- 31 Mart 2025
- 145
- 133
- 18
- 36
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.281
Bulanti ve kusmasi olanlar bezelye ve taze fasülye yiyebiliyor musunuZ? Hangi sebzeleri yiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalya..k, dalyaaaa hadi dalyaaa gibi saçma cümleler uçuştu öğrencilerimi düşünerekkızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
Biz ailece öyle oldukKızlar ben dışarıda daha rahat yemek yiyebiliyorum. Kahve içemiyordum dışarıda onu da içebiliyorumbenim çocuk gezenti olacak galiba. Dışarıda yediğim yemekleri midem daha rahat kaldırıyor. Tabi yine sulu yemek yiyemiyorum daha çok fast food. Eve paket bile alsam evde yiyince bir şey oluyor illa dışarıda yemem lazım. Bütçe sarsıcı evladım
sizde de böyle bir şey var mı?
Bana da doktorum 12. Hafta dedi kendisi perinatolog daha ücreti söylemedi ama.Kızlar biz de fetal dna testi düşünüyoruz kısmetse. Hastanenin önerdiği birkaç firmaya fiyat sorduk da yurt dışındakiler daha pahalı olduğu için türkiyeden bir firmayı tercih edeceğiz gibi görünüyor. Sonuçlar 10-12 güne geliyormuş. 10+5 iken yaptırırsanız sonuç çıkar dediler biz de garanti olsun diye 11+0 iken yaptırmak istiyoruz inşallah.
Susuzluk olabilir mi?Kizlar tansiyon sorunu yaşayan var mi. Benim sürekli yükseliyor neden böyle oluyor anlamadım. Bir önlemi varmi bunun acile geliyorum ölçüyor ediyor serum test vs birsey yok diyorlar. Tansiyonumda serumlardan falan sonra düzeliyor gönderiyorlar beni. Böyle birsey yaşayan var mi ne yapmam lazim benim
benim de evde midem bulanırken, dışarıda hic bulanmıyor, evde gözümü açamıyorken dışarıda aşırı enerjik oluyorum. daha doğmadan 3 şehir gezdi benimleKızlar ben dışarıda daha rahat yemek yiyebiliyorum. Kahve içemiyordum dışarıda onu da içebiliyorumbenim çocuk gezenti olacak galiba. Dışarıda yediğim yemekleri midem daha rahat kaldırıyor. Tabi yine sulu yemek yiyemiyorum daha çok fast food. Eve paket bile alsam evde yiyince bir şey oluyor illa dışarıda yemem lazım. Bütçe sarsıcı evladım
burda birinin yazısını okudum ben az önce. intergen firması cinsiyeti yanlış söylemiş korkarak amniyosentez yaptırmışlar. gerçi firma para iadesi yapmış. fetal dna cinsiyet diye aratırsanız belki denk gelirsinizDoktorum Fetal DNA icin Intergen şirketini önerdi. Yerli bir firma fiyatlar yurtdisi firmalarına göre yarı yarıya gibi. Google'dan yorumlarını okudum sıkıntılı bir şey göremedim. Bilgisi olan var mi?
Dalya yıldız çiçeği demek gerçekten çok nazik güzel bir isim ama Türkiye de okullarda zorbalığa maruz kalabilecek bir isim maalesefkızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
Ben hafif çorbalar ve sebze yemekleri dışında bir şey yiyemiyorumKızlar ben dışarıda daha rahat yemek yiyebiliyorum. Kahve içemiyordum dışarıda onu da içebiliyorumbenim çocuk gezenti olacak galiba. Dışarıda yediğim yemekleri midem daha rahat kaldırıyor. Tabi yine sulu yemek yiyemiyorum daha çok fast food. Eve paket bile alsam evde yiyince bir şey oluyor illa dışarıda yemem lazım. Bütçe sarsıcı evladım
Yoğurtlu ıspanak yemeği , fırında zeytinyağlı Brüksel lahanası, zeytinyağlı pırasa, taze fasülye yiyebiliyorum. Kabağı henüz denemedim. Et içeren bir tek mantı yiyebiliyorumBulanti ve kusmasi olanlar bezelye ve taze fasülye yiyebiliyor musunuZ? Hangi sebzeleri yiyorsunuz?
