21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Türkanim kfleksi ertelemeye karar verdim ayça kayanin haftada 3.5 kilo verdiren diyeti var gayet sağlıklı görünüyor ne dersin yapalım mi

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi) 1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta 2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir) Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere 3-4 zeytin Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi) 1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir) 1-2 dilim ekmek Bol salata 1 bardak ayran

İkindi 1 bardak yoğurt 2 kaşık yulaf 1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam 1 kase çorba 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek 1 kase yoğurt 1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor

Hakikaten cok guzelmis canim,ama Ben yapmak istemem,hic Boyle diyet yapmad listeyle.bu arada kahvaltida yedim bööööööö,öldümmm.sonra 2armut ve 1elma yedim .akşama da yerim.öğlen yemiyvem.çok kötüüü.yarın yapmıycaö ama.ga bu arada dün akşam yemiştim ya.sabah 600geksiktim

İyi yapmışsın canım sağlığından önemli mi ya

Ben yarın denemeye çalışıcam bu listeye birebir uymasamda ne kadar yaklasırsam o kadar iyi :)

Günaydın her daim yanımda olan türkanim ve hayırsız yoldaslarım:)

Sabah
Yarım su bardagi süt
1.5dl etimek
1.5 kk peynir
2 yeşil zeytin

Aşırının aşırısı tokum şu anda ohh be:)

Bugün tok karına bi tartılayim dedim sevindim tabiki 69.5 ee güzel bakalım bu hafta dikkat edeyim 600gr verip 68i de goreyim hayirlisi ile:)

İyi yapmışsın canım sağlığından önemli mi ya

Ben yarın denemeye çalışıcam bu listeye birebir uymasamda ne kadar yaklasırsam o kadar iyi :)
tatli,kirmiziyanak kirazimi yapicam ben INSAALLAH.BU NE YAA.YASAMAK DEGIL KI
Bugün tok karına bi tartılayim dedim sevindim tabiki 69.5 ee güzel bakalım bu hafta dikkat edeyim 600gr verip 68i de goreyim hayirlisi ile:)

TEBRIK EDERIM CNM,BEN DE BU GUN 66.6 KG.BENI GERI ATAN JILLIAN OLDU.DIYETE ONUNLA BIRLIKTE BASLADIM,COK SIKILASTIM AMA VEREMEDIM TABIKI.ONU SANIRIM BIR SURE DIYETTEN SONRA EN SONDA YAPMAK EN IYISI.BEN DAHA ZAYIFLAMADAN SIKILASTIRDIM KENDIMI.GERCI 15 GUN YAPTIM AMA,NE BILEYIM ISTE.
BU GUN KRALLARRR GIBI KAHVALTI YAPTIMM
YESIL CAYIMI DA ILK KEZ BUGUN BASLADIM
ASLINDA SAGLIKLI BESLENMEYI HAT=YAT TARZI YAPTIM DIYE BILIRIM

SOYLE KI GUZEL KAHVALTI YAPIYORUM,2 DILIM EKMEKLE,
OGLEN CORBA,SALATA,YOGURT, VE YA CORBA YERINE NE YEMEK VARSA 1 DILIM EKMEKLE
AKSAM DA AYNI SEKLIDE YARI YARIYA VE MEYVE
SPOR 30 DK KOSU BANDI,TWISTER
VE YESILLIME BASLADIM,BOL SU ICIYORUM ZATEN.HEDEFIM 63 OLMAK ,63 IDEAL BENIM ICIN ASLA 50 LERDE OLMAK ISTEMEM,ET BANA YAKISIYOR.SU 3.6 KILOMDAN DA YAVAS YAVAS KURTULURUM ALLAHin izni ile.sadece pek takmamak lazim

Günaydın her daim yanımda olan türkanim ve hayırsız yoldaslarım:)

Sabah
Yarım su bardagi süt
1.5dl etimek
1.5 kk peynir
2 yeşil zeytin

Aşırının aşırısı tokum şu anda ohh be:)

bence gayet guzel,sanirim midemizi kucultmeye basladik,degilmi,cok yedigim zaman kendime gelemiyorum,gece uyuyamiyorum bile.ELHAMDULILLAH.MIDEMIZI KUCULTDUK GALIBA

Bence de canım öğlen yemeğim biraz ucu kaçtı ama akşama sadece çorba ya da yoğurt yicem

Öğlen
1 bardak ayran
1simit
200gr çilek

Akşam yemeğim
1 tabak çorba
2 kasık patlican musakka
1 kasık patates püre
Küçük bi kase cacık

40dk hızlı tempo yürüyüş

Sağol canım amacim perşembe günü 68 rakamını görmek allahın izni ile
sabah
1 bardak süt
1.5dilim etimek
1kk tulum peyniri

Canımmm günaydın
Kendini sıkarsan daha çok yersin sen bilinçli birisin doygunlugun az yemekle de sağlandığını biliyorsun

Günaydın zayıflama topiğim günaydın türkanim bugün tartı günü kahvaltımi yapıyorum işe gidip tartılcam

Kahvalti
1 dilim etimek
1 kk peynir
Yarım domates
1 su bardagi süt
1 çay kaşığı bal

Tok karna bildirim zamanı
Başlangıç 73.6
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 69.9
Toplam giden 3.7

Aslında pazartesi günün 69.5ti neyse buna da şükür diyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…