• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba

Kızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötü 😕 kötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım
Söyle bence canım ona göre kolaylık sağlarlar ben söyledim

Kızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba
D3k2 ekmeğin üstüne damltabilirsin

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim çok ağır grip geçiriyorum çörek otu yağını ayağıma sürdüm ve gebelikte önerilmiyormuş bilmeden sürdüm sizce bir şey olur mu düşeğe sebep veriyormuş şu an çok korkuyorum bilgisi olan varsa yazar mı lütfen

Normal ağrım oluyor bel ve kasıkta şu an bir ağrı girse bile bunu öğrendikten sonra daha çok korkar oldum

Selam teyzelerii bunlar benim ikizler🫠 cinsiyetlerin tahmini icin cokmu erken 7 hafta 6 günlüğüzde. Kanama alanları hafiften devam ediyor ama cok şükür daha iyiyizz

Eklentiler

• 1000022687.webp
    1000022687.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 89
Damla kullanıyorum ben de akşam çorbaya ya da yemeğe katıyorum, en yüksek faydayı yemeklerle yağlı yiyecekler ile alabilirsiniz. Su ya da yemekten ayrı yerseniz emilimi düşüyor baya. Yemekle yiyince bana tadı kötü gelmiyor 🥹 yoğurtlara da katabilirsiniz bence

D VİTAMİNİ KAPSÜL İÇİYORDUM AMA 12. HAFTAYA KADAR KESTİ DOKTOR

Damla kullanıyorum ben de akşam çorbaya ya da yemeğe katıyorum, en yüksek faydayı yemeklerle yağlı yiyecekler ile alabilirsiniz. Su ya da yemekten ayrı yerseniz emilimi düşüyor baya. Yemekle yiyince bana tadı kötü gelmiyor 🥹 yoğurtlara da katabilirsiniz bence
Evet ben de yoğurtla yiyordum o zamanlar yine de bakmadan yemeye çalışıyordum. Belkide psikolojikti. 🥹🖤

Yaa sevindim, teşekkür ederim. Kan değeriniz normale döndüğü için mi kesti
Kanlarımda bir eksiklik yok çok şükür sadece keseyi görünce kullandıgım gebelik vitamininide bıraktırdı 12. haftaya kadar sadece folik asit kullanacağız dedi , birde aile hekimimde D yi kes 12. haftada başlayacağız dedi iki doktorda böyle söyledi ama sen yine danış doktoruna muhakkak

Bi de genel yazmak istedim bel ağrıları ve kas spazmları için egzersiz pilates tarzı hareketler yapın esneme hareketleri gibi. Tabiki doktorunuza danışın. Video kanallarında ve medyalarda bunu hafta hafta gösterenler var. Bel için egzersizleri ben de aklıma geldikçe yapıyorum. Şu an sata göre 6 dünki kese görünümüne göre 5+2 yim. Benim de bazen belime ağrı vuruyor. Esneme hareketleriyle rahatlıyorum. Günde muz ceviz sade soda doktorunuz yasaklamadıysa mutlaka tüketin derim. 🌸

Back
X