• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin kontrol nasıl geçti? Keseyi gördünüz mü

merhaba, gördünüz mü keseyiii?
Evet doktor dedi ki yeri çok güzel kalp atışı için 1 aralıkta gel dedi beni de ekler misiniz listeye sat 6 Ekim ama geç oldu bebiş çünkü bende pcos vardı şuan 5+2 yiz kese de 6.33 mm olarak gördü

Valla beni düşük yapıyorsjn, bebek ypk diye eve yollayan üç ayrı doktor vardı devlette 😔 o kadar haram ediyorım ki hakkımı.... İnşallah senin de böyle bir yanlışlık böyle talihsiz bişey olmuştur. Şuan lekelenmen var mı peki?
Gerçektenmi yaaa ne diyeceğimi bilemedim gerçekten bu doktorlar işini ne zaman hakkıyla yapacak çok üzüldüm gerçekten bebeğiniz sağlıklıdır umarım şuan 🐣🧿

Gerçektenmi yaaa ne diyeceğimi bilemedim gerçekten bu doktorlar işini ne zaman hakkıyla yapacak çok üzüldüm gerçekten bebeğiniz sağlıklıdır umarım şuan 🐣🧿
1 e gidiyor şuan 🤭 çok şükür Allah'a. Dilerim bunu da saglıklıca kucagıma alırım. Dilerim hepimizin bebekleri saglıklı şekilde dünyaya gelir

canım kızlar doktordan geldiğimden beri ağlıyorum, biraz kafamı topladım olanı anlatayım diye geldim. tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın nolursunuz, hiç iyi değilim

kendi doktoruma değil devlet hastanesine doktorumun istediği kan tahlillerini yaptırmaya gittim, gitmişken muayene de oldum. doktor baktı, kalp atışı alamadı sonra da vajinal baktı, yine alamadı. çarşamba günü tekrar çağırdı. kesenin içinde bebeği değil sadece kanama alanını gördük. ben zaten hemen ümitsizliğe kapıldım, çarşambayı beklicen tabi beklicem ama sanki zaten sadece kürtaja gidicem çarşamba gibime geliyor. desteklerinize müteşekkirim, çarşamba sizi de bilgilendiririm 🩷 yarın kızımın doğum günü, ona tutunup keyiflenmeye çalışıyorum
Canımmmm chat CPT diyor ki kese içinde kanama alanları varken kalp atısı duyamamak çok normalmiş alanı görüşü etkili yormuş birkaç gün sonra kanama alanı çekilmiş bebek büyümüş olursa daha net görüş olur diyor sen bu bikaç gün güzelce dınlen ❤ umutsuz konusmadı sende istersen sor kafandakileri ❤ 5/7 haftalar arası yaşanabilecek bir durum diyor bebek güçlü ise tutunup devam edermiş inşallah ❤ ve ölcüm uapan aletin kalitesi de önemli diyor inşallah bize iyi haberler verirsin ❤

Merhabalar, benim sat 15 Ekim idrar testimi 15 kasımda yaptım çift çizgiydi. Dün keseyi göremedi doktor devlet hastenesinde,karından baktı ve rahim tersliği var bende onu da söyledim. kan vermem sabaha kalmıştı bugün beta 5100 çıktı. Lh düşmüş Fsh ve tsh da istemiş doktor bugün yoktu pazartesi gideceğim. Sonuçları Chatgpt ye sordum gebelik için uyumlu dedi. Bakalım neler bekliyor 🥹🥲

arkadaşlar bende devlette çalışıyorum ama çalışan olduğum halde hiç beğenmiyorum doktorları bana da ikinciye beta baktırdığım için yüz kere beta mı baktırılır dedi.Ayrıca amh düşük diye infertiliteye yollamıştı doktor.Ben çalışan olduğum halde dışardan bi doktora gidiyorum bana kalp atışı için 13 gün sonra gel dedi 🙂↔️

arkadaşlar bende devlette çalışıyorum ama çalışan olduğum halde hiç beğenmiyorum doktorları bana da ikinciye beta baktırdığım için yüz kere beta mı baktırılır dedi.Ayrıca amh düşük diye infertiliteye yollamıştı doktor.Ben çalışan olduğum halde dışardan bi doktora gidiyorum bana kalp atışı için 13 gün sonra gel dedi 🙂↔️
Kaç haftalıksın son adet tarihine göre arkadaşım keseyi görebildin mi

Kaçıncı haftadasınız?

