• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam heniden mesajları çok aktif yenileniyor çok yetişemiyorum. Mide bulantınızı soracaktım benim bugun çok midem bulanıyo 5+6. Kalp atışını gördük ama duyamadık inşallah sorun yoktur. Ve çok yorgun hissediyorum bu zamanlarınızda olmuş muydu sizlerinde ?
Benim de o zamanlar başladı. Çok kötüydüm rapor aldım. Ne başım yastıktan kalkıyordu ne bir şey yiyebiliyordum. 5 günde 1.5 kilo verdim. Ama 1 hafta şiddetli bulantı oldu sonra geçti. Prilam yazdı aile hekimim biraz hafifletti o

Kızlar benim bebiş tüp bebekle oldu ve doktorum progestron iğne, Estrofem ve fitil kullanıyorum. Kan sulandırıc iğneyi tüp bebek doktorum keseyi gördükten sonra bıraktırdı ama kendi takibimi yapan doktor kan sulandırıcıya devam et dedi neye göre anlamadım. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı ?

Canım ben de pazartesi 6+2 de gittim kese içinde yolk sac oluşmuş embriyoyu 2 hafta sonra görebiliriz dedi o zamna randevu verdi. Normaldir içini ferah tut
Sadece beyazlıklar var dedi yolk sac oluştu falan demedi ya ondan tereddüt ettim kese büyüklüğün kaç mm olmuştu

Benim de o zamanlar başladı. Çok kötüydüm rapor aldım. Ne başım yastıktan kalkıyordu ne bir şey yiyebiliyordum. 5 günde 1.5 kilo verdim. Ama 1 hafta şiddetli bulantı oldu sonra geçti. Prilam yazdı aile hekimim biraz hafifletti o
Benimde az az bulanıyordu ama bugun yordu beni hep yatmakta istemiyorum ama bugun kaldırmadı. Kalp atışını ne zaman duymuştunuz

Kızlar benim bebiş tüp bebekle oldu ve doktorum progestron iğne, Estrofem ve fitil kullanıyorum. Kan sulandırıc iğneyi tüp bebek doktorum keseyi gördükten sonra bıraktırdı ama kendi takibimi yapan doktor kan sulandırıcıya devam et dedi neye göre anlamadım. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı ?
Bende tüp bebek hastasıyım. bu ilaçlar ve fazlasını kullanıyorum . Geçen pozitifimde kan sulandırıcı kesmiştik ve sorun yaratmıştı. Tabii bilemem kan sulandırıcıdan mı başka bi şeyden mi ama hep şüphe kaldı aklımda şimdi 12 hafta net 36 haftaya kadar vurulabilirix dedi 2 drumda. Kanama alanı yoksa kan sulandırıcının zararı yok dediler bence başka bi dr a daha danışın eger pıhtılaşma testleriniz varsa bi hematolağa başvurun sonuçlarınızla

Ben de araştırıyorum canim, 10 haftadan sonra oluyormuş. Yüzde 99 down sendromu doğruluk payı varmış diğer hastalıklar 95 96 doğruluk payı varmış, cinsiyet öğreniliyormuş ve özel laboratuvarlar yapıyormuş. Doktoruma soracağım bakalım haftaya
Ben 10+2 olucam cumartesi günü muayenem var inşallah bi sorun olmazsa kan vericem, panaroma ile anlaştık 10+2 de verebiliyormuşuz. Doktorum da onaylamıştı, ben yine haftasonu haber veririm

Ben 10+2 olucam cumartesi günü muayenem var inşallah bi sorun olmazsa kan vericem, panaroma ile anlaştık 10+2 de verebiliyormuşuz. Doktorum da onaylamıştı, ben yine haftasonu haber veririm
Tamamdır canım haberini bekliyoruz, fiyat ne dediler peki? Ben burada bir hastane ile görüştüm beraber çalıştıkları laboratuvar varmış 17bin tl demişti

Canım burnunu temizleyebilirsin sf ile biraz da olsa azaliyor benim de alerjim var da
Benim de alerjik rinitim var ama hiçbir şey çözmüyor öyle tamamen, hava temizleyici baya rahatlatıyor ama yine de bi dolu yani burnun boğazın hissediyosun onu, neremiz şişiyo yine bilmiyorum ama derdi henüz bitmiyor bu hamişliğin 😅

Ben tüp bebek değilim ama ben de progestan iğne ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Kanama alanım da yok, kan sulandırıcı da bi sorun olmuyor o yüzden. Eğer kanama alanınız için doktor yok dediyse kan sulandırıcıyı içmekten korkmanıza gerek yok normalde ama yine de doktorunuza danışın bence

Kızlar yemek yapamıyorum kokusundan tiksiniyorum ve sonrasında da yiyemiyorum siz bu süreçte neler yiyebiliyorsunuz iştahla yemek yemeyi özledim ya, sevdiğim şeylere bile tiksinerek bakıyorum eşim şokta resmen ilk hamileliğimde asla böyle değildim, benim kahvaltıda sorun yok ama akşam yemeğinde çok zorlaniyorum, sizin akşam yemekleriniz neler oluyor

Kızlar 6+1 hamileyim, 10 gündür sağ kalçam ağrıyor bazen dayanılmaz oluyo, hareket ettiğimde, yürüdüğümde, yatarken sağdan sola dönerken felan aynı durumu yaşayan var mı acaba

Back
X