- 6 Kasım 2025
- 226
- 148
- 18
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.881
Ben bu yorumdan sonra baktım erkek diyorKızlar Çin takvimine bakan var mıdaha erken ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu yorumdan sonra baktım erkek diyorKızlar Çin takvimine bakan var mıdaha erken ama
Ben baktım ama tüp bebek olduğu için döllenme tarihine mi bakacağım, transfer tarihine mi bilemedimKızlar Çin takvimine bakan var mıdaha erken ama
Ben benKızlar 10 hafta olduk aşırı gece miğde bulantısı yaşıyorum varmı benim gbi olan
İlk haftalarda uykum çok kötüydü şuan düzenli bide bel ağrım bitsebende adet baslarken kesik ve ayaklara vuran uyuşma tarzı bir ağrı olur yaaa bende o oluyor sanki heran simdi adet olcakmisim gibi çok rahatsız edici
birde akıntım bazen çis yapar gibi akıyor isiyorum saniyem yaa
birde ben hiç uyuyamıyor yaa uyanınca dövülmüş gibi kalkıyor sizler böylemisiniz
Yani doktor sadece çok ağrın olursa git demişti o yüzden gitmedim. Bi de burda erken gebeliklerde düşüğe müdahale edilmiyormuş. Acillerde sürünürsün en az 10 saat beklersin dedilerAcile görünmediniz mi kanama devam ediyor mu
GebyfollHanımlar hangi folikasit i kullanıyorsunuz
Caudalie vinosculpt uygun olduguna emin misin canım sanki uygun değil oBioderma 2n1 yağ, ıncıa doğal çatlak kremi, bioderma atoderm vücut nemlendiricisi, caudalie vinosculpt nemlendirici, lierac çatlak önleyici krem.Hepsini her gün kullanılmaz zaten çok uzun süre gider diye düşünüyorum.Hepsi hamileliğe uygun ve en çok kullanılan içerikleri doğal olanlar.Sadece göbek değil göğüsler de büyüdüğü için kuru olursa çatlayabiliyor
geç yumurtlama demekKızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.
kalp atışı duyduktan sonra mı durduHayırlı olsun benimde 8 haftada kalp durması vardı Nisan ayında sonlandı gebelik , o gebeliğim sağlıksızmış aşırı uyku yorgunluk halsizlik vardı kafamı kaldıramıyordum . Şimdi yine yorgunluğum var o kadar değil tabi ama yine de acaba aynı şeynolur mu diyorum
Evet kalp atışını görmüştük ses açmamıştı , ama hep sancılıydı ayakta fazla durunca bile sancı giriyordu , kanama alanı da vardı .kalp atışı duyduktan sonra mı durdu
Bende gittiğimde 7. Haftadaydik tam ama doktor 6. Haftaya uyumlu dedi sebebini sorduğumda gec yumurtlama olmus olabilir dedigeç yumurtlama demek
BENİM son adet tarihime göre bugun tam 8+0 günlük oluyor, ama aslında ben biliyorum her ay geç olduğu bugun 6+5 günlük şuanBende gittiğimde 7. Haftadaydik tam ama doktor 6. Haftaya uyumlu dedi sebebini sorduğumda gec yumurtlama olmus olabilir dedi
İlk hamillgmde tüm ülke takvmlerne bakmstm hepsi kız diyordu ama oğlum olduAhahah ben bakmadım nasıl bakılıyor
Çok geçmiş olsun, yakın zamanda hayırlısıyla insallah sağlıklı bir gebelik nasip olsun size deMerhaba kızlar, bugün doktora gittim, perşembe günü betahcg sonucu 107 (5+4) ultrasonla baktı, rahim incelmiş yani düşük yapmışım. Hayırlısı olsun napalım bi daha ki sefere artık.
Herkese sağlıklı mutlu tadını çıkararak gebelik diliyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.![]()