• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim 💐 yumurtlamadan sonra yerleşme sürecide değişiklik gösteriyor 1 hafta 10 günü buluyor mesela ben 21 de yumurtladım 30 Ekim'de erken gebelik testinde ilk silik çizgi ile pozitifi görmüştüm 31 Ekim'de de beta 26.21 cıkmıstı beklenen adet 5 kasımdı döllenme ve yerlesmen geç olmuş olabilir ultrasona görede doktor sat değiştirir ayarlamasını yapar
Amin 🤲 İyi olacak inşallah canım bence kesen bebek görünmesi için cok küçükmüş 16 aralıkta görürsün hiç sitres yapma ben yaptım 1 hafta kendimi yedim durdum boşuna iyi düşünelim iyi olsun kötüyü çağırmak yok 💐
İçime su serpildi yanıtından sonra kalkıp günlük rutinime döndüm :) Allah razı olsun inşallah iyi haberler alırım.
Belki geç döllenme oldu bilemezsiniz ki içinizi rahat tutun bence araştırmayında ben araştırırken psikolojimin daha kötü etkilendiğini fark ettim inşallah iyi sonuçlar gelir
Çok teşekkür ederim, ben de artık dua edip bekleyeceğim. Canı veren Allah tefekkür edip dua edip sabretmeyi deneyeceğim. Vesveseler uzak kalsın tüm annelerden :)

İçime su serpildi yanıtından sonra kalkıp günlük rutinime döndüm :) Allah razı olsun inşallah iyi haberler alırım.

Çok teşekkür ederim, ben de artık dua edip bekleyeceğim. Canı veren Allah tefekkür edip dua edip sabretmeyi deneyeceğim. Vesveseler uzak kalsın tüm annelerden :)
Allah sendende ragzı olsun canım cok sevindim iyi hissetmene sayende bende enerji doldum bu yorumdan sonra 🥰💐 amin takipteyim 🤲

merhaba hanımlar. ☺️
benim adet düzenim 24-25 günde bir. Sat 14 ekim ve 19 kasımdaki ultrasonda ilk kez keseyi tespit ettik. 1.6 mm idi. Hcg ise 414 idi. 28 kasımda hcg 1661 olmuş kese de 6,1 mm olmuştu. dün 5 aralıkta tekrar dr a gittik kalp atışı duyarız diye fakat duyamadık. endişeliyim.. dr yolk kesesini en son gördü, fakat çok pozitif konuşmadı. Kese ise 10mmye yakın. Sizlerin SAT tarihleri nedir? Ne zaman duydunuz kalp atışını? bana tavsiyeleriniz olur mu? Bi sonraki randevum 16 Aralıkta, pazartesi günü tekrar hcg’mi alacak dr.

Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Merhaba benim sat 19 ekim, 6+1 de kalp atışı duyduk ama benim crl de 0.39 cm yazıyor yani 3.9 mm oluyor yani çok mu küçük oluyor 6. Hafta için normal mi acaba bilgisi olan var mı? Doktor büyük küçük vs bir şey söylemedi merak ettim şimdi yorumları okuyunca

Bende de ilk kez dün oldu 8+5 im iki kere peçeteye geldi şuan yok ama ölü balık gibiyim şuan.... Şuan yok gbı ama acaba bebek iyi mi diye kendimi yiyorum eşimi panik etmek istemiyorum o da çok panik sakın ol falan diyorum ona ama gel sen benim içime sor
Al benden de o kadar valla. Dün doktora gittim hemen zaten kan olursa gel demişti ama dayanamadım. Bir sorun yok dedi bebeği de gördük ama devam etmesi içimde hep şüphe

