• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün sade pastayı bile kustum. Sanırım idrar enfeksiyonu için aldığım antibiyotik midemi iyice hassaslastırdı.
Maalesef iştahım yok değil. Bir şey yiyemedim ve hep aç olduğum için hep yemek düşünüyorum:/
Canım da hep pis şeylere istiyor. Sanayi tostu, domatesli kekikli sosis, ciğer dürüm falan 🤭 Rüyamda tatlılar görüyorum. Bu arada ülkemiz gerçekten tatlı cenneti. Ben yurtdışında yaşıyorum bizim pastanelerimizin firinlarimizin çeşitliliği hiç bir yerde yok.

İkili test nasıl oluyor
Bir kan alıyorlar senden serbest beta hcg ve papp diye bir değere bakarak down sendromu olma ihtimalini değerlendiriyor bunu değerlendirirken bu kan testi sonuçları, anne yaşı, ense kalınlığı ile bir formül üzerinden hesap yapılıyormuş ve grafiksel sonucu çıkıyormuş. Burdan da % şu kadar risk var diye sana doktor bilgi veriyor.

Kızlar dün sade pastayı bile kustum. Sanırım idrar enfeksiyonu için aldığım antibiyotik midemi iyice hassaslastırdı.
Maalesef iştahım yok değil. Bir şey yiyemedim ve hep aç olduğum için hep yemek düşünüyorum:/
Canım da hep pis şeylere istiyor. Sanayi tostu, domatesli kekikli sosis, ciğer dürüm falan 🤭 Rüyamda tatlılar görüyorum. Bu arada ülkemiz gerçekten tatlı cenneti. Ben yurtdışında yaşıyorum bizim pastanelerimizin firinlarimizin çeşitliliği hiç bir yerde yok.
Merhaba bende idrar yolu enfeksiyonu için ilaç almıştım bugün uyanır uyanmaz kustum. Ve bir şey yiyemiyorum midem bulanıyor

En son kontrolüme 6 haftalık iken gittim doktorum 12 haftalıkken gel dedi bende şuan 11+3 teyiz haftaya kontrole gidicem ama okuduğum herkes 9 haftalık 10 haftalık iken gidiyorlar doktorunuz mu istedi yoksa kendiniz mi gittiniz merak ettim

En son kontrolüme 6 haftalık iken gittim doktorum 12 haftalıkken gel dedi bende şuan 11+3 teyiz haftaya kontrole gidicem ama okuduğum herkes 9 haftalık 10 haftalık iken gidiyorlar doktorunuz mu istedi yoksa kendiniz mi gittiniz merak ettim
Kuzum zaten 11+0 ve sonrası 12.haftalıksın demek oluyor o yüzden ben 12.haftada gel diyen doktorlarımla konuşup 11+0dan sonrasında gittim ama sen haftaya da gitsen olur bir sorun olmaz. Biz daha önce bi düşük yaşadığımızdan hafta hafta çok gittik tek doktorla da yürütmüyoruz süreci 2doktorumuz var ama normalde ense kalınlığı bakmak ve ikili tarama için 12.haftada genelde çağırıyolar zaten ister 11+0 sonrası ister 12+0 sonrası gidebilirsin diyorlar. Muhtemelen senin doktorun da ondan 12.haftada gel demiştir. Bebişini de kocaman görüceksin muhtemelen heyecanlı mısıın 🥰🥹

Beni doktorum hep 2 hafta arayla çağırıyor. 5,7,9,11.haftalarda gittim hep

Merhaba son regl tarihim 28 ekim. Dün doktora gittim. Keseyi gördük ama kalp atısı duyamadık. Haftaya tekrar cagırdı. 5 haftalık bi gebelik gibi dedi. Kücükmüş. Kan verdim. Haftaya kalp atısınımduyar mıyım

Kızlar benim bebeğim melek 😇oldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım

Kızlar bu arada ben elendim 😂😂 daha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi 😂😂 erkek ihtimali var dedi 😂😂 erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler 😅
Bu haftalarda değişme ihtimali oldukça yüksek ama değişmezse ve oğlun olursa 2 oğlan annesi olarak söylüyorum çok güzel bir duygu 🩵 Erkek çocuğunun adı çıkmış ama halbuki erkekle alakası yok kaç tane kız çocuğu gördüm yerinde 1 dakika durmayan. Hem erkek çocukları anneci oluyor anneye karşı çok korumacı oluyorlar benimkiler gelip gidip bana iltifat edip öpücüklere boğuyorlar (maşallah maşallah maşallah) şükür sebeplerim. 🥰

Kızlar benim bebeğim melek 😇oldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Rabbim gönlüne ferahlık versin, şifa versin. Ömrü bu kadarmış meleğin. Cennette şefaatçi olsun size inşallah. Tekrardan geçmiş olsun... Çok üzgünüm kaybınız için...

Back
X