• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
@CipisS canım 6+1 kalp atışıydı benim bu arada :)

Canım vitamin takviyesi alıyor musun? Yeterince su içmeyi de ihmal etme 🌸
Evet canım alıyorum ama suyu içemiyorum midem çok bulanıyor ya
Yerinden daha yavaş kalkmaya çalış canım bende bir anda kalkınca bi bıçak saplanıyor geçiyor bi de hapşırınca acıyo ama geçiyo hemen
Aslında yavaşta kalkıyorum ama be bileyim anlayamadım. Cuma gideceğim bakalım ne diyecek.
5+0 da gördük keseyi
Tamam canım. 🫶🏻
Beni eklemeyi unutmuşsun güzelim. Yaş:39 ikinci çocuk adet tarihi:01 Haziran kese:5+1 kalp atışı:7+0
Kız eklememiş miyim? Ay burda her şey çok hızlı gelişiyor. 😅
Evet iyi haberlere çok ihtiyacımız var bende bugün 7+0 oldum doktor bana kese bira büyük dedi
Evet evet. 🙏🏻
Kızlar ben en 7+4 de gittim dr bebek ve kalp atısını duyduk bugün 8+3 oldum tahlil vermiştim sonuçları için gittim dedi tekrar kontrol için bir ay sora gel önce şehir hastanesine git dedi 12. Haftada ayrıntılı usg için 12. Haftada randevu alıyolarmış artık 20. Haftayada gün vericeklermiş. Buraya kadar okeyde bir ay çok uzun değil mi kontrol için sizin doktorlar ne zaman çağırıyor ?
Hayırlı olsun canım. Belli bir süreden sonra kontroller ayda bire dönüyor.
Kuzum bebeğimde kalp atışını da gördük 6+6
Çok sevindim canımmmmmm 🥹💜
Tamam ekliyorum hemen 🫶🏻

Çiçeğim sen ne zaman duydun kalp atışını???? Ay çok sevindim şimdi dank etti bana. Keseyi kaçonvı haftada gördüm demiştin??

Hala kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi sancı giriyor normal mi kızlar

kızlar selamm size bir sorum olacak ben dpo 8-9 gibi idrar testinde pozitifi gördüm. ertesi gün dpo 9-10 gibi olmuş oluyor bu da 24 temmuz cuma günüydü beta 63,8 çıktı. 2 gün sonra yani 26 temmuz pazar günü beta için tekrar kan verdim 179,8 çıktı.
doktor randevum da 31 temmuzda. 31 temmuzda tahmini 4+5 veya 4+6 gibi bir şey olmuş oluyorum ama sizce beta da yeterli düzeye gelir mi kese gözükmesi için yoksa tam sınırda mı kalıyorumm

hamiş kızlar sizin keseler kaçıncı haftada gözüktü yardımcı olur musunuzz

@CipisS hatırladın mı kuzu benii

Evet canım alıyorum ama suyu içemiyorum midem çok bulanıyor ya

Aslında yavaşta kalkıyorum ama be bileyim anlayamadım. Cuma gideceğim bakalım ne diyecek.

Tamam canım. 🫶🏻

Kız eklememiş miyim? Ay burda her şey çok hızlı gelişiyor. 😅

Evet evet. 🙏🏻

Hayırlı olsun canım. Belli bir süreden sonra kontroller ayda bire dönüyor.

Çok sevindim canımmmmmm 🥹💜

Tamam ekliyorum hemen 🫶🏻
Ahagafa olur öyle şeyler🤣🤣

kızlar selamm size bir sorum olacak ben dpo 8-9 gibi idrar testinde pozitifi gördüm. ertesi gün dpo 9-10 gibi olmuş oluyor bu da 24 temmuz cuma günüydü beta 63,8 çıktı. 2 gün sonra yani 26 temmuz pazar günü beta için tekrar kan verdim 179,8 çıktı.
doktor randevum da 31 temmuzda. 31 temmuzda tahmini 4+5 veya 4+6 gibi bir şey olmuş oluyorum ama sizce beta da yeterli düzeye gelir mi kese gözükmesi için yoksa tam sınırda mı kalıyorumm

hamiş kızlar sizin keseler kaçıncı haftada gözüktü yardımcı olur musunuzz

@CipisS hatırladın mı kuzu benii
Canım garantiye al geç git biraz. Hemen gitme. Hatırlar gibiyim ama bir ip ucu alabilir miyim? 🤭
Ahagafa olur öyle şeyler🤣🤣
Kız Allah seni eklemişim ben seni baktım 🤣

Canım garantiye al geç git biraz. Hemen gitme. Hatırlar gibiyim ama bir ip ucu alabilir miyim? 🤭
aslında öyle yapmak istiyordum ama hem doktorun randevuları haftaya perşembeye kadar kapalı muhtemelen şehir dışında olcak. hem de varsa bir sorun bir destek atması gereken bir ilaç falan tedbir almış olurum diye düşündüm bir yandan da. ilk gebelik olunca beklemek çok zor :/
bat 1-31 aralık olan dodonun grubundanım en başından beri. seninle de konuşuyorduk ediyorduk ama burada onlarca insanla konuşuyorsun hatırlamaman normal :)

aslında öyle yapmak istiyordum ama hem doktorun randevuları haftaya perşembeye kadar kapalı muhtemelen şehir dışında olcak. hem de varsa bir sorun bir destek atması gereken bir ilaç falan tedbir almış olurum diye düşündüm bir yandan da. ilk gebelik olunca beklemek çok zor :/
bat 1-31 aralık olan dodonun grubundanım en başından beri. seninle de konuşuyorduk ediyorduk ama burada onlarca insanla konuşuyorsun hatırlamaman normal :)
Vallam aşkım isterse 10. Gebeleik olsun aynı duygular oluuor. Farklı bir doktora kese için git sadece en azından. Ama yine de sen bilirsin. Ben kese kalp bir arada görmek için gittiğimde bile sadece kese görünmüştü 6+1 de. Hiç belli olmuyor anlayacağın.
Yamam kız hatırladım şimdi. Benim hafızam kötü ondan sebep. Çok sevindim ama sağlıkla ilerlesin canım 🫶🏻💜🥹

Back
X