• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben öğrendikten sonra azaltmaya çalıştım. 2 haftadır da tiksindim içmiyordum geçen arkadaşlarla bir araya geldik bir arkadaşım daha hamile o da tiksinmişti ama bi tane içtik dayanamadık😂😂😂 ama eskisi gibi zevk vermedi sadece içtiğim zamanlarki alışkanlığı özlüyorum
Duygu düşüncelerime tercüman olmuşsun resmen ben de o sigara sohbetlerini o alışkanlığı çok özlüyorum tiksinti bana da geldi ama bazen bi tane yakıyorum yarısında atıyorum alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor 🥲

Ben sonucu görünce bıraktım ama 2-3 gün çok zorlandım bi iki fıs aldım sonra birgün yine çok fena istedi canım o zaman yorumlara baktım ekşide falan çok acımasız şeyler yazıyordu sigara içen hamileler için onları okuduktan sonra ben de böyle olmamalıyım dedim ve birden bitti isteğim. O zamandan 1-2 kere belki aklıma geldi kokusu bile tiksindiriyor. Su içerek o an belki o istek bastırılabilir başka bir şeyle ilgilenerek falan
Nikotin bağımlılığı gibi değil de el ağız alışkanlığı gibi bi şey olmuş bende her boş vaktimde sigara içmek zorundaymışım gibi hissediyorum öyle bağdaştırmışım sigarayı kendimle ama tabi içmemek gerekiyor

Nikotin bağımlılığı gibi değil de el ağız alışkanlığı gibi bi şey olmuş bende her boş vaktimde sigara içmek zorundaymışım gibi hissediyorum öyle bağdaştırmışım sigarayı kendimle ama tabi içmemek gerekiyor
benim için de kahve böyle çok zorlanıyorum kahvesiz hiçbir alternatif o kahve keyfinin yerini doldurmuyo bağımlılık her türlü çok kötü ya üf

Kizlar birsey sormak istiyorum 5 haftalik hamileyim
Kese gorundu yolk da mevcut mercimek tsnesi kadar bebis gorundu kalp atimi icin titresim seklimde gordum dedi doktor ama 1 cm kadar kanama kanali vsr dedi doktor bunj yasayan var mi sorun oluyor mu dusuk tehlikesi ixin ilac aliyorum birde trioit cikti

Kizlar birsey sormak istiyorum 5 haftalik hamileyim
Kese gorundu yolk da mevcut mercimek tsnesi kadar bebis gorundu kalp atimi icin titresim seklimde gordum dedi doktor ama 1 cm kadar kanama kanali vsr dedi doktor bunj yasayan var mi sorun oluyor mu dusuk tehlikesi ixin ilac aliyorum birde trioit cikti
Benimde kesenin üstünde kanama alanı var geçmedi de progestan kullanıyorum

Benimde kesenin ustunde 1cm kadar dedi doktor bende o ilaxa baslasim cumartesi den beri kullaniyorum ara ara toz pembe geliyor sonra kahverengi geliyor cozemedim

Kızlar merhaba 5+6 da 8 mm kese gördük fakat diğer detaylar gözükmez dedi. 6+4 de genel muayeneye gideceğim, kalp atışını ve diğer önemli şeyleri görür müyüm

aaa aslında kafeinsiz granül kahve sipariş ettim onu deneyeceğim, daha gelmedi de.
filtre kahveyi denedim daha önce ve hiç istediğim tadı vermedi. granülü bari sütlü mütlü içerim bi şekilde iş görür belki diye düşündüm... bakalım

aaa aslında kafeinsiz granül kahve sipariş ettim onu deneyeceğim, daha gelmedi de.
filtre kahveyi denedim daha önce ve hiç istediğim tadı vermedi. granülü bari sütlü mütlü içerim bi şekilde iş görür belki diye düşündüm... bakalım
Granül çok içmemeye çalışın, normalde sağlıklı bir insana bile granül kahve çok zararlı. Ben tchibodan çekirdek kafeinsiz kahve alfım filtre kahvesi de var. Tadı mükemmel değil ama en azından kafeini hiç tüketmeden günü geçiriyorum. Türk kahvesinde de mehmet efendinin gri olan paketleri decaf, berbat ama içiliyor yoklukta 😂

Kızlar 6 haftalık hamileyim hiç bu zamana kadar lekelenmem vs yoktu bugün farkettim uykudan uyanınca çamaşırımda 3 damla kahverengi leke vardı çok korkuyorum bişi varmıdır yarın kontrolüm vardı

Back
X