• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İstifra olmadığı sürece içme dediği için bende sabrediyorum ama bu şekilde devam ederse daha fazla dayanamayıp bende ilaç alacağım sanırım. Bu hisle 12 hafta baş etmek çok zor olur 😓
yok aşkım valla durulmuyor. benim doktorum kullan dedi. ne yiyebiliyosan onu ye dedi. kızarmış ekmek peynir miden ne alıyosa öyle beslen dedi. aynı zamanda yemeklerden tiksinmemde var her şey bana kokuyor. prilam verdi bana ben günde 1 içiyorum ama 2 içmek lazımmış onu deneyeceğim

bu zamana kadar gece 1le duruyorum ama bugün 2 içicem ben de duramıyorum artık çok kötü
Akşama doğru yanma da oluyor mu sizde? O da beni mahvetti. Doktor normalde de mide sorunlarım olduğu için daha erken başlayabileceğini söyledi. Gavisconla falan da asla geçmiyor.

Kızlar bende aynı şekilde bulantım bu aralar çok arttı. Ama bugün bulantı hapını almadım işe gitmedim diye. İlla aç mi almak gerekiyor suan ne aç ne tokum , tuzlu bir şeyler yiyerek midemi bastırıyorum. Hayat kalitem düştü resmen :(

Kızlar bende aynı şekilde bulantım bu aralar çok arttı. Ama bugün bulantı hapını almadım işe gitmedim diye. İlla aç mi almak gerekiyor suan ne aç ne tokum , tuzlu bir şeyler yiyerek midemi bastırıyorum. Hayat kalitem düştü resmen :(
Aç kalınca daha çok bulanıyor mide kuzu aç kalmamaya çalış

Benım bugün sanki hıc bır belirtim yok hıc ama hıc yok içimi korku kapladı, ama olumsuz bir akıntı falan da yok .. Neden bu kadar iyim bugün diye delircem çok moralim bozuldu

Back
X