Anne Grupları 2027 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    49
Kayınvalidemin ismini koyarsam bebeme seslenmem bile, nasıl seviyorsunuz ya ? Benim ki minik bi deccalsu 😂 of benim de kocam da var büyük ismi koyma tutkusu neyse ki annesinin ki değil 😂

Ay hiç düşünme ya alınan alınsın. Çocuk senin çocuğun. O fırça çekene sende çekseydin keşke. Kime neymiş ya
ben ona ogün gereken cevabı vermiştim senin kıxlardan yada oğlundan koyan oldu mu ki dedim yok diyip susmuştu da işte bakalım sonuç olarak ne olacak bu kız:)

Patavatsız insanlar... boşver tınlama...
ben artık bu tarz insanlarn gözüne baka baka gıcıklık ede ede yapıyorum
Ben gıcık olacağıma onlar gıcık olsun :)
ayyy ben ona ogün cevap verince eşim kızmıştı bana yaşlı başlı kadındır susssaydın falan dedi ama ben yay burcuyum susar mıyım:)

Yaa benim kayınvalidem arkadaşım gibidir çok severim çok sık görüşürüz ama ona rağmen asla ismini koymam kim ne derse desin eskide kalmış o muhabbet çok takılma
daha beş ayımız var sayılır ilk kızımda olduğu kadar heyecanım yok isim konusunda bakalım son kararımız ne olacak

Kayınvalidemin ismini koyarsam bebeme seslenmem bile, nasıl seviyorsunuz ya ? Benim ki minik bi deccalsu 😂 of benim de kocam da var büyük ismi koyma tutkusu neyse ki annesinin ki değil 😂
Kahakaha attm kocam nolduğunu anlamaya çalışıyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Deccalsu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ben ona ogün gereken cevabı vermiştim senin kıxlardan yada oğlundan koyan oldu mu ki dedim yok diyip susmuştu da işte bakalım sonuç olarak ne olacak bu kız:)
Benim babam anneannesinin ismini koymuş bana. Annem sana kızıyordum babaannen alınıyordu diyor. Asıl koyunca bela yani

Back
X