- 29 Ekim 2025
- 307
- 290
- 18
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.341
Natera Panaroma kuzucumHangi firma kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Natera Panaroma kuzucumHangi firma kuzu
Benimki sadece panaroma farklı mı acabaNatera Panaroma kuzucum
Yok aynıdır panaroma sadece testin adı natera şirketin adı zaten ama fiyat farkı çok aşırı şaşırdım. Cumartesi bi doktora gidiyim bu işi çözücem darlıycam onları öğrenicemBenimki sadece panaroma farklı mı acaba![]()
Bende hep bunu düşünüyorum bana da 1 ay demişti çok şükür bir hafta kaldı haftaya cuma gideceğim ama tedirginimKızlar Allah esirgesin evlerden Irak, bebeğin kalbi dursa anlar mıyız yadoktor 5 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacam bilmiyorum sürekli göğüslerimi falan yokluyorum bekirtilerim devam esiyor mu diye
Ben ilk hamileliğimde fiyat alıp araştırırken doktora göre farklı fiyat verdiklerini fark etmiştim. Mesela aynı paket için ben durumun adını söyleyip aldığım fiyat farklıydı yine burada yazılanları görmüştüm benimle de aynı zamanda aynı paket için başkasının aldığı fiyat çok farklıydı. Bence bu şekilde. Siz görüştünüz mü bilmiyorum ama bana o zaman doktorunuz kim diye sormuştu. Hastane ve doktor ismi vermiştim tanımıştı zaten hemen doktorunuz bu bu testi özellikle ister diye söylemişti bana. Zaten doktorum da onları istemişti benden.Yok aynıdır panaroma sadece testin adı natera şirketin adı zaten ama fiyat farkı çok aşırı şaşırdım. Cumartesi bi doktora gidiyim bu işi çözücem darlıycam onları öğrenicem![]()
Pırasa da belki yakabilirBugün gücünü toplayıp sebze türlüsü yaptım. Patates, börülce, kabak, patlıcan, domates. Maalesef midemi yaktı :/ ya içindeki domates ya patlıcan bir şey dokundu ve yiyemedim. Yanına pilav yapmıştım onu yiyebildim. Midem aşırı hassas
Burda bir arkadaş zeytinyağlı pırasa yazmış onu deniycem yarın.
ayy kuzum vallahi ben de öyleyim az biraz gözüm açılsın korkuyorum sanki böyle korkmakta bebişe zararKızlar Allah esirgesin evlerden Irak, bebeğin kalbi dursa anlar mıyız yadoktor 5 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacam bilmiyorum sürekli göğüslerimi falan yokluyorum bekirtilerim devam esiyor mu diye
ücret ne dediiler sizeBende firma araştırmasındayım birbirimize fikir verirsek güzel olurbana doktor panaroma firmasını önerdi yurtdışına gidiyormuş sonuçlar ama biraz pahalı. Navigen firmasıyla da farklı bi özel hastane çalışıyormuş bu yurt içi laboratuvarlı ve fiyatı daha uygun yorumları da fena değil. Sizin dediğiniz firmayı ilk kez duydum
gördüm şimdi teşekkürler yinedeücret ne dediiler size
o haftalarda hepimiz öyleydik kuzum dert etme, 12. haftalarda biraz daha düzeliriz inşallahArkadaslar ben 8+5 im cok çeşitli beslenemiyorum bir iki haftadır pilav makarna patates tost bazlama bazen cok cok nadir et dürüm avokada vs yiyemiyorum avokado diyor herkes üzülüyorum da
Bir de dogum paketi icin ne düşünüyorsunuz 120 130 bandindaymis beb zaten fetal dna yaptiricam 2 li 3 lu test duusnmuyrm o yüzden cok mantıklı gelmedj bana
Muz yeKızlar Herkese günaydın 8+3 deyim ve ishal oldum ne yapabilirim korkuyorum bebeğime zarar vermeden ne iyi gelir
Ben 7+5 te gitmiştim çizgi gbı değilde tam bebek formunda da değil ama büyümüştü fasulyeden biraz büyük bi şekildi☺ şuan 8+5 ı'm bende hafta içine randevu alacagım muhtemelen 9+5 te giderim daha net olsun diyeYarın güzel bi gün olsun o zamanben bugün gittim canım 9un sonundayım yavaştan şekillenmeye başlamış bence artık sende çizgi gibi görmezsin ama tamamen bebek formunu alması da biraz daha zaman alcak sanırım
![]()
canım asıl 3. aydan sonra annenin yediklerinden beslenmeye başlıyor diye biliyorum iilk 3 ay çoğu insan beslenmede sıkıntı yaşıyor canını sıkmaArkadaslar ben 8+5 im cok çeşitli beslenemiyorum bir iki haftadır pilav makarna patates tost bazlama bazen cok cok nadir et dürüm avokada vs yiyemiyorum avokado diyor herkes üzülüyorum da
Bir de dogum paketi icin ne düşünüyorsunuz 120 130 bandindaymis beb zaten fetal dna yaptiricam 2 li 3 lu test duusnmuyrm o yüzden cok mantıklı gelmedj bana