• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
5+0 kese, 6+1 kalp atışı 😇
Yaa canım benim çok sevindim. Hemde çok 🥹🫶🏻
Kızlar bende 5 haftalığım muhtemelen. Beta
Cumartesi 1269
Bugün 2812
18 haziran regl tarihi ama 5-6 temmuz gibi yumutladım
Cumartesi keseyi görememiştik ya bugün gördü ama çok kücücük 5 mm imiş normal mi ben daha büyük bekliyordum valla görünüs olarak
@CipisS benide ekler misin 🤭
Ekleyeyim canım bilgilerini verir misin? 🥹🫶🏻
Sat
Kese haftası
Tahmini doğum tarihi yazar mısın?

Hala kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi sancı giriyor normal mi kızlar
Evet ilk öğrendiğimde benim de öyleydi adet olacakmışım gibi ağrım vardı ama sonra adet gecikmesi olunca 1 hafta sonra geçmişti. Rahim kendini yumurtanın yerleşmesi için hazırlıyor gibi düşünebilirsin, normal yani içini ferah tut
kızlar selamm size bir sorum olacak ben dpo 8-9 gibi idrar testinde pozitifi gördüm. ertesi gün dpo 9-10 gibi olmuş oluyor bu da 24 temmuz cuma günüydü beta 63,8 çıktı. 2 gün sonra yani 26 temmuz pazar günü beta için tekrar kan verdim 179,8 çıktı.
doktor randevum da 31 temmuzda. 31 temmuzda tahmini 4+5 veya 4+6 gibi bir şey olmuş oluyorum ama sizce beta da yeterli düzeye gelir mi kese gözükmesi için yoksa tam sınırda mı kalıyorumm

hamiş kızlar sizin keseler kaçıncı haftada gözüktü yardımcı olur musunuzz

@CipisS hatırladın mı kuzu benii
Şimdi gidersen muhtemelen doktor kese başlangıcı diyecek haftaya gel kese oluşmuş olacak diyecek canım, bekleyip keseyi görmekte fayda var 5+ larda

Selam kızlar benim de sat 22 Haziran beta 427 çarşamba keseyi görmeye gideceğim bana da dua eder misiniz 🙏 kese ve kalp atışından sonra bende burada olacağım inşallah 🙏

Kızlar benim 8+5 bugün aşırı mide bulantımvar 6. Haftadan beri asla geçmiyor günde iki prilamda kullanıyorum yine de mutfağa adım attığım gibi kusuyorum. Ne olcak bu halim ne zaman geçer? Bir de kasığım ağrımıyor kontrolüm 10. Haftada bir sıkıntı var mıdır acaba ?
Kasık ağrısı bir süre sonra geçiyor bi durulma oluyor belirtilerde. Benim ilk haftalarda oldu geçti. Sıkıntı yoktur canım gönlünü ferah tut

Canım garantiye al geç git biraz. Hemen gitme. Hatırlar gibiyim ama bir ip ucu alabilir miyim? 🤭

Kız Allah seni eklemişim ben seni baktım 🤣
Ben niye görmedim 🤣🤣Ahh bu baş dönmdesi beni şaşıgöz yaptı 🫩

Kızlar selam kusura bakmayın ben giremiyorum bu aralar pek iyi değilim. Nasılsınız? Aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz inşallah sağlıkla ilerlesin hepinizin. Tabloya eklenmek isteyen arkadaşlarım eksildi bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim. 🥹💜

Eklediklerim de eksik varsa kontrol edip söyleyebilir mi?
Sat 20 Haziran
Yaş 31
4. Bebeğim olacak inşallah
Daha doktora gidemedim cnm beni de ekler misin ☺️

09:00 09.30 gibi muayene olmuş olurum diye düşünüyorum.tüp bebek merkezi gidip isim yaziyosun kacta sıra gelirse kalabalığa göre değişiyor. Benim yarın tıp merkezindede kontrolüm vardı doktorun acil işi çıkmış 2 gün yokmuş şansıma.Bende iki ayri doktordan bilgi alırsam iyi olur diyordum.Neyse inşaallah gerek kalmayacak dualarınızla mucizeyi yaşayacam belkide.Muayeneden sonra yazarım ☺️ Hepinizden Allah razı olsun.Rabbim niyetinize göre versin inşaallah 🤲😘

Bende mutfağa girdiğim gibi çıkıyorum koku hassasiyeti de çok var bulantıda.Bugün aklıma maske takmak geldi birde parfüm sıktım maskeye 🙂 parfüm benim vazgeçilmezim onda midem bulunmadı neysek. iyi oldu öyle biraz mutfakta durabildim en azından.Tavsiye ederim🤭

09:00 09.30 gibi muayene olmuş olurum diye düşünüyorum.tüp bebek merkezi gidip isim yaziyosun kacta sıra gelirse kalabalığa göre değişiyor. Benim yarın tıp merkezindede kontrolüm vardı doktorun acil işi çıkmış 2 gün yokmuş şansıma.Bende iki ayri doktordan bilgi alırsam iyi olur diyordum.Neyse inşaallah gerek kalmayacak dualarınızla mucizeyi yaşayacam belkide.Muayeneden sonra yazarım ☺️ Hepinizden Allah razı olsun.Rabbim niyetinize göre versin inşaallah 🤲😘
Dualarım seninle isminle dua edeceğim inşallah, hepimiz birbirimize dua edelim,evlatlarımızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ım, ben yurt dışındayım sabah kalktığımda siz kontrol olmuş olursunuz, inşallah güzel haberlerinizi burada paylaşınca ben okumuş olurum saat farkından dolayı geç görüyorum. Benim de kanamalarım çok hafif devam ediyor ama artık üzmüyorum kendimi, Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Back
X