27.23.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 0
Benimde sizinle aynı 3 gün önce gittim doktora daha çok küçük dedi aynı şekilde bendede kese göründü haftaya çağırdı endişelenmeni gerektirecek bir şey yok tatlım :anneadayı: haftaya her şey çok daha güzel olacak:halay:
Birde g9 değil GS yani kese boyutu yanında cm yazması lazım görüntü attım yakınlaştırırsan onu da görmüş olursun belki sende de yazıyordur

Back
X