- 27 Mart 2025
- 68
- 72
- 3
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.961
Teşekkür ederim balımm hoşbuldumHoş geldin canim hayırlı uğurlu olsun![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim balımm hoşbuldumHoş geldin canim hayırlı uğurlu olsun![]()
![]()
Ayy inşallah herşey yolundadır balım stres yapma rabbim herzaman bizleKızlar 5+1’im şu an. Bugün öğleden sonra keseyi görmeye gideceğim ama birkaç gündür neredeyse hiçbir belirtim yok, stres oldum. Saçmasapan bir de rüya gördüm. Dua edin her şey yolunda olsun lütfen![]()
sorma 2 gündür benimde öyle daha canlıyım falan ama ben 9+3'üm bugün. akşam doktor kontrolüm varMidemiz bulansa dert bulanmasa dert valla 2 gündür midem bulanmıyor korku saldı
Okadar olcak bunlar tatlı acılar tatlı yorgunluklarAyyy canımmmm bende aynı iyim çok şükür biraz bebiş yer yapıyor acıtıyor canımı ama allahıma binlerce şükür bu mücizevi şeyi bize yaşşatığı için gerçektenduygularımın tarifi yok açıkçası 12.12 de randevum var bakalım bebeiş ne alemde bakmaya gidicez
![]()
Aynen balım herşey bebişimizden önemli değil dinlen keyfine bak vallahi sanki bu rahat zamanlarımızı aricaz gibiama düşük ollmasın diye okuduğum şeyler sıcak suyla duş almamak ve tavuk yememek gördüm, doktorda cinsel ilişki şuanlık olmasın dedi pazartesi kalp atışına giidip o zaman sorucam cinsel ilişkiye bide mümkünse hiç iş yapma boşver dedi
Benim hiç bulanmıyor koku hassasiyetim yok sadece göğüs ağrısı var oda dinlendiğimde minimuma iniyor korkma canım belirti olmaması bebekle ilgili olumsuz birşey olduğu anlamına gelmiyor içini ferah tut güzel güzel şeyler düşün güzzel haberler alMidemiz bulansa dert bulanmasa dert valla 2 gündür midem bulanmıyor korku saldı
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben yeni geldimsizin hepinizi kocaman öpüyorum nasılsınız anişler
![]()
Ya yerimm çok tatlı bende sabırsızlıkla bekliyorum minik kalp atışları duymaHerseydenbitutam
Canım ben kontrolden cıktım kesede bebişte güzel büyümüş kese 7+4 bebek 6+6 çıktı kalp atısını da duydum cok sükür❤
Çok şükür çok güzel haberler darısı başımıza inşallahKızlar kızlar 8+2 den merhabalar bebiş 8 haftalık çıktı çok şükür haftasını yakalamışkalp atışını da duyduk darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
![]()
Herseydenbitutam
Dolu olması lağzım balım çünkü kese yukarı çıkıyor ve daha rahat görünsün diyeKızlar karından ultrason için kese görmeye idrara sıkışık mı gidilmeli ?
Allahım maşallahKızlar kızlar 8+2 den merhabalar bebiş 8 haftalık çıktı çok şükür haftasını yakalamışkalp atışını da duyduk darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
![]()
Herseydenbitutam
Sağol balımm 12. Ayın 12 sinde randevum okadar heycalı birde kaza geçirdim üstüne merdivenden düştüm rabbim korudu gerçektenOkadar olcak bunlar tatlı acılar tatlı yorgunluklarcok şükür Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bizde sağ salim kucagımıza alalım inşallah
akşam 12 demi anlayamadım onu
yarın 12 mi yoksa
Bende bugün görmeye gittim cok şükür 7+1 dik 6+6 çıktı ultrasonda kalp atışını dinledik darısı basına inşallah![]()
İnşallah canım hepimiz güzel haberler ile gelelim inşallahYa yerimm çok tatlı bende sabırsızlıkla bekliyorum minik kalp atışları duyma
Ay benim kafa gitmiş ya algılamam durduSağol balımm 12. Ayın 12 sinde randevum okadar heycalı birde kaza geçirdim üstüne merdivenden düştüm rabbim korudu gerçekten![]()
Amin balımm ucuz atlattım gerçekten parmapım kırıldı çalışıyordum izne çıktım bian iyi oldu dinlenmek iyi geldi çünkü çok nefes yettiremiyordum normal mi ki nefes nefese kalıyordum merdive çıkarkenİnşallah canım hepimiz güzel haberler ile gelelim inşallah❤
Ay benim kafa gitmiş ya algılamam durduay Allahım korusun beterinden korusun cok şükür bir şeyin yok ya bebişin yeri güzel o korunaklı Allahın izniyle birşey olmaz kendine dikkat et Allah esirgesin
![]()
Ay harika bir görüntü ya
Ahahahah yerimm vallahi çok heycanlı yaaaAy harika bir görüntü yabende oğlumda yapmıştım eşime böyle bir kutu
ama bu artık 3. Çocuk bide eşimin yanında test yaptım ısrar edince süprizi kacmıs oldu
![]()
Ay gerçekten Allah korumuş cok geçmiş olsun hemen iyileş inşallahAmin balımm ucuz atlattım gerçekten parmapım kırıldı çalışıyordum izne çıktım bian iyi oldu dinlenmek iyi geldi çünkü çok nefes yettiremiyordum normal mi ki nefes nefese kalıyordum merdive çıkarken