- Emoji Skoru
- 369
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #16.301
Neden büyük dedi? Sebebi ile alakalı bir şey demedi mi? Şeker veya suyun fazla olmasından bahsetti mi?Kızlar benim bebeğim 21 haftaya girdiğim gün 480 gramdı doktor biraz büyük bebeğin dedi benim gibi olan var mı
Penti’den aldım hiç memnun kalmadım, nbb’de kumaşı beğenmedim, sonra pasajda iç-çamaşırcıda rastgele aldım çok memnun kaldım, gidip daha çok aldım, baktım belinay markaymış, modal pamuk kumaş.kızlar hamile külodu olarak alıp memnun kaldığınız bir ürün var mi ? benim çamaşırları artık bacak kısmımı kesmeye başladı, göbekten yana sorun olmuyor ama bacaklarım da kalınlaştıgi için oradaki dikişler rahatsız ediyor. almışken göbeği genislerden alacağım tavsiyeniz var mi ?
Hayır hiçbir şey demedi önden gidiyor gelişimi dedi sadece. 22 haftayla uyumluymuş. Gebelik şekeri de yapıyor diyorlar böyle şeyler daha şeker yüklemesi yapmadım 24. Haftada yaptıracağımNeden büyük dedi? Sebebi ile alakalı bir şey demedi mi? Şeker veya suyun fazla olmasından bahsetti mi?
Ama sanki çok ileri değil gibi, tabi bazen ölçümlerde değişebiliyor, ölçümler değişebildiği için suyunuz ve şeker ile alakalı bir şey dedi mi diye sordum, çünkü bunlarda sorun yoksa ileriden gitmesi çok sorun değilmiş sadece bazı durumlarda normal doğuma engel olabiliyormuş.Hayır hiçbir şey demedi önden gidiyor gelişimi dedi sadece. 22 haftayla uyumluymuş. Gebelik şekeri de yapıyor diyorlar böyle şeyler daha şeker yüklemesi yapmadım 24. Haftada yaptıracağım
Ben Özkan iç giyimin 23582 kodlu modelini aldım, taytların elbiselerin içinde fln hep onları giyiyorum çok memnunum.kızlar hamile külodu olarak alıp memnun kaldığınız bir ürün var mi ? benim çamaşırları artık bacak kısmımı kesmeye başladı, göbekten yana sorun olmuyor ama bacaklarım da kalınlaştıgi için oradaki dikişler rahatsız ediyor. almışken göbeği genislerden alacağım tavsiyeniz var mi ?
Beğenebildiğim genelde kraftın modeliydi zaten algıda seçicilik midir nedir aslında kafamda da kraft markası yoktu ama avmde nerde bebekli birisi görsek araba kraftı dedim içimden insanların çoğu bu markayı tercih ediyor demek ki ebebeğe bakmıştık biz o gün ama baybmall da güzel indirimler varmış bebek arabalarındaBenim de hafızam balık kadar kaldı şu süreçte o yüzden gazeteci gibi elimde küçük not defteriyle geziyorum her yeri, telefona filan da yazmıyorum baya dinazor usulü devam
Beğenebildiğiniz oldu mu hiç?
ilaci bir yudum suyla icebilirsiniz. Anestezilerden once de boyle diyorlar, sakinca yok. Bence gece dozunuz varsa alin, sabah dozunu almadan aclik kanini verirsiniz. Yukleme yapildiktan sonra ilacimi icebilir miyim diye kan verirken sorarsiniz.Birde kızlar şeker yüklemesi yapanlara sorum olacak. 75 mg olandan yapılacak bana, doktor gece 12 den sonra yemek su yok dedi ama orda doktora sormayı unuttum 6 saatte bir tansiyon ilacı içiyorum normalde. İlaç içecek kadar da su içmek yasak mı? Siz nasıl yaptınız?
