- Emoji Skoru
- 628
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #16.321
Boyun kaslarınızı germe yapabilirsiniz hafif acılı olur ama geçer ağrıyan noktaya 30sn bastırıp 3 kere baskı uygularsanızda rahatlar tabi ilk başta sıcak uygulama daha rahat ettirir ama hamimlelikte sıcak uygulama öneriliyor mu bir baştan bakmak lazımGünaydın kızlarr, iki gündür boynum çok kötü. Herhalde kötü yattım biraz, dün tutulmuştu bugün daha kötü olmuş. Malum krem vs de süremiyoruz, önerisi olan var mı?
Kızlar ya küçük beden çok kıyafet almayayım derken şimdide az kıyafet almış gibi hissediyorum toplamda kaç tane 0-3 ay kıyafetiniz var acaba?
Ben kısa kollu ve uzun kollu karışık aldım ama çoğunluğu kısa aldım. Askılı kayabilir diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Toplam 6 tane bir tanesi uzun diğerleri kısa aldım hep. Ocak ayı da olsa evimiz sıcak oluyor bizim. Yenidoğan ve 0-1 karışık aldım şimdi birkaç tane de 0-3 alayım diyorum. 4-5 tane de alt üst takım yine yenidoğan 50 cm ve 56 cm karışık aldım.Şu ana kadar tipi şeklini beğendiğim bir iki tulum aldım sadece ben. Bende almaya yeni başlayacağım açıkçası hiç bilmiyorum. Zıbınları askılı mı, kısa kollu mu yoksa uzun kollu mu almak lazım. Hangileri daha kullanışlı kaçar tane almalı. Çevremde sorabilecek pek kimse de yok.
Bana da tok ve bol su içip gelin dediler sadece. Bunu deme nedenleri şu, bebiş zaten hareketliyse çikolata vs yedikten sonra iyice hareketleniyor. Aşırı aşırı hareket de istemiyorlar genelde ölçümler için. Zaten hareketsiz olursa orda da yönlendirirler sizi yiyin vs diye.Arkadaşlar bugün detaylı ultrason randevum var dua edin bize inşallahherşey yolundadır. Bu arada doktor tok gelin ama tatlı çikolata yemeyin dedi. Herkes yiyerek gidiyor ben ne yapayım bilemedim. Sizlerin fikri ne bu konuda
Benim detaylım da bu önümüzdeki c.tesi olcak çok heyecanlayım. Dualarımda sizinle her şey iyi geçer umuyorumArkadaşlar bugün detaylı ultrason randevum var dua edin bize inşallahherşey yolundadır. Bu arada doktor tok gelin ama tatlı çikolata yemeyin dedi. Herkes yiyerek gidiyor ben ne yapayım bilemedim. Sizlerin fikri ne bu konuda
Bende 6 tane 0-3 ay uzun tulum 4 tane alt üst takım bunların icinede 6 tane kısa kollu atlet aldım ama sanırım az oldu yaŞu ana kadar tipi şeklini beğendiğim bir iki tulum aldım sadece ben. Bende almaya yeni başlayacağım açıkçası hiç bilmiyorum. Zıbınları askılı mı, kısa kollu mu yoksa uzun kollu mu almak lazım. Hangileri daha kullanışlı kaçar tane almalı. Çevremde sorabilecek pek kimse de yok.
70 civarı çoğu alt üst takım ama herkes ayaklı zıbın daha rahat ettirir dedi öyle 10-15 tane var ama hepsini ben almadım arkadaşlarımın hepsinin 1-2 yaşında bebişi var neredeyse üzerime fırlattılar evleri açılsın diye takımlarıKızlar ya küçük beden çok kıyafet almayayım derken şimdide az kıyafet almış gibi hissediyorum toplamda kaç tane 0-3 ay kıyafetiniz var acaba?
Banada ne çok aç ne çok tok gel dedi. Kahvaltı üzerinden 1 buçuk saat geçmişti gittim. Sırtı dönüktü kalbini yüzünü vs göremedi. Sonra tatlı hakkımızı burada kullanalım şimdi dedi portakal suyu için yürüyün 1 saat sonra gelin dedi. İçtim yürüdüm gittim yine dönmemişti kahve çikolata yapalım dedi onu yaptım 1 saat sonra gittim toplamda 5 saat sürdü. Ama ilk hamileliğimde 30 dkda tek seferde her şeyi görmüşlerdiArkadaşlar bugün detaylı ultrason randevum var dua edin bize inşallahherşey yolundadır. Bu arada doktor tok gelin ama tatlı çikolata yemeyin dedi. Herkes yiyerek gidiyor ben ne yapayım bilemedim. Sizlerin fikri ne bu konuda
Hahahaha70 civarı çoğu alt üst takım ama herkes ayaklı zıbın daha rahat ettirir dedi öyle 10-15 tane var ama hepsini ben almadım arkadaşlarımın hepsinin 1-2 yaşında bebişi var neredeyse üzerime fırlattılar evleri açılsın diye takımları
Alt üst takım olarak 5-6 tane var zıbınlarda o şekilde 5 tane falanKızlar ya küçük beden çok kıyafet almayayım derken şimdide az kıyafet almış gibi hissediyorum toplamda kaç tane 0-3 ay kıyafetiniz var acaba?
