Hakikaten cok guzelmis canim,ama Ben yapmak istemem,hic Boyle diyet yapmad listeyle.bu arada kahvaltida yedim bööööööö,öldümmm.sonra 2armut ve 1elma yedim .akşama da yerim.öğlen yemiyvem.çok kötüüü.yarın yapmıycaö ama.ga bu arada dün akşam yemiştim ya.sabah 600geksiktimTürkanim kfleksi ertelemeye karar verdim ayça kayanin haftada 3.5 kilo verdiren diyeti var gayet sağlıklı görünüyor ne dersin yapalım mi
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi) 1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta 2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir) Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere 3-4 zeytin Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi) 1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir) 1-2 dilim ekmek Bol salata 1 bardak ayran
İkindi 1 bardak yoğurt 2 kaşık yulaf 1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam 1 kase çorba 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek 1 kase yoğurt 1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor
tatli,kirmiziyanak kirazimi yapicam ben INSAALLAH.BU NE YAA.YASAMAK DEGIL KIİyi yapmışsın canım sağlığından önemli mi ya
Ben yarın denemeye çalışıcam bu listeye birebir uymasamda ne kadar yaklasırsam o kadar iyi :)
Bugün tok karına bi tartılayim dedim sevindim tabiki 69.5 ee güzel bakalım bu hafta dikkat edeyim 600gr verip 68i de goreyim hayirlisi ile:)
Günaydın her daim yanımda olan türkanim ve hayırsız yoldaslarım:)
Sabah
Yarım su bardagi süt
1.5dl etimek
1.5 kk peynir
2 yeşil zeytin
Aşırının aşırısı tokum şu anda ohh be:)
Bence de canım öğlen yemeğim biraz ucu kaçtı ama akşama sadece çorba ya da yoğurt yicem
Öğlen
1 bardak ayran
1simit
200gr çilek
Akşam yemeğim
1 tabak çorba
2 kasık patlican musakka
1 kasık patates püre
Küçük bi kase cacık
40dk hızlı tempo yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?