Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Ama evet hediye de cok geliyor. Seni anlıyorum beğendiğin şeyleri giydirmek etmek istiyosun. Ben de öyleyim ama o tarz şeyleri daha büyük almaya çalışıyorum.

Ama evet hediye de cok geliyor. Seni anlıyorum beğendiğin şeyleri giydirmek etmek istiyosun. Ben de öyleyim ama o tarz şeyleri daha büyük almaya çalışıyorum.
Ya gelmezse Bir de sanki gelenler hep büyük getiriyor gibi bir algı var bende nedense, nasıl olur bilemiyorum

Kızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Benmkide 4 gün önde gidiyor
Önde gitmesi bana sağlıklı iyi besleniyor gibi geliyor

Bizde de çok hediye geliyor ama bizimkiler alınca büyük alim diyom yada değişim fişi oluyor içinde ben sonra değiştiriyorum

Kızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Benim sata göre hep 1 hafta gerideydi hala öyle hiç değişmedi artık sata bakmıyorum ileriki haftalarda yetişir diyorlar bakalım

Kızlar anne bebek çantası baktınız mı alan var mı aramızda. Skip hop diye bir marka var ama bana gereksiz pahalı geliyor nedense 6 bin tl farklı sağlam muadilleri olan varsa yazabilir mi

Bende Çorluda düzgün bir mağaza bilmiyorum herkeste İstanbula gidiyor diye bizde gidicez oda baktınız mı hiç Çorluda
Yok oda takımlarına falan hiç bakmadık. Bir şeyler bakmaya ilk kez başladım dün

@lila98 sen oda falan bakmaya başladın mı? Nerelerde bebek odası satıyorlar onu bile bilmiyorum gezdikçe benimle de paylaşırsın

Kızlar bir uyandım sol elim ayağım kına yakılmış gibi tupturuncu başına gelen oldu mu hiç böyle bir olay
benim gebelik yokken de gebelik sırasında da başıma geldi , bir çeşit mantar türü. tinea nigra diye geçiyor adı. geçici bir sey genelde bi gun sonrasında kayboluyor ve zararsız

16+2 doktor kontrolüne gittim, elhamdülillah her sey yolunda. bugün cinsiyeti öğrenecektik önce oturmus ve bacakları kapaliydi doktor bi seyler ye gel dedi yemek yedim tatlı yedim yürüyüş yaptım tekrar gittiğimde popoyu kaldırmış yerden cinsiyeti öğrendik , bu grup için nadir ama kız geliyor Allahin izniyle . hepimizin evladı sağlıklı ve hayırlı evlat olsun

Erken döllenme veya geç döllenmeye göre değişebiliyor fark zaten çok açıldıgı zaman doktor düzeltilmiş tarih belirliyor

Bende çok severim döner ama fazla yiyemiyorum yediğim gibi de rahatsız oluyorum
Benm akşam yemekleri ile aram hiç iyi değil bu aralar istiyorum aslında böyle herseyi yiyeyim ama midem kabul etmiyor
Belden diz kapağına oradan ayağa inen bi sancı var sizde de oluyor mu

Hosgelmis aramıza Nadide çiçeğimiz

Benim de malesef böyle, sulu yemek ev yemeği, köfte balık yumjrta tiksiniyorum. Ama dışarda hamburger olsa hiç bulanmıyor ya da kek pasta börek falan hep canım bunları istiyor
Yaaa bende sadece ben böyleyim sanıyordum. Normal ev yemeği asla yemek istemiyorum. Canım hep ekmek arası peynir domates, ekmek arası döner vb şeyler istiyor ben şimdiden 3 kilo aldım bile

merhaba tatile çıkanlarda bilgi verirse sevinirim bende 15. haftadayım eylülde tatile gideceğim nasipse doktor havuza izin veriyor mu?
nelere dikkat ediyorsunuz?
Ben havuza girmiyorum doktorum onermedi denize girebilirsin dedi bazıları havuza temiz olduğundan eminsen girebilirsin ama ıslak mayoyla durmamammiz gerektiğini söylüyor ama ben riske atmıyorum bı sorun olursa pişman olurum diye düşündüm uzun yola geldigimiz için 2 saate bir durduk 2 yerde konakladık dikkat etmeye calistim

`