Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Yerimden kalktığımda ya da yüksek sesle seslendiğimde falan çekiyor hemen
Yerinden daha yavaş kalkmaya çalış canım bende bir anda kalkınca bi bıçak saplanıyor geçiyor bi de hapşırınca acıyo ama geçiyo hemen

5+0 da gördük keseyi

Kızlar şimdi doktordan çıktım kesenin hemen yanında hafif kanama başlamış. Bebeğim kalp atışını duyduk. Kanama için progesteron verdi. Çok üzgünüm
Merak etmeyin haftalarca kanaması olanlar bile sorunsuz devam ediyor. Kaçıncı haftadaydınız?

Kızlar bende 5 haftalığım muhtemelen. Beta Cumartesi 1269
Bugün 2812
18 haziran regl tarihi ama 5-6 temmuz gibi yumutladım
Cumartesi keseyi görememiştik ya bugün gördü ama çok kücücük 5 mm imiş normal mi ben daha büyük bekliyordum valla görünüs olarak

Sen neredesin yakın olsak sana yapardım çok güzel olurdu internetten bakıp denesen en azından içinde kalmaz
Ankara'dayım da hamura elimi sokma düşüncesi oldum olası çok iğrenç geliyor. Ete de dokunamazdım hiç vıcık vıcık diye, duyusal bir gelişim problemim var galiba ete de evlendikten sonra alıştım, hamuru da denedikçe alışırım belki, birkaç güzel yürekli kadın fırından hazır hamur almamı önerdi, hiç aklıma gelmemişti, benim gibi olanlara fikir olsun

Sen neredesin yakın olsak sana yapardım çok güzel olurdu internetten bakıp denesen en azından içinde kalmaz
Ankara'dayım da hamura elimi sokma düşüncesi oldum olası çok iğrenç geliyor. Ete de dokunamazdım hiç vıcık vıcık diye, duyusal bir gelişim problemim var galiba ete de evlendikten sonra alıştım, hamuru da denedikçe alışırım belki, birkaç güzel yürekli kadın fırından hazır hamur almamı önerdi, hiç aklıma gelmemişti, benim gibi olanlara fikir olsun

Kızlar benim gibi Preeklampsi öyküsü olam var mı ?
Ablamın ilki preklemsiydi, 980 gr doğmuştu :) Şimdi boylu poslu delikanlı, ikinci gebeliği bol kontrollü ve sorunsuz geçti, vaktinde doğdu. Hiç tedirgin etme kendini Canım..

Kızlar benim gibi Preeklampsi öyküsü olam var mı ?
Ablamın ilki preklemsiydi, 980 gr doğmuştu :) Şimdi boylu poslu delikanlı, ikinci gebeliği bol kontrollü ve sorunsuz geçti, vaktinde doğdu. Hiç tedirgin etme kendini Canım..

Cnm bende halen progestan kullanıyorum.Sorun olmuyor demek ki doktorum sağlıksız gebelik olduğundan emin olduğu halde beklemek istiyorsan ilaçları kullanmaya devam et dedi.Sende mümkün olduğunca dinlenmeye çalış..

Üzülme her kanama olumsuz bir durum yaşatmiyormus.Sen elinden geleni yap gerisi Takdiri ilahi.Allahin izniyle sıkıntısız devam edersin inşaallah

Henüz bebek ve kalp atımı görünmedi sanırım, haftaya inş onu da görürüsünüz

Beni eklemeyi unutmuşsun güzelim. Yaş:39 ikinci çocuk adet tarihi:01 Haziran kese:5+1 kalp atışı:7+0

Beni eklemeyi unutmuşsun güzelim. Yaş:39 ikinci çocuk adet tarihi:01 Haziran kese:5+1 kalp atışı:7+0

Benim de görülmedi. Kesen normal 5 haftalık görünüyor bebeği göremedim haftaya gel dedi. İnşallah haftaya duyarız.
İnşallaj cuma gidicem ama içi içimi yiyo

`