Kardiyoloji ye gittim bugün ekg çektiler ritim bozukluğu veya kalp sorunumu var diye sordular. Ekg de cikti zaten kalbimdeki zorlanma ve tansiyonum 17 ye yükselmiş büyüğü. Baya degisik bir cihazla kalbimi inceledi ultrason gibi birseydi. cizelge verdi bir hafta boyunca sabah aksam ölç tansiyonu yaz dedi. Sonra kendiliginden düzeldi 12 ye indi. cok önceden ritim bozukluğu yaşadığımı falan söyledim. Gebelik tetikliyormus eski durumları. Tuzu kestirdi 0 tuz artık dedi tansiyon ilacı verdi iki tane. Kadın doğum doktorumda kalbin zorlanmadikca kötü olmadıkça kullanma diyor ne yapacağımı şaşırdım.Susuzluk olabilir mi?
Bende firma araştırmasındayım birbirimize fikir verirsek güzel olurDoktorum Fetal DNA icin Intergen şirketini önerdi. Yerli bir firma fiyatlar yurtdisi firmalarına göre yarı yarıya gibi. Google'dan yorumlarını okudum sıkıntılı bir şey göremedim. Bilgisi olan var mi?
Ben çoğu zaman eşime yaptırıyorum ve o yapınca bir nebze de olsa yiyebiliyorum kendi yaptığımı yiyemiyorumKızlar yemek yapamıyorum kokusundan tiksiniyorum ve sonrasında da yiyemiyorum siz bu süreçte neler yiyebiliyorsunuz iştahla yemek yemeyi özledim ya, sevdiğim şeylere bile tiksinerek bakıyorum eşim şokta resmen ilk hamileliğimde asla böyle değildim, benim kahvaltıda sorun yok ama akşam yemeğinde çok zorlaniyorum, sizin akşam yemekleriniz neler oluyor
Ay açık yorum yapabilirsiniz dediginiz için yapıyorum bence güzel değil ama sizin ne düşündüğünüz önemliikızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
ercüment bey nevagen firmasını biliyorum doktorum orayı önerdi acaba navigen dediğiniz orası mı? beylikdüzü medicana hastanesi ile anlaşmalı sanırım doktorum çok memnun o firmadan asla olumsuz bir sonuç çıkmamışBende firma araştırmasındayım birbirimize fikir verirsek güzel olurbana doktor panaroma firmasını önerdi yurtdışına gidiyormuş sonuçlar ama biraz pahalı. Navigen firmasıyla da farklı bi özel hastane çalışıyormuş bu yurt içi laboratuvarlı ve fiyatı daha uygun yorumları da fena değil. Sizin dediğiniz firmayı ilk kez duydum
Ay yanlış yazmış olabilirimercüment bey nevagen firmasını biliyorum doktorum orayı önerdi acaba navigen dediğiniz orası mı? beylikdüzü medicana hastanesi ile anlaşmalı sanırım doktorum çok memnun o firmadan asla olumsuz bir sonuç çıkmamış
Tekrar ilacı veren doktora danış kadın dogmcm böyle dedi diye sor bklmKardiyoloji ye gittim bugün ekg çektiler ritim bozukluğu veya kalp sorunumu var diye sordular. Ekg de cikti zaten kalbimdeki zorlanma ve tansiyonum 17 ye yükselmiş büyüğü. Baya degisik bir cihazla kalbimi inceledi ultrason gibi birseydi. cizelge verdi bir hafta boyunca sabah aksam ölç tansiyonu yaz dedi. Sonra kendiliginden düzeldi 12 ye indi. cok önceden ritim bozukluğu yaşadığımı falan söyledim. Gebelik tetikliyormus eski durumları. Tuzu kestirdi 0 tuz artık dedi tansiyon ilacı verdi iki tane. Kadın doğum doktorumda kalbin zorlanmadikca kötü olmadıkça kullanma diyor ne yapacağımı şaşırdım.
ben başka bir forumda yazılanları da okumuştum baya memnun kalmışlardı. hatta farklı ile bile gidip kan alıyolardı öyle yazmıştı bir kadın. fiyatı bana da uygun gelmişti ama ben kendim yaptırmak istemedim fetal dna'yı 11. haftada önermişlerdiAy yanlış yazmış olabilirimbenim doktorum panorama ile anlaşmalı burayı kendim buldum ama şahsen benim yaşadığım şehrin sorumlusu bana biraz ilgisiz geldi üslubunu çok beğenmedim. Fiyat farkından dolayı bir düşünüyorum buraya yaptırmayı