- 18 Mayıs 2025
- 330
- 208
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.661
Ben hala yaşıyorumKızlar göğüs ağrısı yaşıyor musunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala yaşıyorumKızlar göğüs ağrısı yaşıyor musunuz![]()
7+6 dan sesleniyorum buralar fenaBenim gibi 4 haftayı bitirip 5 ten gün alanlarneler hissediyorsunuz, belirtileriniz nedir merak ediyorum. Ben de pek bir şey yok çünkü şu an. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor da sizi merak ettim o yüzden
![]()
İnşallahhaftaya gittiğinizde bebekle kalp atışını görürsünüz![]()
Bana hep karından bakıldı vajenden hiç baktırmadım5+1 de keseyi gördüm 6+1 de kontrole gittim kese büyümüş ama henüz boştu cok erken gelmişsin dedi haftaya çağırdı 7+1 de gidicem bugün bende 6+5 ım bana karından bakıldı 6+1 de 5+1 de vajınal bakılmıstı
Doktor bakayım karından biraz silik görünüyor kese net görmek için iyi olur zararı yok merak etme dedi oyüzden baktırmıstımBana hep karından bakıldı vajenden hiç baktırmadım
Canım benim ilk günlerde sabah uyandığımda karnım çok sis oluyordu aşırı ağrıyordu gazdan uyurken kalın çorap giyiyorum hatta pijamamin içine sokuyorum iki gündür böyle yapıyorum sabah karnım çok iyi uyanıyorum o şekilde yapmayınca karın ağrısı ile uyanıyorumKızlar gaz konusunda napıyorsunuz? Yediklerime de dikkat ediyorum ama bu sefer çok sıkıntı yarattı bende. Bu sabah sabaha karşı büyük bir gaz sansıcı ile uyandım çok zor geri uyudum. İnternette rezene çayı iyi gelir diyo ama bilemedim.
Görünür 1500’üstü vajinal ultrasonla 3000 üstü karından görünüyorKızlar 4+5 te kese görünür mü? Beta 4326
Kaç haftalıkki canım bebek görünmedimi görünüp de mi kalp atısı alamadı belki küçük olduğu ıcındir haftaya tekrar baktırsaydın ben de acele ettim korku var içimde pazartesi yi bekliyorum oglumda mesela 6+5 te gittigimde asırı minikti 4mm ölcmüstü doktor 6+1 ile uyumluydu kesem 7+4 uyumluydu mesela kalp atısı dinletmemişti 7+5 te gitmiştim tekrar ozaman dinletmişti 7+1 uyumluydu yine haftasından bır kaç gün geriydi bir süre şuan 5 yasında cok sukur hemen olumsuz mu konuştukan tahlillerimi yaptırmaya geldim hastaneye, doktor muayene etti öncesinde kalp atışı alamadı maalesef. beni bu listeden de çıkarır mısınız arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir süreç diliyorumben bir süreliğine hesabımı kapatacağım kendinize iyi bakın
En garantisi 7. Haftadan sonra gitmek 6+1 de gittim bebek görünmedi karından baktı içim içimi yiyor şimdi keşke erken gitmeseydim 7.haftayı bekleseydim ki doktor da bana erken geldin ben sana perşembe cuma gel dedim nıe erken geldin dıe azarladıda pazartesi gidicem 7+1 oluyorum sabır zor ama bekliycemMerhabalar, ben de gruba yeni katılıyorum
Ben de idrar testini pozitif alınca 4+5'te doktora kontrole gittim. Kese oluşmuştu ama kalp atışı için henüz çok erken dedi. Yarın 6+4 oluyor. Tekrar doktora gideceğiz, sizce kalp atışı duyulur mu 6+4'te duyulur mu? İlk gebeliğim ve biraz acemi ilerliyorum![]()
6+5 canım. çarşamba tekrar gel dedi ama kesenin içi kanama alanları doluydu hep, bebek yoktu öyle olunca ben direkt ümidimi kaybettimKaç haftalıkki canım bebek görünmedimi görünüp de mi kalp atısı alamadı belki küçük olduğu ıcındir haftaya tekrar baktırsaydın ben de acele ettim korku var içimde pazartesi yi bekliyorum oglumda mesela 6+5 te gittigimde asırı minikti 4mm ölcmüstü doktor 6+1 ile uyumluydu kesem 7+4 uyumluydu mesela kalp atısı dinletmemişti 7+5 te gitmiştim tekrar ozaman dinletmişti 7+1 uyumluydu yine haftasından bır kaç gün geriydi bir süre şuan 5 yasında cok sukur hemen olumsuz mu konuştu
Seninle aynıyız bende 6+5 im6+5 canım. çarşamba tekrar gel dedi ama kesenin içi kanama alanları doluydu hep, bebek yoktu öyle olunca ben direkt ümidimi kaybettim
Yaşıyorum cok erken haftalarda basladı bende hamilelik ten öyle suphelendim hatta öyle test yaptım 26.21 değeri ile ogrenmiştim 31 Ekim'de o günden bugüne arttı agrı ucları özellikle cok acıyor ben oğlumu 8 ay oldu sütten keseli maşallah cok emdi 4 buçuk yasına kadarKızlar göğüs ağrısı yaşıyor musunuz![]()
Allahtan ümit kesilmez inşallah doktor yanlış değerlendirmiştir ve Çarşamba günü harika haberlerini alırız canım6+5 canım. çarşamba tekrar gel dedi ama kesenin içi kanama alanları doluydu hep, bebek yoktu öyle olunca ben direkt ümidimi kaybettim

Tabiki canım o konuda haklısın vitamin ben kendi kafamdan basladım 3. Gebelik oldu için biraz bilgim var ocean mummy kullanmıyorum doktora sordum güzel devam et dedi sanada fikir olsun içeriği dolu dolu güzel bir multi vitamin ve omega 3 kaynagıBen de çok panikliyorum, takip yapacağımız doktora ve hastaneye de bir türlü karar veremiyoruzAma ilk 12 hafta bebeğin nörogelişim süreci açısından çok kritik en azından yapılması gereken tetkikler ve ihtiyaç olan takviyeler varsa onlar için geç kalmayalım istiyoruz. Yarın bir gelişme olursa paylaşırım yine sevgili MinaEfrahim34