• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kese ve kalp atışını gördünüz mü? Benimde son adet tarihim 15 haziran🥹
Kuzum doktorum cuma git dedi doktora ama yarın gideceğim ya biraz da karnım ağrıyor Allah oorusun yani kontrol ettireyim bi

Kuzum doktorum cuma git dedi doktora ama yarın gideceğim ya biraz da karnım ağrıyor Allah oorusun yani kontrol ettireyim bi
Şehir dışındayım da ondan doktorum cuma git dedi
Gelince de biz de bakarız dedi

Kızlar benim 8+5 bugün aşırı mide bulantımvar 6. Haftadan beri asla geçmiyor günde iki prilamda kullanıyorum yine de mutfağa adım attığım gibi kusuyorum. Ne olcak bu halim ne zaman geçer? Bir de kasığım ağrımıyor kontrolüm 10. Haftada bir sıkıntı var mıdır acaba ?

Ya benim gebeliği öğrendiğimden beri sıcak basmaları var da bunun haricinde bugün emin oldum özel bölgem aşırı sıcak gebelik oluştuktan 2 hafta sonrasından beridir. Sizde de var mı😅 temassız ateş ölçerle ölçtüm merak edip, bayağı uzaktan bile 40° 😂

Kızlar benim 8+5 bugün aşırı mide bulantımvar 6. Haftadan beri asla geçmiyor günde iki prilamda kullanıyorum yine de mutfağa adım attığım gibi kusuyorum. Ne olcak bu halim ne zaman geçer? Bir de kasığım ağrımıyor kontrolüm 10. Haftada bir sıkıntı var mıdır acaba ?
Çok kötü bir durum benimde mide bulantısı var ama okadar fazla değil kokuya hassasiyetim var sadece ögürmekle kalıyorum 12.haftaya kadar geçer diyorlar ama benim ilk gebelikte 24.haftaya kadar sürmüştü ne yesem cıkarıyordum umarım seninde öyle olmaz

Benim ilk günden beri var, 6+4 teyim, bebeğim büyümüyor, kürtaj olacak sandığımda birkaç gün prilam içtim bana da zerre etki etmedi. 12 haftayla beraber geçer diyor herkes. Kasık ağrısı iki gündür falan hiç yok benim de. Yerleşti, o yüzden şu an o ilk ağrılar yok diye düşünüyorum ve hiç endişeli değilim . Sadece bir yere uzanırsam ya da ani hareket edersem oluyor anlık. Bence rahat olmalıyız.

Çok kötü bir durum benimde mide bulantısı var ama okadar fazla değil kokuya hassasiyetim var sadece ögürmekle kalıyorum 12.haftaya kadar geçer diyorlar ama benim ilk gebelikte 24.haftaya kadar sürmüştü ne yesem cıkarıyordum umarım seninde öyle olmaz
24 mü😱 12 diye ümitleniyorduk

Kızlar bende 5 haftalığım muhtemelen. Beta
Cumartesi 1269
Bugün 2812
18 haziran regl tarihi ama 5-6 temmuz gibi yumutladım
Cumartesi keseyi görememiştik ya bugün gördü ama çok kücücük 5 mm imiş normal mi ben daha büyük bekliyordum valla görünüs olarak
@CipisS benide ekler misin 🤭

Hımm...Benim hem aşermem devam ediyor hemde hamilelik belirtileri aşırı şekilde devam ediyor Buda beni ümitlendiriy

Günaydın kızlarım saat 2 de randevum var bebişi görürüm inşallah dualarınıza ihtiyacım var 🤲🏻💗7+0 Olduk bugün
Bebişi gördün miü canım
Rica ederim.Bende yarın gideceğim cnm 🥹
güzel haberlerini alalım kuzum . Herşey gönlünce olsun

Hımm...Benim hem aşermem devam ediyor hemde hamilelik belirtileri aşırı şekilde devam ediyor Buda beni ümitlendiriy

Günaydın kızlarım saat 2 de randevum var bebişi görürüm inşallah dualarınıza ihtiyacım var 🤲🏻💗7+0 Olduk bugün
Bebişi gördün miü canım
Rica ederim.Bende yarın gideceğim cnm 🥹
güzel haberlerini alalım kuzum . Herşey gönlünce olsun

24 mü😱 12 diye ümitleniyorduk
Bende 12 diye ümitleniyordum 12 ye kadar koku hasasiyeti oldu 24 e kadarda ne yediysem kustum.Çook kötü bir süreçti umarım midemiz daha fazla bulamadan tek avazda alırız yavrularımızı kucağımıza

Back
X