• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar imdat gerçekten 😟 hasta değilim ama alerjik rinit yüzünden inanılmaz burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu kaliteli uyku uyuyamıyorum resmen bi çözümü olan var mı ya doktora ilaç önerisi soran
Canım burnunu temizleyebilirsin sf ile biraz da olsa azaliyor benim de alerjim var da

benim doktorum 2,5 altında olması lazım dedi 3.39'du değerim. tiroid ilacını sabah aç karnına almalısınız ve 30-40 dk sonra kahvaltı yapmalısınız en etkili yöntem bu
Evet evet ben 13 yaşından beri tiroid hastasıyım🥹 normalda de 3 küsürdü hamilelikten sonra yükseldi o yüzden dozu arttırdık. Bana 4 altı isteriz dedi o yüzden tam emin olamıyorum ben de genel de 2,5 altı önerilmiş

Ben ptesi kan verdim 6,56 çıktı. 25 lik kullanıyordum 50 ye çıkardı doktor ama 2 hafta süre verdi. 2 hafta sonra kan vericem eğer düşüşü beğenmezse 75’e çıkaracağını söyledi
İnşallah düşer 🙏🏻 bana 3 hafta vermişti. 3 küsürdü benim 75 mg kullanıyordum hamilelik sonrası 6 küsür olunca 100 e çıkardık

Evet evet ben 13 yaşından beri tiroid hastasıyım🥹 normalda de 3 küsürdü hamilelikten sonra yükseldi o yüzden dozu arttırdık. Bana 4 altı isteriz dedi o yüzden tam emin olamıyorum ben de genel de 2,5 altı önerilmiş
dahiliye doktorum da kadın doğum doktorum da 2,5 dedi mecbur ilaca devam ediyoruz 😂

dün akşam aniden gelen kasık ağrısıyla hastane yolunu tuttuk kalp atışını duyduk ama düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorumuz, geçen hafta salı günü 6+2 ile uyumluyken dün akşam 6+3 çıktık moralim çok bozuk 8.91 crl, gelişimi mi durdu her şey yolunda mı bilmiyorum benzer bir olay yaşayan oldu mu :(

İnşallah düşer 🙏🏻 bana 3 hafta vermişti. 3 küsürdü benim 75 mg kullanıyordum hamilelik sonrası 6 küsür olunca 100 e çıkardık
İnşallah sizinki de düşer ama kafaya takmayın ben takmıyorum çünkü çoğu kişi tiroid değerlerini kontrol bile ettirmiyor tiroidi olup bundan haberi olmadan hamile kalıp sağlıklı bebekler doğuran bir sürü insan var. Ben de çok tesadüf öğrendim bu arada hiçbir belirtim yoktu 1 ay falan önce yani hamile kalmadan önce verdiğim tahlilde çıktı 1 aydır 25 mg kullanıyordum.

dün akşam aniden gelen kasık ağrısıyla hastane yolunu tuttuk kalp atışını duyduk ama düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorumuz, geçen hafta salı günü 6+2 ile uyumluyken dün akşam 6+3 çıktık moralim çok bozuk 8.91 crl, gelişimi mi durdu her şey yolunda mı bilmiyorum benzer bir olay yaşayan oldu mu :(
farklı bi doktora mı gittiniz aynı doktor mu baktı

o kadar endişeliyim ki, sürecin her anı bu kadar kıymetliyken acaba iyi mi bir şey olur mu diye düşünmekten hiçbir anın tadını çıkartamıyorum :(

Back
X