• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba 6+1 günlük hamileyim. Daha dün kalp atışını gördük vajinal ultrasonla. Bugün kahverengi bir lekelenmem başladı 🥺 doktor Progesteron basladi ve dinlen dedi var mı ayni şeyi yaşayan biraz korkuyorum 🥺
Doktorlar genelde kahverengi lekelenmenin normal olduğunu söylüyorlar.

kızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.

Kızlar ben dışarıda daha rahat yemek yiyebiliyorum. Kahve içemiyordum dışarıda onu da içebiliyorum 😀 benim çocuk gezenti olacak galiba. Dışarıda yediğim yemekleri midem daha rahat kaldırıyor. Tabi yine sulu yemek yiyemiyorum daha çok fast food. Eve paket bile alsam evde yiyince bir şey oluyor illa dışarıda yemem lazım. Bütçe sarsıcı evladım 😬 sizde de böyle bir şey var mı?

Merhaba 6+1 günlük hamileyim. Daha dün kalp atışını gördük vajinal ultrasonla. Bugün kahverengi bir lekelenmem başladı 🥺 doktor Progesteron basladi ve dinlen dedi var mı ayni şeyi yaşayan biraz korkuyorum 🥺
Canım ben 7+4te kahverengi kanama gibi bir akıntı oldu, progestan iğne yaptırdım bir tane. Geçti bir kac gun sonra lekelenmeler. Kahverengiyse korkma kırmızıya çevirirse Allah korusun öyle zaman acil gidersin

Kim nasılsın dese sadece yaşamaya çalışıyorum diyorum 😂 cidden öyle, ben de soracağım olmadı kulak burun boğaza giderim belki bize uygun bir ilaç vardır
Canım ben doktorla görüştüm nazostep diye bi alerjik burun spreyi söyledi kadın doğum doktoruma da danıştım kullanabileceğimi söyledi aldım hemen haberin olsun

Ayy inşallah çok teşekkür ederim 🥺 19 haftalik bir kaybım var maalesef o yüzden daha endişeliyim. Oksapar ve ecopirin de kullanıyorum doktorum aktif kanamaya dönerse kes dönmezse devam dedi. Hafif bir karın ağrım da var sanki 🥺 sizinki ne kadar sürmüştü ?
Başınız sağolsun:( 19. Haftada neden kaybettiniz bebeğinizi özel değilse

Merhaba canım anneler 🐣 Normalde özel hastanede perinatologla takipliyim. 9+4 üm bugün. Geçen hafta ultrasonla 8+3 uyumlu 18.90 mm crl ölçüldü. Bugün sırf bebeği görmek istediğimden devlet hastanesine gittim. 7+4 le uyumlu 15 mm dedi doktor. Kalp atımı vs yolunda her şey 🙏🏻 ama bebek küçülmüş olamaz değil mi? Pişman oldum gittiğime
Canım bende 9+6yım bugün gittim 28.66 mm olarak ölçtü hemen hemen yakınız senle ama bebek küçülmemiştir tabi cihazdan dolayı sıkıntılıdır muhtemelen canını sıkma

Kızlar selam kendi doktorum bir ay sonra çağırdığı için bugün sırf meraktan devlet doktoruna gittim 9+6yım. Çok şükür her şey yolunda hatta bebeğin hareket ettiğini gördüm çok farklı bir duyguydu gerçekten 🥰 karnımda bazen seyirme gibi bir şeyler hissediyordum demek ki gerçekten ufaklıktanmış benim güncellemem şimdilik böyle❤️🙏🏼

Kızlar ben dışarıda daha rahat yemek yiyebiliyorum. Kahve içemiyordum dışarıda onu da içebiliyorum 😀 benim çocuk gezenti olacak galiba. Dışarıda yediğim yemekleri midem daha rahat kaldırıyor. Tabi yine sulu yemek yiyemiyorum daha çok fast food. Eve paket bile alsam evde yiyince bir şey oluyor illa dışarıda yemem lazım. Bütçe sarsıcı evladım 😬 sizde de böyle bir şey var mı?
aşkım benimde 9. haftama kadar böyleydi 😂 sonradan biraz rahatlıyorsun ama yine zor bi süreç