Merhaba benim sat 19 ekim, 6+1 de kalp atışı duyduk ama benim crl de 0.39 cm yazıyor yani 3.9 mm oluyor yani çok mu küçük oluyor 6. Hafta için normal mi acaba bilgisi olan var mı? Doktor büyük küçük vs bir şey söylemedi merak ettim şimdi yorumları okuyunca
Benim 5+6 da 0,25 yani 2.5 mm di dktorum 5+6 ile uyumlu hiç bir aorun yok demişti. Özellikle sordum kesemde 16mm civarı bi şeydi

Ben yaptırmayacağım ya. İkili testi yaptırcam. Hem fetal çok pahalı hemde eğer akraba evliliğiniz otoimmğn rahatsızlığınız yoksa yaptırmayı saçma buluyorum bu tabi benim görüşüm 🫠
ben ilk herkes yaptiriyor diye boyle hurraaa sürü psikolojisi aa ben de yaptiriyim vs dedim sonra durdum ne gerek var ki dedim her şekilde dogurucam ben onu Allah nasip ederse inşallah önden bilip de 9 ayi da zehir etmeye gerek yok benim icin durum bu🤗
Herkes en rahat nasi olacaksa oyle yapsın

Daha 6 haftalik canım 🥺 1 saat göğüs hassasiyetim rahatlayinca hemen bir panik 😅
Bende aynı durumdayım 6+2 şuan kasık ağrılarım için 3 gün endol fitil verdiler ama bu seferde ağrım kesildi diye korkuyorjm moralim 0. Benim daha çnce 6+3 ile 6+5 arası kalp durmam var o yüzden sanırım bu endişelerim inşallah iyilerdir

Kızlaar biz muayeneye gittik 3.3cm olmuşuz büyümüşüz 🥰 kanı da verdim bugün 10gün sonra göreceğiz bakalım sonuçları inşallah güzel çıkar 🥹 doktor artık riskimiz iyice azaldı dedi bugün çok şükür 😍 bebiş de zıplıyor içerde 😂
Ayy çok güzel, çok sevindim ❤️ Seninle aramızda 1 gün var ☺️ 10+3 üm ben de haftaya perşembe gideceğim minnoş ne yapıyor merak ediyorum 😍🥰 doktorum da henüz ikili tarama ya da fetal dna vs konusunda hiç konuşmadı bakalım 11 haftalık olacağız ne diyecek.

Kızlar selam 8+3 ken yani perşembe akşamı kahverengi akıntı gelmeye başladı ama iç çamaşıra çıkacak kadar değil peçeteye geliyor dün doktora gittim kanama alanı yok dedi bir şey vermedi hala devam ediyor böyle bir şey yaşayan var mı acaba yazabilir misiniz
Ben 5.haftadan 9. haftaya kadar yaşadım. Doktorum herhangi bir şey kullanmana gerek yok dedi kanama alanı da yoktu. Benim kan uyuşmazlığı vardı ve aslında detaylı kan tahlillerinde de sıkıntı yoktu yine de lekelenmenin uyuşmazlık kaynaklı olabileceğini düşünüp uyuşmazlık iğnesi vuruldum ve bitti. Endişe etmeyin normal diyorlar.

Ben 5.haftadan 9. haftaya kadar yaşadım. Doktorum herhangi bir şey kullanmana gerek yok dedi kanama alanı da yoktu. Benim kan uyuşmazlığı vardı ve aslında detaylı kan tahlillerinde de sıkıntı yoktu yine de lekelenmenin uyuşmazlık kaynaklı olabileceğini düşünüp uyuşmazlık iğnesi vuruldum ve bitti. Endişe etmeyin normal diyorlar.
Teşekkür ederim bizde kan uyuşmazlığı yok. İnsan ister istemez endişe duyuyor kanama mı placak ne olacak diye🥺

Teşekkür ederim bizde kan uyuşmazlığı yok. İnsan ister istemez endişe duyuyor kanama mı placak ne olacak diye🥺
Evet benim 1 ay boyunca hep aynı hissiyatla geçti ama olacağı varsa olur. Olumlu düşünelim sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah diye kendimi telkin ettim hep

Back
X