@fatmakocaa bende 21+3 deyken gittim 483 dü normal demişti doktorum haftasıyla uyumlu21+4 te detaylı ultrasonda 487 gramdı. Doktor gayet iti demişti
Benim yaklaşık bir aydır bel-sırt ağrılarım var bazen ağlayacak kadar kötü oluyor. Magnezyuma başladım sanki çok hafif azaldı gibi.Kızlar günaydın
Herkese güzel bir hafta diliyorummmm
Bugün bende artık bel ağrısı ve hafif Regl krampları başladı Sizdede var mı? Büyümeye bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü dinlenince geçiyor. Ama bunlar ıcın erken degıl mi sanki daha 23+0 karnımda sanki 30 haftalık oldu hayırlı olsun
Kızlar ya küçük beden çok kıyafet almayayım derken şimdide az kıyafet almış gibi hissediyorum toplamda kaç tane 0-3 ay kıyafetiniz var acaba?Şu şekilde pembe takım pamuklu doğunca giydirilecek inşallah diğer isimli müslin takım da fotoğraf çekimi vs için ama onun da dediğim gibi kalınlığı yumuşaklığı çok güzelbunların dışında da yine şapka eldiven patikli tulum bi 6 tane filan aldım sanırım
Geçmiş olsun acaba at kestanesi kremi gibi şeyler uygulanabilir mi farmasinin falan bilemedimGünaydın kızlarr, iki gündür boynum çok kötü. Herhalde kötü yattım biraz, dün tutulmuştu bugün daha kötü olmuş. Malum krem vs de süremiyoruz, önerisi olan var mı?
Benimde bel ağrım ufak ufak oluyordu ama dün artık hadi bakalım doğuma kadar buradayım der gibi başladıBenim yaklaşık bir aydır bel-sırt ağrılarım var bazen ağlayacak kadar kötü oluyor. Magnezyuma başladım sanki çok hafif azaldı gibi.
ayyyy masallahhhh birbirimize daha kalp atışı duyduk diye msj atıyorduk artık tam hamiş olduk. Benimde karnım böyle kızımı okula götürünce herkes doğum çok yakın herhalde diyor ocak başı diyorum daha çok varmış diyorBende size 23 hafta güncellemesi atayım
Bana önce geceleri 1 deneyelim dedi, sonra yine gece (10 gibi) 2 tablete çıkardı. Belki gündüz içileni de geceye çekebilirsiniz konuşupBenimde bel ağrım ufak ufak oluyordu ama dün artık hadi bakalım doğuma kadar buradayım der gibi başladımagnezyum her akşam içiyorum doktor sabah akşama çıkar dedi ama aşşşırı uyku yapıyor ve böyle antidepresan etkisi gibi bi şey yapıyor nasıl anlatsam sakinleştirici gibi
Evet bendede yeni başladı çok ayakta durunca oluyoriki gündür vajina girişinde , sanki dudak kısmında gibi , cok hafif bir sızı benzer bi sey hissediyorum. daha önce olmadığı için adını da koyamıyorum da bu tarz bi sey yaşayan var mi
Benim doktorumunda orayla anlaşması varmış hastane dışarıdan doktor gelsede 200 dedi doktorumda 100 istiyor. 300 bin gibi bir rakam ortaya çıkıyor sonumuz hayrolsunBen Avrupa Yakasında gidiyorum Acıbadem atakente perinatolog. Muayene ücretleri 9.300 tl, doğum için de 200 bin tl dendi bana doktorun oerinatologun girmesini isterseniz diye.Normal doğumu ile sezeryan arasında sanırım 10 bin tl lik fark vardı yani normal doğum daha pahalıydı.
Ben H&M den dikişsiz lazer kesim yüksek bel önü oyuntulu aldım 3 tanesi 1000 TLydi bana pahalı geldi ama suan sadece o 3 taneyi giyiyorum. Daha uyguna nicoletta mı ne oradan aldım ama kumaşı facia çıktıkızlar hamile külodu olarak alıp memnun kaldığınız bir ürün var mi ? benim çamaşırları artık bacak kısmımı kesmeye başladı, göbekten yana sorun olmuyor ama bacaklarım da kalınlaştıgi için oradaki dikişler rahatsız ediyor. almışken göbeği genislerden alacağım tavsiyeniz var mi ?