Merhabalar, benim sat 15 Ekim idrar testimi 15 kasımda yaptım çift çizgiydi. Dün keseyi göremedi doktor devlet hastenesinde,karından baktı ve rahim tersliği var bende onu da söyledim. kan vermem sabaha kalmıştı bugün beta 5100 çıktı. Lh düşmüş Fsh ve tsh da istemiş doktor bugün yoktu pazartesi gideceğim. Sonuçları Chatgpt ye sordum gebelik için uyumlu dedi. Bakalım neler bekliyor 🥹🥲
Genelde rahim ters olunca vajinal bakılıyor diğer türlü görmek zormuş, burdan bir arkadaş öyle bakılıyordu ismini hatırlayamadım 🙏 beta hCG değerin çok güzel başka bir doktora daha baktır 🙏🌸

Kızlar 10 kasımda beta 53 12 kasımda 134 14 kasımda 277 beta oldu sonra baska vermedım doktor karından kese görmek istiyorsan 27 kasımda gel dedı ama az once kanamam oldu daha once 1 kimyasal 1 de 6 haftalık dusuk olmustu kanımda pıhtılasma varmış aonra ogrendım doktorum onlem amaclı progestan 200 mg fıtıl gunde 3 tane 1 endol fıtıl sabah coraspın aksam 4000 lık kan sulandırıcı verdı doktorum pzt ladar yok ama kanama asırı olmadı napsam önerısı basındna gecen varmı kanaması olanlar vardı tavsıyenıze ihtıyacım var

Son adet 25 eylul ama yumurtama 25 ekim o gun catlatma iğneside yaptım yanı dollenme 25 ekim 27 ekım arası olmalı tahmını yarın 6 hafta olucak sanırım

Kızlar 10 kasımda beta 53 12 kasımda 134 14 kasımda 277 beta oldu sonra baska vermedım doktor karından kese görmek istiyorsan 27 kasımda gel dedı ama az once kanamam oldu daha once 1 kimyasal 1 de 6 haftalık dusuk olmustu kanımda pıhtılasma varmış aonra ogrendım doktorum onlem amaclı progestan 200 mg fıtıl gunde 3 tane 1 endol fıtıl sabah coraspın aksam 4000 lık kan sulandırıcı verdı doktorum pzt ladar yok ama kanama asırı olmadı napsam önerısı basındna gecen varmı kanaması olanlar vardı tavsıyenıze ihtıyacım var

Son adet 25 eylul ama yumurtama 25 ekim o gun catlatma iğneside yaptım yanı dollenme 25 ekim 27 ekım arası olmalı tahmını yarın 6 hafta olucak sanırım
Hiç tavıye verecek basına gelen yok mu kızlar

Genelde rahim ters olunca vajinal bakılıyor diğer türlü görmek zormuş, burdan bir arkadaş öyle bakılıyordu ismini hatırlayamadım 🙏 beta hCG değerin çok güzel başka bir doktora daha baktır 🙏

Yerleşme kanaması olabilir iki gün leke şeklinde olır kahveye döner durur. Ama gebelikte kanama olunca aspirin ara veriliyodu diye hatırlıyorum.. Bu arada prpgestanın var zaten sanırım onu vajinal alırsan daha etkili olur kanama için A anneoluyorum99

Yerleşme kanaması olabilir iki gün leke şeklinde olır kahveye döner durur. Ama gebelikte kanama olunca aspirin ara veriliyodu diye hatırlıyorum.. Bu arada prpgestanın var zaten sanırım onu vajinal alırsan daha etkili olur kanama için A anneoluyorum99
Vajinal alıyordum sabah 1 aksam 2 aksam 10 da alıyordum daha mı wrken yutaam cok uzuluyorum suan Allah razı olsum inşallah yerlesmedır

Kanama boyle geldi mideniz bulanırsa kusura bakmayın benden bılgılıler vardır aranızda bu yerlesme rengı mı yoksa normal kanamı anlamadım

Back
X