Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
maşallah canım sağlıcakla inşallah dana etinin ne sıkıntısı varmış peki ?

kızz bazen benim oturur vaziyette gülerken , öksürürken falan da karnımdan güç aldığım için ağrım oluyor o an , hatta daha dün oldu. bende endişeleniyorum arada ama en azından kendini hatırlatıyor ben ordayım anniş ona göre diye. iç rahatlatıyorum sende öyle yap

Kizlar dun randevum vardi. Normaldr 10+0 olmasi gerekiyordu 9+4 ve 9+5 cikti bebişim.
Ama bu hastanede hep 2 gun kucuk cikiyor oyuzden kafama takmadim
Cok gergin geciyor kontroller.. Ilk sordugum soru kalp atisi varmi oluyor su 12. Haftayi atlatsam okadar rahatlayacagim ki.

Cinsiyeti cok merak ediyorum. 11 Ekimde kan verecegim fetal icin 12+4 -13+0 gibi kan vermis olacagim.

Diger hastanedeki doktor 10 haftada cagirmisti hatta daha erken de verebilirsin demisti. Hosuma gitmedi bu durum.
Tamamen biraktim o doktoru.

Karindan ultrason, cinsiyet tahminleriniz varsa alabilirim.
Gonlumden gecen kiz. Oglum ile olan hamileligimle kiyasladigimda da biraz daha farkli bu hamileligim. Oyuzden kiz %51 kiz diyorum
Oglumda hamileligimi ogrendikten sonra en fazla 10 gun falan midem bulandi. Bu hamilelikte 10 haftaya geldim hala hafif hafif bulantim var.
Oglumda istahim acilmamisti hamilelikte 8-9 kilo verdim. Bunda ise daha simdiden 2 kilo almisim . Boyle nasil anlatsam icim titriyor yemek icin.
Daha once de kiz bebege hamileydim onda da bu sekilde olmustu. Fetale daha 3 hafta var çatlamazsam iyidir o gune kadar

10. haftadan itibaren fetal yapılabiliyor canım ondan dolayı çağırmış olabilir. bende 11.5 haftamda kanı vermiş bulundum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn

diğer kız gebelik durumuna benziyor bence de kız olabilir giib geldi bana da ama ultrasondan hiç mi hiç anlamam malesef yorum yapamıyorum :/ gönlünden geçen gibi olsun

Asla anladığımdan değil ama görünce kız gibi hissettim küçücük kıvrılmış tamamen hissel

Aynı bendede sakız çiğnemekte buldum çözümü şuanlık

Anlamadim desem ilk hamileligim degil mi demek istedin
Eveet o sıçrama hareketi muhabbetini ben başlatmıştım da, ilk değil o yüzden ben de anlayabiliyorum demek istemiştim.. zaten 10-11 haftalarda sıçrama gibi güçlü hareketler daha zayıf yapılı kişilerde hissedilmeye başlanabiliyor, tabi çok çok nadir olur o haftalarda.. ilk gebelikte ben de 17. Haftada net hissetmiştim bunda daha erken belirginleşebilir diye düşünüyorum göbek de daha erken çıktı

Haklısın canım ama işte o bogulma anımı görsen korkunctu Allahtan eşim evdeydi oda hemlick manevrası yapamıyor bisey olur diye sırtıma vurdu bir kaç ama bir önceki gün doktora gittiğimde bebeğin hareketini görememiştim o sıra uyuyor muydu neyse. Dün acilde doktor gösterdi elleri kolları nasıl hareket ediyor çok hoş ya

Masallah kız gibi geldi bana yaa hayırlısı olsun

Eklentiler

• 1000095239.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Var canım ara ara kasık ağrısı bende de oluyor . 8 hafta oldum

`