0-3 ay bana birkaç hediye geldi şimdiden. Kendimde bir takım almıştım. Daha almayı düşünmüyorum. Daha çok zıbın gibi şeylere ağırlık vericem. Doğumdan sonrada hediyeler geliyor illaki. Onun dışında daha büyük aylar almayı düşünüyorum. Hem hızlı büyüyorlar hem de biraz büyük bile olsa bebek giyebilir. Birde boyutu nasıl doğacak bilmiyoruz. Duruma göre doğduktan sonra da ekstra alınır bence. 0-3 ay yazmasına da bakmayın baya küçük kıyafetler. Onları çok gşhebileceklerini düşünmüyorum. Bebek bir ay da bile çok büyüyorKızlar ya küçük beden çok kıyafet almayayım derken şimdide az kıyafet almış gibi hissediyorum toplamda kaç tane 0-3 ay kıyafetiniz var acaba?
Hediyede gelcek daha bence yeter 10 tane bana belki 30-40 takım etiketli kıyafet getirdi arkadaşım bebesinden kendi bebesinde hep 2-3 kıyafet gördüm rahat ettiği bence bizimde öyle olucakHahahaha. Benim 10 kıyafet olmuş oldu toplam baya az olmuş ya önümüzdeki ay bi şeyler alayım
Di mi öyle oluyor, biz de eşimle gittiğimiz her yerde sürekli bebek arabası görüyor ve markalarına bakıyoruz şu an, Türkiye'de Kraft ve Joie şu an çok tercih ediliyor sanırım. Evet biz babymall'daydık çok şaşırdım bazı ürünlerde gerçekten %50 ve hatta daha fazla indirim vardı, satış personeli bebek arabalarının 2027 modelleri çıkmaya başladı o yüzden 2026 stoklarında indirimler oluyor dedi. Kumaş ve kasa malzeme kalitesine, bağlantı vidalarının sağlamlığına ve süspansiyona kesin mağazada bakmak gerekiyor ama, beni de genel olarak bakabildiğim ürünler hep şaşırttı kimi olumlu kimi olumsuz anlamda, eğer bu özellikleri iyiyse bence fiyat performans ve pratiklik olarak güzel bir ürün beğenmişsiniz.Beğenebildiğim genelde kraftın modeliydi zaten algıda seçicilik midir nedir aslında kafamda da kraft markası yoktu ama avmde nerde bebekli birisi görsek araba kraftı dedim içimden insanların çoğu bu markayı tercih ediyor demek ki ebebeğe bakmıştık biz o gün ama baybmall da güzel indirimler varmış bebek arabalarında
Kraft Slide I-Size Travel Sistem Bebek Arabası Black | Satın Al Şu hoşuma gitti baya mesela
Uzun kollu tulumları yenidoğana giydirmek çok zor oluyor diyor herkes, o yüzden askılı ve kısa kollu tercih edip üstünü katmanlamak daha kullanışlı oluyormuş. 3 aydan sonra uzun kollu tulumlar ilk 3 aya göre daha rahat giydirilebiliyor o yüzden belki 0-3'ü daha çok kısa kol ve askılı, 3-6'yı ya da 2-4'ü uzun kollu tercih edebilirsiniz. Sayısı konusunda benim de kafam karışık ama bu ürünler artık her yerde çok kolay bulunabiliyor o yüzden eksik gelirse tamamlarım mantığındayım. Instagramda uzmanebe.ayse sayfası doğum ayına göre ay ay bu kıyafetlerden kaç adet alınabileceğini paylaşıyor ordan da bakabilirsiniz belki.Şu ana kadar tipi şeklini beğendiğim bir iki tulum aldım sadece ben. Bende almaya yeni başlayacağım açıkçası hiç bilmiyorum. Zıbınları askılı mı, kısa kollu mu yoksa uzun kollu mu almak lazım. Hangileri daha kullanışlı kaçar tane almalı. Çevremde sorabilecek pek kimse de yok.
Kızlar alt bedeniniz büyüdü mu heb hala s beden tayt giyebiliyorum lastikli olduğu için eşofman da
Büyüdü malesef 7 kg aldığım içimKızlar alt bedeniniz büyüdü mu heb hala s beden tayt giyebiliyorum lastikli olduğu için eşofman da
Evet çok ileride değilmiş 1 haftalık ilerideAma sanki çok ileri değil gibi, tabi bazen ölçümlerde değişebiliyor, ölçümler değişebildiği için suyunuz ve şeker ile alakalı bir şey dedi mi diye sordum, çünkü bunlarda sorun yoksa ileriden gitmesi çok sorun değilmiş sadece bazı durumlarda normal doğuma engel olabiliyormuş.
gece uyuyunca ağrıyor bileklerim bu aralarkızlar selam 21. Haftadayım yaklaşık 2 haftadır el bileklerim çok acıyor agrıyor baş parmağımı hareket ettirince özellikle. Doktora gitmedim atel aldım krem falan da yasak zaten. De quervain sendromu diyo chat internet vs. Ödemden oluyo falan diyolar. Yaşayan var mı?