• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi kontrolden geldim. Ben 9+5’teyim ama bebiş 10+2’de görünüyor :) tansiyon vs durumumu sürekli acilde olduğumu da anlattım 10 gün rapor verdi. 10 gün daha verecek. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. O zaman belki cinsiyeti de görebileceğimizi söyledi :)

Bir de fotoğraf ekleyeyim :)

Eklentiler

• IMG_9193.webp
    IMG_9193.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 86
merhaba, 7+5deyim dünden beri pek his yok hamile gibi, göğüs hassasiyeti bile azaldı sanki dün sadece belim biraz ağrıyordu o da geçti. bir sorun yoktur değil mi, bu şekilde durum yaşayan var mı acaba?

Bende bugün 9+3 um gece nedense karnım gerim gerim gerilmişcesine agrım çok oldı sabaha doğru geçti ya çok panikliyoruz korktum da bişey mi oldu neden bu agrı diye her panikleme de de belirtiler kayboluyor gbı hissediyo insan. Bir an önce hareketlerini hissettiğimiz zamanlar gelse de içimiz rahat olsa iyi olduğundan.... Bugün bende muayeneye gideceğim içim rahat etsin
Yaramazlık yapıyordur bebiş içerde annesi

Selam teyzoşlar🌸 biz bu gün kontrole gittik, ben biraz hareketli olduğum için annemle babam kalp atışımı zor duydu 🤭 ama büyümüşüm şeklim baya baya oluşmuş artık 😇

3 gün geriden geliyordu regl tarihime göre, bu gün yakalamışız tam 10+1 çıktık. Pazartesi ya da salı için panoramaya randevu oluşturacağım. İnşallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz 🙏🏻

Sinüslerim biraz sıkıntıydı bu ara gripte değilim ama baş ağrısıda yapıyordu, serum fizyolojik ya da okyanus suyu kullanabilirsin arada seni rahatlatır dedi doktorum. Okyanus suyu aldım daha rahat kullanabilirim diye, arada kullanacağım, soranlar vardı sanırım belki lazım olur 🌼
Uyyy teyzesii sağlıkla büyüsün 🥹

Kizlarr 2 3 gündür mide bulantısından bir şey yiyemiyorum 🥺 progestanin artırdığını düşünüyorum. Doktorumdan mide bulantısı ilacı istesem mi yoksa kusmam vs yok idare edebiliyorum biraz daha dayanmaya mi çalışsam bilemedim 🥺
Ayy ben yeni çıktım dedi zor durumda kalmadığın sürece tavsiye etmem dedi iyi değilmiş galiba

Kızlar şimdi kontrolden geldim. Ben 9+5’teyim ama bebiş 10+2’de görünüyor :) tansiyon vs durumumu sürekli acilde olduğumu da anlattım 10 gün rapor verdi. 10 gün daha verecek. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. O zaman belki cinsiyeti de görebileceğimizi söyledi :)
Ayyy allahımmmhafi bakalım zaman çanuk geçsin yaaa

merhaba, 7+5deyim dünden beri pek his yok hamile gibi, göğüs hassasiyeti bile azaldı sanki dün sadece belim biraz ağrıyordu o da geçti. bir sorun yoktur değil mi, bu şekilde durum yaşayan var mı acaba?
Ben canım 9+3 deyim hala hiçbir belirtim yok maşallah :nazar: olmayabiliyor hatta endişelenip doktora da gittim kanama ağrı vs. olmadığı sürece ters giden bişey olmaz dedi doktor içini rahat tut olumlu düşün iyi olsun herşey:dua:

Back
X