- 18 Mayıs 2025
- 266
- 175
- 18
- 29
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.761
O zaman hemen değiştirSordum ama bir açıklama yapmadı haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışı duyulurken eşimi çağırabilir miyiz dedim. Daha çok duyacak zaten dedi ve çağırmadık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hemen değiştirSordum ama bir açıklama yapmadı haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışı duyulurken eşimi çağırabilir miyiz dedim. Daha çok duyacak zaten dedi ve çağırmadık![]()
Bende az önce acilden geldim kanlı akıntım oldu diye gittim devlet hastanesine doktor bile yoktu. Ebe sadece alttan baktı icinde kanama görmedim dedi. Kan tahlili ve idrar tahlili yapmislardi onun sonucu bile çıkmadan bana bu haftalarda normal yerleşme oluyor diye oluyor dedi pazartesi icin kagit yazıyorum sabahta gelin sira alin dedi gönderdi beni. Hic birseyde yapmadıBir de arkadaşlar çoğu doktor bu lekelenmeler için normal diyor. Benim bir kere oldu 4+4’ken ve bugün söylediğimde (şu an 5+5’im) doktorum beni korkuttu ve progestan iğne başladı. Kırmızı olmadığını ısrarla söyledim. İğneyi tabiki kullanırım o sıkıntı değil de korkutması beni üzdü.
Aslında bulantı olmaması güzel bir şey ama kafamdaki olumsuz düşünceler bitmiyorCanım hiç öyle düşünme mesela benim hiç bulantım olmuyor bence herkeste farklı işliyor süreç belki benim de sonradan bulanmaya başlar ferah tut içini strese sokma kendini![]()
bana iğne değil de hap olarak verdi, ki lekelenmem bile yoktu sadece önceden kaybım ve kimyasallarım var diye önlem olarak verdiBir de arkadaşlar çoğu doktor bu lekelenmeler için normal diyor. Benim bir kere oldu 4+4’ken ve bugün söylediğimde (şu an 5+5’im) doktorum beni korkuttu ve progestan iğne başladı. Kırmızı olmadığını ısrarla söyledim. İğneyi tabiki kullanırım o sıkıntı değil de korkutması beni üzdü.
her şeye okeydim de buna sadece yuuuuh diyorum değiştir bir an önce bence deSordum ama bir açıklama yapmadı haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışı duyulurken eşimi çağırabilir miyiz dedim. Daha çok duyacak zaten dedi ve çağırmadık![]()
Karından bakıldı beta 3000 üstü olunca karından görünüyor ona göre hesaplayıp gtmiştimMaşallah canım, vajinal ultrason mi karından mi?
birinci trimesterın laneti yemin ederim hiçbir zaman hiçbir şeyden emin olamıyoruzKızlar bende haftasonu full kustum, ama iki gündür o derece mide bulantılarım geçti prilam da almadım 2 gündür. Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bir şeyler mi var diyeCuma günü kalp atışı için gideceğiz
Radyoloji goruntuleeım kısmınla tıklaEnabızda nereden bakıyorsunuz?
Ben 7 ay kullandım o iğneleri. Sağlama almak istemiş belki içerde kanama alanı gördü ve önlemini alıyor öyle durduk yere yazmaz kullan derimBir de arkadaşlar çoğu doktor bu lekelenmeler için normal diyor. Benim bir kere oldu 4+4’ken ve bugün söylediğimde (şu an 5+5’im) doktorum beni korkuttu ve progestan iğne başladı. Kırmızı olmadığını ısrarla söyledim. İğneyi tabiki kullanırım o sıkıntı değil de korkutması beni üzdü.
ay ben baktım da çıkmadı benim doktorlar girmemiş sisteme demek ki pühRadyoloji goruntuleeım kısmınla tıkla
Ihlamur da iyi geliyor canım hem güvenli deKızlar orta şiddette boğazda yanma ve tahriş olmuş gibi bir kazıntı var boğazımda. 3. gün bugün. Doktoruma da yazdım ama dönüş yapmadı. Ilık ballı limonlu su, limonlu sıcak su, sahlep falan içiyorum çayı bile limonla içiyorum ama yok geçmiyor. Başka ne yapabilirim bilen var mı
Merhaba aynıyız günler olarak benim de bugun keseyi gördüm g 9 diye bisey dedi yazdırırken acaba o neyse bi de bebek daha görünmedi normal mi acabaKızlar merhabaSüreci ovu testleri ile takip ederek hamile kaldım. Son regl 6 Ekim idi, 6 Kasım sabahı awox marka test yapınca kıpkırmızı iki çizgi gördüm , Beta testi verdim 630 çıktı
Hemen doktor ayarladık bütün kan değerlerime ve idrarıma baktı sadece idrarda hafif enfeksiyon ve keton var dedi ilaç vermedi bol sıvı tüket dedi. 10 Kasımda tekrar beta verdim 3800 olmuştu
artıp atmamasından çok korkuyordum şükür güzel bir artış olmuştu. Dün de kesemizi gördük
şu an 5+3 olarak görünüyorum. Tahmini doğum 13 Temmuz görünüyor
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
![]()
merhabalar, benim sat 5 ekim beni bebeği görmeye cumartesi günü çağırdı doktor, bence şuan daha erken olduğu için görülmemesi çok normalMerhaba aynıyız günler olarak benim de bugun keseyi gördüm g 9 diye bisey dedi yazdırırken acaba o neyse bi de bebek daha görünmedi normal mi acaba
Benimde sizinle aynı 3 gün önce gittim doktora daha çok küçük dedi aynı şekilde bendede kese göründü haftaya çağırdı endişelenmeni gerektirecek bir şey yok tatlımMerhaba aynıyız günler olarak benim de bugun keseyi gördüm g 9 diye bisey dedi yazdırırken acaba o neyse bi de bebek daha görünmedi normal mi acaba

Birde g9 değil GS yani kese boyutu yanında cm yazması lazım görüntü attım yakınlaştırırsan onu da görmüş olursun belki sende de yazıyordurBenimde sizinle aynı 3 gün önce gittim doktora daha çok küçük dedi aynı şekilde bendede kese göründü haftaya çağırdı endişelenmeni gerektirecek bir şey yok tatlımhaftaya her şey çok daha güzel olacak
![]()