• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben arkadaşımın yaptırdıği yere yaptırmayı düşünüyorum kuzum tabi o haftalara kadar gelebilirsek😅 Ben ankaradayim intergen dedi arkadasim. Onlarin maalesef ki sıkıntıları da cinsiyet de doğtu sonuç verdi. Ama aldırmak zorunda kaldilar. Ama burada o firma ile ilgili cinsiyeti yanlis cikanlar falan olmuş cinsiyet de yanlis cikinca cinsel bozukluk mu var diye amniyosentez yaptiranlar olmus. O biraz aklimi kurcaladi. Onun fiyati da uygun bu arada 295 dolardi yanlis hatirlamiyorsam. Ben de tam karar veremedim yani. Bakalim yaklassin da haftalarim ona gore bakicam. Cogu insan burada panoramadan memnunmus.
Intergende mi yaşamış yazdığınız problemi anlamadım tam olarak

Kuzum takviyeni ne zaman alıyosun folik asit de çok etkiliyor olabilir seni hangi folik asiti içiyorsun
Folden qf içiyorum kuzucum ama sabah içiyorum onu. Gece yatmadan prilam içiyorum akşama doğru etkisi geçince başlıyor bence bu hafta azalır diye düşünüyordum ama hala tam gaz devam ettiğini görünce bi tık üzüldüm 🥲

Intergende mi yaşamış yazdığınız problemi anlamadım tam olarak
Evet. Ben de burada gördum. Buradan biri intergene yaptirmis. Cinsiyet yanlis cikmis. Cinsiyet yanlis cikinca cinsel islev bozuklugundan suphelenmisler amniyosentez falan yapilmis. Hatta intergen parayi iade etmis diye okudum. Ama dogrulugunu bilmiyorum tabi birinci elden tanidigim biri degil. Benim yakin arkadasim memnun kalmisti o bana onerdi orayi doktor arkadasimda orayi onerdi.onlar problem yasamadiklarini soylediler.sonuclar dogru dediler.

Folden qf içiyorum kuzucum ama sabah içiyorum onu. Gece yatmadan prilam içiyorum akşama doğru etkisi geçince başlıyor bence bu hafta azalır diye düşünüyordum ama hala tam gaz devam ettiğini görünce bi tık üzüldüm 🥲
Benim mide bulantım hiç kalmadı ama zaten yokmuş bence, bazen sadece folik asit içip ardına kahvaltı yapmazsam gün içinde mide bulantım artıyor da acaba öyle bi şey mi dedim. Bende de kas ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı çok var hiç azalmıcak gibi 🥲

Ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gariptir😂 Sen peki hissediyor musun
Ben cok enteresan bir sekilde kız delisiyim hatta 5 ay onceden kara kasli kara gozlu benim zıttım bir kız cocugu gormustum ruyamda. Ama yok erkek hissediyorum. Boyle bir gun bi anda guncelleme gelmis gibi bu bebe erkek dedim 😅 kocam bahceli ev sart diue geziniyor😅 saglikli olsun da muhim degil ama his iste.

Benim mide bulantım hiç kalmadı ama zaten yokmuş bence, bazen sadece folik asit içip ardına kahvaltı yapmazsam gün içinde mide bulantım artıyor da acaba öyle bi şey mi dedim. Bende de kas ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı çok var hiç azalmıcak gibi 🥲
Şükür ki olmamış hayatı zehir eden bi his çünkü 🥲 magnezyuma başlamıştın sen demi o fayda verir ağrılarına kuzucum inşallah benim bir arkadaşıma da erkenden başladı doktor şükür son haftalara gelmesine rağmen krampları sayılıdır erken başlamanın avantajları bence

Ben cok enteresan bir sekilde kız delisiyim hatta 5 ay onceden kara kasli kara gozlu benim zıttım bir kız cocugu gormustum ruyamda. Ama yok erkek hissediyorum. Boyle bir gun bi anda guncelleme gelmis gibi bu bebe erkek dedim 😅 kocam bahceli ev sart diue geziniyor😅 saglikli olsun da muhim degil ama his iste.
Ben de kız çocuk aşırı isterim ya ama sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti ne olursa olsun😍 Allah gönlüne göre versin inşallah😍😍😍 Ayy bizde başladık öyle hayallere ocak sonu gibi öğreniriz nasipse😂😂

Ben de kız çocuk aşırı isterim ya ama sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti ne olursa olsun😍 Allah gönlüne göre versin inşallah😍😍😍 Ayy bizde başladık öyle hayallere ocak sonu gibi öğreniriz nasipse😂😂
Hepimize gönlüne göre versin balım.Hadi bakalim herkesin yüzü guler umarım güzel haberler alır veririz 😍😍😍

Merhaba kızlar bugün aklima geldi gebelik günlüğü tutan var mı 😃 ultrason fotolarını filan yapıştırıp günlük tutuluyor güzel oluyor 😃 güzel günlük bulan varsa link atabilir mi 🥰

Back
X