- Emoji Skoru
- 586
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #8.961
Ama evet hediye de cok geliyor. Seni anlıyorum beğendiğin şeyleri giydirmek etmek istiyosun. Ben de öyleyimO halde ben artık 1-3 ay ya da 0-3ay olanlara geçeyim, bendekilerin hepsi yenidoğan ya da 0-1ayBunca şeyin arasında bir de eşime laf anlatmaya çalışıyorum inanır mısınız? Aldıklarımız yeterli, doğana kadar başka almayalım artık diyor. Çıldırdım Neymiş bir sürü kişi de zaten getirirmiş.
Ya gelmezseAma evet hediye de cok geliyor. Seni anlıyorum beğendiğin şeyleri giydirmek etmek istiyosun. Ben de öyleyimama o tarz şeyleri daha büyük almaya çalışıyorum.
Hayırlı olsun canımKızlar benim cinsiyette erkek çıktıpipi gördük yüzde yüz değil ama kordon değilse bu erkek dedi doktor 15+4 üm
Benmkide 4 gün önde gidiyorKızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Bizde de çok hediye geliyor ama bizimkiler alınca büyük alim diyom yada değişim fişi oluyor içinde ben sonra değiştiriyorumAma evet hediye de cok geliyor. Seni anlıyorum beğendiğin şeyleri giydirmek etmek istiyosun. Ben de öyleyimama o tarz şeyleri daha büyük almaya çalışıyorum.
Benim sata göre hep 1 hafta gerideydi hala öyle hiç değişmedi artık sata bakmıyorum ileriki haftalarda yetişir diyorlar bakalımKızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
En kötü çıkar alırsınız bence herkesin evine cok yakın e bebek falan vardır ya. Ya da internetten ne söylesek 2 güne geliyor gibiYa gelmezseBir de sanki gelenler hep büyük getiriyor gibi bir algı var bende nedense, nasıl olur bilemiyorum
Sizin kaç haftalik maşallahBenim de ilk çocuğum kız oluyor kız kardeşim hiç yoktu hayallerim gerçek oldu
Yok oda takımlarına falan hiç bakmadık. Bir şeyler bakmaya ilk kez başladım dünBende Çorluda düzgün bir mağaza bilmiyorum herkeste İstanbula gidiyor diye bizde gidicez oda baktınız mı hiç Çorluda
benim gebelik yokken de gebelik sırasında da başıma geldi , bir çeşit mantar türü. tinea nigra diye geçiyor adı. geçici bir sey genelde bi gun sonrasında kayboluyor ve zararsızKızlar bir uyandım sol elim ayağım kına yakılmış gibi tupturuncu başına gelen oldu mu hiç böyle bir olay
Senle konustuktan sonra biraz göz attımda normal bir durum oldugunu kilo bebeğin konumuna göre olabileceğini okudum tabiiki yine doktor kontrollerinde muhakkak sormakta fayda varYoktu ilginic olanda o
Erken döllenme veya geç döllenmeye göre değişebiliyor fark zaten çok açıldıgı zaman doktor düzeltilmiş tarih belirliyorKızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Belden diz kapağına oradan ayağa inen bi sancı var sizde de oluyor muBende çok severim döner ama fazla yiyemiyorum yediğim gibi de rahatsız oluyorum
Benm akşam yemekleri ile aram hiç iyi değil bu aralar istiyorum aslında böyle herseyi yiyeyim ama midem kabul etmiyor
Hosgelmis aramıza Nadide çiçeğimiz16+2 doktor kontrolüne gittim, elhamdülillah her sey yolunda. bugün cinsiyeti öğrenecektik önce oturmus ve bacakları kapaliydi doktor bi seyler ye gel dedi yemek yedim tatlı yedim yürüyüş yaptım tekrar gittiğimde popoyu kaldırmış yerdencinsiyeti öğrendik , bu grup için nadir ama kız geliyor Allahin izniyle . hepimizin evladı sağlıklı ve hayırlı evlat olsun
Benm sadece diz kapaklarım ağrıyorBelden diz kapağına oradan ayağa inen bi sancı var sizde de oluyor mu
Yaaa bende sadece ben böyleyim sanıyordum. Normal ev yemeği asla yemek istemiyorum. Canım hep ekmek arası peynir domates, ekmek arası döner vb şeyler istiyorBenim de malesef böyle, sulu yemek ev yemeği, köfte balık yumjrta tiksiniyorum. Ama dışarda hamburger olsa hiç bulanmıyorya da kek pasta börek falan hep canım bunları istiyor
Ben havuza girmiyorum doktorum onermedi denize girebilirsin dedi bazıları havuza temiz olduğundan eminsen girebilirsin ama ıslak mayoyla durmamammiz gerektiğini söylüyor ama ben riske atmıyorum bı sorun olursa pişman olurum diye düşündüm uzun yola geldigimiz için 2 saate bir durduk 2 yerde konakladık dikkat etmeye calistimmerhaba tatile çıkanlarda bilgi verirse sevinirim bende 15. haftadayım eylülde tatile gideceğim nasipse doktor havuza izin veriyor mu?
nelere dikkat ediyorsunuz?