- Emoji Skoru
- 966
- Puanlar
- 38
Yerinden daha yavaş kalkmaya çalış canım bende bir anda kalkınca bi bıçak saplanıyor geçiyor bi de hapşırınca acıyo ama geçiyo hemenYerimden kalktığımda ya da yüksek sesle seslendiğimde falan çekiyor hemen
Kızlar kaç beta ile ve kaçıncı haftada keseyi gördünüz?
Ben yaklaşık 20. Bin beta ile 5+1. Haftada zar zor gördümKızlar kaç beta ile ve kaçıncı haftada keseyi gördünüz?
5+0 da gördük keseyiKaşık ağrım çok canım bir de kusma yok ama koku hassasiyeti var. Annemlerde bilmiyor daha mahvoldum belli edeceğim diye. Eşim beraber söyleyelim diyince söyleyemedim.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah. Kese görmedin değil mi daha?
Tamam canım ekleyeyim tabloya.
İnşallah sağlıkla ilerlesin canım. Bende de aşırı kasık ağrısı çekmesi var bakalım bir de içim bulanıyor ama kusma yok. Koku hassasiyeti var.
Tamam canım güncelleyeceğim birazdan.
Üzülme kuşum. Vardır her şeyde bir hayır. Bende eylülde gireceğim. İnşallah sorun olmaz. Köpek gibi hazırlandım bir de. Çok korkuyorum.
Tamam canım güncelleyeceğim birazdan
Kaçıncı hafta da görmüş oldunuz canım yani?
Norrrrmallll bende o civarda gittiğimde görünmedi bir hafta sonra göründü. Stres yapma canım.
Haber ver canım mutlaka.güzel haberlerini alalım inşallah
7400 4+6 da gördükKızlar kaç beta ile ve kaçıncı haftada keseyi gördünüz?
Merak etmeyin haftalarca kanaması olanlar bile sorunsuz devam ediyor. Kaçıncı haftadaydınız?Kızlar şimdi doktordan çıktım kesenin hemen yanında hafif kanama başlamış. Bebeğim kalp atışını duyduk. Kanama için progesteron verdi. Çok üzgünüm
Ankara'dayım da hamura elimi sokma düşüncesi oldum olası çok iğrenç geliyor. Ete de dokunamazdım hiç vıcık vıcık diye, duyusal bir gelişim problemim var galibaSen neredesin yakın olsak sana yapardım çok güzel olurdu internetten bakıp denesen en azından içinde kalmaz
Ankara'dayım da hamura elimi sokma düşüncesi oldum olası çok iğrenç geliyor. Ete de dokunamazdım hiç vıcık vıcık diye, duyusal bir gelişim problemim var galibaSen neredesin yakın olsak sana yapardım çok güzel olurdu internetten bakıp denesen en azından içinde kalmaz
Ablamın ilki preklemsiydi, 980 gr doğmuştu :) Şimdi boylu poslu delikanlı, ikinci gebeliği bol kontrollü ve sorunsuz geçti, vaktinde doğdu. Hiç tedirgin etme kendini Canım..Kızlar benim gibi Preeklampsi öyküsü olam var mı ?
Ablamın ilki preklemsiydi, 980 gr doğmuştu :) Şimdi boylu poslu delikanlı, ikinci gebeliği bol kontrollü ve sorunsuz geçti, vaktinde doğdu. Hiç tedirgin etme kendini Canım..Kızlar benim gibi Preeklampsi öyküsü olam var mı ?
Dün akşam üstü lekelenmem oldu. Acile gittim keseye baktı göründü. Progestan yazdı düşük önlemek için. İlk 3 ay da ilişki yasak dediBenimde çarşamba günü randevum var
6. HaftaMerak etmeyin haftalarca kanaması olanlar bile sorunsuz devam ediyor. Kaçıncı haftadaydınız?
Dün akşam üstü lekelenmem oldu. Acile gittim keseye baktı göründü. Progestan yazdı düşük önlemek için. İlk 3 ay da ilişki yasak dedi
Dün akşam üstü lekelenmem oldu. Acile gittim keseye baktı göründü. Progestan yazdı düşük önlemek için. İlk 3 ay da ilişki yasak dedi
Beni eklemeyi unutmuşsun güzelim. Yaş:39 ikinci çocuk adet tarihi:01 Haziran kese:5+1 kalp atışı:7+0Yerimden kalktığımda ya da yüksek sesle seslendiğimde falan çekiyor hemen
Beni eklemeyi unutmuşsun güzelim. Yaş:39 ikinci çocuk adet tarihi:01 Haziran kese:5+1 kalp atışı:7+0Yerimden kalktığımda ya da yüksek sesle seslendiğimde falan çekiyor hemen
İnşallaj cuma gidicem ama içi içimi yiyoBenim de görülmedi. Kesen normal 5 haftalık görünüyor bebeği göremedim haftaya gel dedi. İnşallah haftaya duyarız.