Canım ben 7+4te kahverengi kanama gibi bir akıntı oldu, progestan iğne yaptırdım bir tane. Geçti bir kac gun sonra lekelenmeler. Kahverengiyse korkma kırmızıya çevirirse Allah korusun öyle zaman acil gidersin
İnşallah cevirmeyecek bakalım geldiğimden beri bir şey yok çok teşekkür ederim canım 💚 progestan mahvediyor zaten bir süre kullanmam gerekecekse bende iğne işini bir soracağım

Başınız sağolsun:( 19. Haftada neden kaybettiniz bebeğinizi özel değilse
Çok teşekkür ederim 🙏 net olarak sundandir denilemiyor maalesef. Şuan çok eskiyi düşünmemeye çabalıyorum bende. Pıhtılaşma eğilimi çıktığı için kan sulandirici kullanıyorum bir de riske atmamak için 12. Haftada serklaj yapılacak inşallah 🙏

kızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
İsmin sonunu argo bir şekilde tamamlayabilirler gibi hissettirdi

Zorbalanmayacağı, net, anlamı bilindik isimler seçin bence. Ben doğa isimlerini çok beğeniyorum mesela

@fallinlove_ merhaba, bende tüp bebekle hamile kaldım ikiz gebelik. Kanamam oldu ve kanama alanindan kaynakli tüp bebek doktorum degil baska doktorda devam ediyorum bende o da kan sulandırıcıları bıraktırdı progestan attirdi igneye gectik. Ama tekrar başlayabilecegimizi söyledi kanamanın kesilmesine göre. Bana bu konuda hic bir test yapilmadi sadece önlem amaçlı verildi kan sulandırıcılar tüp bebek doktorum tarafından. Suan yaklaşık 3 haftadır kullanmiyorum. Kanamam bu 3 gundur tamamen kesildi. Suana kadar bir sorun yasamadim ama kan pihtilasmanizda bir sorun çıkmışsa testte devam edilmesi gerekiyormuş. Ekstra baska ilaclarda kullaniyorum estrofem prednol gibi bağışıklık baskilayici 10. Haftada birakicaz dedi tup bebek doktorum ilaçları
İnanın her birimizin öyküsü birbirinden farklı oluyor hatta bence bi kişinin her gebeliğide birbirinden farklı oluyor. Ben diğer pozitifimde hiö ağrı ve mide bulantısı yaşamamıştım şuan 2 gündür ayağa kalkamıyorum. Endol fitil verdiler 3 gün. Her şeyden korkuyorum ama çarede yok. Dr ları dinlemekten başka çaremizde yok. Allahın dediği olur inşallah her birimiz , isteyen herkes sağlıkla kavuşsun bebelerine inşallah 🙏

Kızlar Allah esirgesin evlerden Irak, bebeğin kalbi dursa anlar mıyız ya 🥺 doktor 5 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacam bilmiyorum sürekli göğüslerimi falan yokluyorum bekirtilerim devam esiyor mu diye
Benimki 6+5 gibi durmultu tam tarih bilmiyoruz ama 6+3 te atıyordu. 7+4 tr kontrole gittiğimizde atmıyordu. Hiç anlamamıştım ama içime doğmuş gibi 1 hafta öncesine randevu alıp gittim merakımdan o zaman farkedildi. Diyeceğim o ki biz istediğimiz kadar korkalım endişelenelim olacağına varıyor. Her gün gidip baktıramayız ya. Korkmayın , güzel düşünün tadını çıkartın. Allah korusun bir şey olacaksa da yapacak nir şey yok. Bende önceden bunu yaşamış biri olarak şuan korkulardan nefes bile alamıyorum bazen dr um da korkarak yaşayamazsın elinden geleni yapıyorsun zaten gerisi için bir şey yapamayız dedi. Hak verdim yavaş yavaş kendimi telkin ediyorum yoksa 9 ay nasıl geçecek ki

Back
X