• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende durumu anlatayım belki yardımcı olabilirim beta vermeyi birakali çok oldu ben 3 kere verdim sonuncusunu da 4 kasımda verdim 1429 du sat 20 Eylül iki hafta önce gittigimde ben sanıyorum ki 7 hafta 5 günlük hamileyim kese gördük iki hafta sonra gel dedi ne bebek var ne ölçü bişi söylemedi neyse iki hafta sonra bugün bir daha gittim öğrendim ki şuan 7 hafta 3 günlük hsmileymisim meğer kalp atışını da bebeği de gördük bugün belki yardımcı olmuşumdur
Bende bugun tekrar gittim kontrol e ama dis kese 5+3 de kalmis duraksamis yano sozde sat tarihine gore 7 +3 7+4 gibi olmam gerekirmis ama hala bebek yok yolk kesesi de tektas goruntusu gibi gorundu kalp atimi da yok son kez carsamba kontrol edilcek yoksa hala kurtaj

Kızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
Müdürüm anlayışlı olmadığı için izin isteyip çıkamıyorum maalesef. Sabah kusmaktan 1 saat geç gelmiştim zaten, ancak bayılırsam izin verir.
Ayy allah korusun balım böyle naneli şeyler koklamaya çalış belki iyi gelir nefes egzersizi yap oda iyi gelir belki minik minik yemeye çalış ağır olması yemek belki iyi gelir bacım he 🥹🥹

Bende bugun tekrar gittim kontrol e ama dis kese 5+3 de kalmis duraksamis yano sozde sat tarihine gore 7 +3 7+4 gibi olmam gerekirmis ama hala bebek yok yolk kesesi de tektas goruntusu gibi gorundu kalp atimi da yok son kez carsamba kontrol edilcek yoksa hala kurtaj
Allah korusun balımm inşallah kalp atışını duyarsın 🥹🥹

İçini ferah tutmaya çalış inşallah bebeğin seninledir eğer kürtaj olman gerekirse de üzülme demekki sağlıklı değilmiş rabbim hayırlısını nasip eder en kısa zamanda inşallah

Bende durumu anlatayım belki yardımcı olabilirim beta vermeyi birakali çok oldu ben 3 kere verdim sonuncusunu da 4 kasımda verdim 1429 du sat 20 Eylül iki hafta önce gittigimde ben sanıyorum ki 7 hafta 5 günlük hamileyim kese gördük iki hafta sonra gel dedi ne bebek var ne ölçü bişi söylemedi neyse iki hafta sonra bugün bir daha gittim öğrendim ki şuan 7 hafta 3 günlük hsmileymisim meğer kalp atışını da bebeği de gördük bugün belki yardımcı olmuşumdur
Bana da bugun kontrol e gittim en son 18 kasim da crl 5+3 ile uyumlu dendi.
Bugun tekrar olcum yapildi dis kese sozde 5+3 te kalmis benim bugun icin 7+3 yada 7+4 olmam gerekirmis ama ben 5+3 te kalmisim yolk tesesi tektas gibi gorundu ama ne bebek var ne kalp atimi son kez carsamba kontrol edilecek yoksa kurtaj dendi ilac kullaniyordu
Allah korusun balımm inşallah kalp atışını duyarsın 🥹🥹
Yolk gorunse bile embriyo yada kese gerideyse kurtaj deniyor

Kızlar selam, 8 haftanın içindeyim, saçım aşırı dökülüyor. Geçen hafta kan verdim değerlerim iyidi, fakat saç dökülmesi başladı 4-5 gündür. Elenatal1 de kullanıyorum. Doktora 2 hafta sonra gideceğim, yaşayan bir öneri alan oldu mu?
Ben şuan başlardayım ama hamile olmadan önce baya dökülüyordu heralde kel kalcam tövbe

Merhabalar benim sat 19 Ekim, evde test yaptığımda pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim orda da idrarda bakınca pozitif çıkmıştı, bugün kontrol için gittim ultrasonda hiçbir şey görülemedi, 5+4 üm. Beta hcg için kan verdim. Sonuç pazartesi çıkar dediler. Büyük ihtimalle dış gebelik dedi doktor. Daha önce de dış gebelik olmuştu. Çok üzgünüm ağlamamı durduramıyorum

Merhabalar benim sat 19 Ekim, evde test yaptığımda pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim orda da idrarda bakınca pozitif çıkmıştı, bugün kontrol için gittim ultrasonda hiçbir şey görülemedi, 5+4 üm. Beta hcg için kan verdim. Sonuç pazartesi çıkar dediler. Büyük ihtimalle dış gebelik dedi doktor. Daha önce de dış gebelik olmuştu. Çok üzgünüm ağlamamı durduramıyorum
Acile gidip kan ver bekleme dişim ağrıyor hap almadan önce hamilelik şüphemin gitmesini istiyorum

Kızlar ultrason görüntüsü nasıl ben anlamıyorum makine kaliteli mi değil mi

Eklentiler

• 4EE5E7CC-9EF4-4AFF-8DD1-0C258712C2BF.webp
    4EE5E7CC-9EF4-4AFF-8DD1-0C258712C2BF.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 57
İçini ferah tutmaya çalış inşallah bebeğin seninledir eğer kürtaj olman gerekirse de üzülme demekki sağlıklı değilmiş rabbim hayırlısını nasip eder en kısa zamanda inşallah
Ben cok zor hamile kalabilen biriyim bi dis gebelik gecirdim bi bu sekilde oldu sebepsiz infertilite diyorlar ya sag tup tikali sol da cikolata kist var hayirlisi artik

Acile gidip kan ver bekleme dişim ağrıyor hap almadan önce hamilelik şüphemin gitmesini istiyorum
Yurtdışında yaşıyorum 😞 maalesef öyle bir şansım yok, iş yerinde sürekli röntgen çekiliyor o yüzden işe gitmek istemiyorum dedim 2 hafta rapor vermişti kontrolde keseyi görünce raporu uzatırız demişti, kalp atışı duymadan seni hamile kabul edemeyiz, o yüzden iş yerine söylemen anlamsız demişti. Şimdi haftasonu gece nöbetim var ne yapacağım bilmiyorum iş yerine söyledim hala hastayım dedim süreç nasıl olacak bilmiyorum çok gerginim

İdrarda bakınca pozitif demiştiniz doktorda o zaman betanız kaçtı

Sat 5 ekim benim ama ovilasyon testleri kullaniyordum ben 17 ekim pik yapmisti bizde onu degerlendirdik ona gore hesaplarsam da 7 hafta imkansiz geliyor bana

Yok eklemediniz sigortam yok tssm kardeşim orada personel onun muayene indiriminden yararlanıyorum %50 aile yakınlarına 2880 normalde muayene ben 1440 gıdıyorum şu an cok memnunum fiyatta bedava ayrıca 10 gun ıcınde ıstedıgım zaman kontrole gıdebılıyorum bedava bu hafta 2 kere gıttım mesela kahverengı akıntım oldu
Çok iyi canım doğumda %50 olursa muhteşem olur senin için
Ekleyeyim istersen yaz bilgilerini

Back
X