21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

selam kızlar...cuma eşim şehirdışına gitmişti..ben de annemlerde kaldım...hiç fırsatım olmadı girmeye kusura bakmayın...geçen hafta hem benim hem de iki kızımın peşpeşe doğumgünüydü...biraz pasta kaçamaklarım oldu...yürüyüş falan da yapamadım artı çıkarım diye korktum ama koşturmaktan 500 gr gitmiş...

başlangıç--80.7
geçen hafta--75.9
bu hfta--75.4
bu hafta giden--500 gr
toplamda giden--5300 gr

Fazla mı alıngan gördüm seni acaba:) canım yediklerini vs hiç paylaşmıyorsun bi yorum yapamıyorumki en iyisi daha katı olmaya mi başlasak bilemedim ki

Bugun tartida yine 67.8dim.bu nasil ola bilir yaaa.canimi disime takip pirinci yapmak lazim,ciddi diyet yapalimmi.mayis sonuna kadar,cok siki

Ben pirincin tadını begenmedim fazla sıkma kendini sık sık tartılma vücut kendini korumaya almasın

Tamam bol proteinli beslenelim yediğimiz herşeyi olmasına kadar paylaşalım kaçamak olduğunda ceza olarak ertesi günün menüsünü diğeri belirlesin

Haftada en az 3 gün spor mesela

Tamam,olmustur.ama Ben 2gun pirinc yapicam.kafaya takdim.INSAALLAH.1hazirana kadar.gecen yil oldugu gibi.ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…