• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA PAZARTESİ DOKTORA GİDİCEKTİİNİZ GİTTİNİZ Mİ GİTTİYSENİZ NE DEDİ BUGUN BENDE GİDECEĞİM
Gittim. Henüz çok erkendi, o yüzden kalınlaşmaya ve rahmin durumuna baktı. Beta ilerlemem de sağlıklı gebeliğe işaretmiş. Her şey yolundaydı. Önümüzdeki pazartesi keseyi görmeye çağırdı. Sizinki belki bugün görünüür. Beni de bilgilendirir misiniz 😊

Benim gibi 4 haftayı bitirip 5 ten gün alanlar😀 neler hissediyorsunuz, belirtileriniz nedir merak ediyorum. Ben de pek bir şey yok çünkü şu an. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor da sizi merak ettim o yüzden😊

Benim gibi 4 haftayı bitirip 5 ten gün alanlar😀 neler hissediyorsunuz, belirtileriniz nedir merak ediyorum. Ben de pek bir şey yok çünkü şu an. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor da sizi merak ettim o yüzden😊
hiç bir belirti yok, bugun keseyi görmeye gidicez lütfen dua eder misiniz 1.5 senedir bekliyoruz bu bebişi çok stresli zamanlar

Maşallah tek şikayetim o şükretmek istiyorum ama aşırı fazla ağrım var. Daha bu sabah ağrısıyla uyandım. Sütyen taksam da ağrıyor takmasam sanki daha fena. Bi çözüm bulamadım :KK43:
Benimde öyle ya eve geçince hemen dar bi atlet giyiyorum daha iyi oluyor sanki. Bi kızım var ona bile sarılamıyorum

Gerçek belirtileri 7 ya da 8.haftadan sonra hissedeceksiniz 😀

Kızlar gaz konusunda napıyorsunuz? Yediklerime de dikkat ediyorum ama bu sefer çok sıkıntı yarattı bende. Bu sabah sabaha karşı büyük bir gaz sansıcı ile uyandım çok zor geri uyudum. İnternette rezene çayı iyi gelir diyo ama bilemedim.
Seni çok iyi anlıyorum hamile kaldigimdan beri çekiyorum o gaz sancısını yediklerime ne kadar dikkat etsemde olmuyor dün gece mesela gaz sancisiyla uyandım bayilacaktim nerdeyse acıdan bı sure daha katlanıcaz galiba bebişler için🥹

Kızlar dün sabah saglık ocagında tekrar kan vermiştim tsh ve diğerleri için doktor beta da bakmıs yine tsh düzelmis görünüyor 0.49du referans aralıgına girmiş kendi kendine diğerleride gayet iyi görünüyor beta iyimi sizce 6+4 iken vermiştim bugün 6+5 olduk hafta olarak bakınca bu değer 7. Haftayla uyumlu görünüyor bir sıkıntı yoktur değilmi birde en son 13 kasım sabahı yine saglık ocagında vermiştim ozaman değer 16840 cıkmıstı artıs normal mi o günden bugüne değer yüksek olduğu ıcın 2 günde 1 2 kat artmıyor artık değilmi internette öyle okudum da kafamı kurcaladı
Bence betanı artık önemseme önemli olan kese bebek görünmesi keseyi gördün mü ben 6+5 im 6+3 de keseyide gördüm hatta kese büyümüştü önceki ultrasona göre hatta bebekde göründü doktor artık şekillenmeye başlıyor dedi

Kızlar dün sabah saglık ocagında tekrar kan vermiştim tsh ve diğerleri için doktor beta da bakmıs yine tsh düzelmis görünüyor 0.49du referans aralıgına girmiş kendi kendine diğerleride gayet iyi görünüyor beta iyimi sizce 6+4 iken vermiştim bugün 6+5 olduk hafta olarak bakınca bu değer 7. Haftayla uyumlu görünüyor bir sıkıntı yoktur değilmi birde en son 13 kasım sabahı yine saglık ocagında vermiştim ozaman değer 16840 cıkmıstı artıs normal mi o günden bugüne değer yüksek olduğu ıcın 2 günde 1 2 kat artmıyor artık değilmi internette öyle okudum da kafamı kurcaladı
bebek göründükten sonra betanın bir önemi yoktur. vücudunuz alışır artık betanız hızla yükselmez zaten

Maşallah tek şikayetim o şükretmek istiyorum ama aşırı fazla ağrım var. Daha bu sabah ağrısıyla uyandım. Sütyen taksam da ağrıyor takmasam sanki daha fena. Bi çözüm bulamadım :KK43:
İlk öğrendiğimde zamanlar benim de çok ağrıyordu sonraz azaldı hala var ama çık değil 5+4 bugun

Bence betanı artık önemseme önemli olan kese bebek görünmesi keseyi gördün mü ben 6+5 im 6+3 de keseyide gördüm hatta kese büyümüştü önceki ultrasona göre hatta bebekde göründü doktor artık şekillenmeye başlıyor dedi
5+1 de keseyi gördüm 6+1 de kontrole gittim kese büyümüş ama henüz boştu cok erken gelmişsin dedi haftaya çağırdı 7+1 de gidicem bugün bende 6+5 ım bana karından bakıldı 6+1 de 5+1 de vajınal bakılmıstı

bebek göründükten sonra betanın bir önemi yoktur. vücudunuz alışır artık betanız hızla yükselmez zaten
Evet boşuna bakmıs saglık ocagı doktor istememişti zaten onlar bakmıs
6+1 de gittim en son kese büyümüş ama henüz boş görünüyor cok erken haftaya 7+1 de çağırdı pazartesi gidicem karından muayene olmuştum

Back
X