- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #8.981
Doktoruma yazdım enfeksiyon belirtisi falan olabilir miBenm sadece diz kapaklarım ağrıyor
Kuru beslendiğin için kilo almışsın bende evde yemek yapmak istemiyorum yapinca kokusundan doyuyorum zaten keşke Hergun biri Benm cagirsa yemeğeYaaa bende sadece ben böyleyim sanıyordum. Normal ev yemeği asla yemek istemiyorum. Canım hep ekmek arası peynir domates, ekmek arası döner vb şeyler istiyorben şimdiden 3 kilo aldım bile
Bel fıtığın var mı canım genelde bel fıtığı da ayaklara vuruyorDoktoruma yazdım enfeksiyon belirtisi falan olabilir mi
Fıtık var mı bilimiyorum da belimde kas yırtığı vardı sinirlere baskı yapıyordu önceden deBel fıtığın var mı canım genelde bel fıtığı da ayaklara vuruyor
merhaba, ben masa başı çalıştığım ve servis yolculuk sürem uzun olduğu için bu ağrıyı yaşıyorum. Kendime oturma minderi aldım, eve gittiğimde de uzanarak dinleniyorum. Benimki bacağa vs vurmuyor ama kuyruk sokumuna yakın daha çok tek taraflı popo üstünde oluyor. Bir de bende önceden kalma bel fıtığı başlangıcı olduğu için ağrılar bazen çok canımı acıtabiliyor.Bi tek bendemi boyle oldu ? Endişelenmem gerek sanırım
genişleyen rahim sırt ağrılarına da neden oluyor ordan da bacaklara iniyor işteFıtık var mı bilimiyorum da belimde kas yırtığı vardı sinirlere baskı yapıyordu önceden de
Bende hep 1-3 ay aldım, ama aşırı beğendiklerimi genelde 3-6 ay aldımBence yeni doğan takımlar gayet yeterli, elinizde bol bol olsun istiyosanız alt üst takım, tulum tarzı şeyler daha mantıklı gibi. Ben öyle yaptımaldıgım cogu seyi 1-3 ay aldım yalnız. 0-1 de aldım ama daha az. Arkadasımın 2 aylık kız bebeği şu an 3-6 ay giymeye başlamış… bence doğduktan 10-15 gün sonra 1-3 aylar rahat olur
Bence alakası yok. 1 hafta önden gidiyor diye takipli olmadığım doktor adet tarihimi 6 nisana çekti. Normalde 11 nisan. İleride böyle ileriden gittiğinde şeker hastası olabileceğinden şüpheleniyoruz falan dedi. Ben yine kendi takipli olduğum doktordan ve normal adet tarihimden devam ediyorumKızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Benimki ilk başlarda bir hafta bir buçuk hafta geriydi bu son konrtolde 1 hafta önden çıktı hata doktor adet tarihimi değiştirdi falan bence yumurtaya bağlı gelişimi değil bence çünkü ben çok kusma yaşadım ya hata acaba yaşıyormu diye merak ediyordum içinde doktora sormuştum o döllenmeye bağlı dedi zamanla asıl tarihin yerine oturacak dedi banaKızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Eski salı pazarında yan yana var@lila98 sen oda falan bakmaya başladın mı? Nerelerde bebek odası satıyorlar onu bile bilmiyorum gezdikçe benimle de paylaşırsın
teşekkürler bende sordum havuz yasak dedi kayalık ve çok dalgalı denize girme dedi güneşe dikkat et bol bol su iç hiç bişey olmaz dedi :)Ben havuza girmiyorum doktorum onermedi denize girebilirsin dedi bazıları havuza temiz olduğundan eminsen girebilirsin ama ıslak mayoyla durmamammiz gerektiğini söylüyor ama ben riske atmıyorum bı sorun olursa pişman olurum diye düşündüm uzun yola geldigimiz için 2 saate bir durduk 2 yerde konakladık dikkat etmeye calistim
Eski salı pazarında yan yana var@lila98 sen oda falan bakmaya başladın mı? Nerelerde bebek odası satıyorlar onu bile bilmiyorum gezdikçe benimle de paylaşırsın
Ay ben de çok heyecanlıyım internetten bakıyorum sürekli kafamda oturtmaya çalışıyorum neresi nasıl olabilir diye ama bakmama epey zaman var gibiEski salı pazarında yan yana varinsanın içi gidiyor ya
Yenidoğan almadınız mı? Sizin yorumu bekliyordum en çokBende hep 1-3 ay aldım, ama aşırı beğendiklerimi genelde 3-6 ay aldım
Kızçeler çoğalıyor@Evlatkbr91
Fetal DNA sonucum çıktı şükür düşük risk 9.günde çikmiş oldu. Bebiş kız