Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
5+0 kese, 6+1 kalp atışı
Yaa canım benim çok sevindim. Hemde çok
Ekleyeyim canım bilgilerini verir misin?
Sat
Kese haftası
Tahmini doğum tarihi yazar mısın?

Hala kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi sancı giriyor normal mi kızlar
Evet ilk öğrendiğimde benim de öyleydi adet olacakmışım gibi ağrım vardı ama sonra adet gecikmesi olunca 1 hafta sonra geçmişti. Rahim kendini yumurtanın yerleşmesi için hazırlıyor gibi düşünebilirsin, normal yani içini ferah tut
Şimdi gidersen muhtemelen doktor kese başlangıcı diyecek haftaya gel kese oluşmuş olacak diyecek canım, bekleyip keseyi görmekte fayda var 5+ larda

Selam kızlar benim de sat 22 Haziran beta 427 çarşamba keseyi görmeye gideceğim bana da dua eder misiniz kese ve kalp atışından sonra bende burada olacağım inşallah

Kasık ağrısı bir süre sonra geçiyor bi durulma oluyor belirtilerde. Benim ilk haftalarda oldu geçti. Sıkıntı yoktur canım gönlünü ferah tut

Canım garantiye al geç git biraz. Hemen gitme. Hatırlar gibiyim ama bir ip ucu alabilir miyim?

Kız Allah seni eklemişim ben seni baktım
Ben niye görmedim Ahh bu baş dönmdesi beni şaşıgöz yaptı 🫩

Sat 20 Haziran
Yaş 31
4. Bebeğim olacak inşallah
Daha doktora gidemedim cnm beni de ekler misin

09:00 09.30 gibi muayene olmuş olurum diye düşünüyorum.tüp bebek merkezi gidip isim yaziyosun kacta sıra gelirse kalabalığa göre değişiyor. Benim yarın tıp merkezindede kontrolüm vardı doktorun acil işi çıkmış 2 gün yokmuş şansıma.Bende iki ayri doktordan bilgi alırsam iyi olur diyordum.Neyse inşaallah gerek kalmayacak dualarınızla mucizeyi yaşayacam belkide.Muayeneden sonra yazarım Hepinizden Allah razı olsun.Rabbim niyetinize göre versin inşaallah

Bende mutfağa girdiğim gibi çıkıyorum koku hassasiyeti de çok var bulantıda.Bugün aklıma maske takmak geldi birde parfüm sıktım maskeye parfüm benim vazgeçilmezim onda midem bulunmadı neysek. iyi oldu öyle biraz mutfakta durabildim en azından.Tavsiye ederim

`