21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

2 Günlük Pirinç Lapası Diyeti ile vücudunuza toplanan ödemler ve fazla sıvılar ve toksinler atılarak 2 günde 2-3 kilo zayıflama ve beden incelmesi yaşayabilirsiniz. Pirinç lapası, uzakdoğulu insanların neden bu kadar formda ve zayıf olduklarının sırlarından birisidir. Pirinç lapası top tutucu ve su tutucu bir yiyecektir. Pirinç lapası diyetinin yapılışı ve tarifi şu şekildedir.

Öncelikle 3 öğünde de kullanacağınız pirinç lapasının tarifini verelim:
Gerekli malzemeler:
1 çay bardağı beyaz yada esmer pirinç
1 çay kaşığı tuz
250 ml su

Pirinç lapasının yapılışı ve tarifi: Pirinci ve tuzu suya dökererek haşlıyoruz. Islak kıvama gelesiye kadar 15 dk kaynatıp servise hazırlıyoruz. Her öğün için 1 çay bardağı pirinç lapası yiyoruz. Pirinç lapasının yanında meysim meyveleri ( karpuz, greyfurt portakal, kiraz, vişne, elma, ananas vb) düşük kalorili sebzeler (lahana, brokoli, ıspanak, karnıbahar, brüksel lahanası, domates, salatalık, tere, soğan sarımsak vb) dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. İncir ve kayısı kurusu gibi şeker oranı yüksek meyveler, kuru yemiş ekmek, kırmızı et yemek yasaktır. Günlük 100 gram balık yada tavuk eti tüketebilirsiniz. 2 gün boyunca uygulanacak Pirinç lapası diyeti iyi bir detoks kürü olarak toksin atıcı etkilere de sahiptir.

Artık çok geç oldu:-( akşam öğününü yoğurtlu yedim 3 kaşık yoğurtla 1 bardagi pirinci karıştırdım ama yapısı yedim fazla geldi bugün yediğim pirinç miktarı 2 çay bardagi bile değil yanında 3 kaşık yoğurt başka kaçamak yok meyve yemek yememek konusunda kararsizim ya eğer acikmazsam yemem sabah evdeki tartıda ibreyi 66da görürsem yarın da yaparım bugün sabah 67ydi

Ben şimdi deneme amaçli yarım bardak hasladım.önüme koydüm bööööö,hemen içine 1domates doğradım,salata gibi oldu,pirincin tadını almadım bile.şişdim,doyurdu beni,harika,yapıcam İNŞAALLAH

Son düzenleme:
Eee güzel inşallah guzel sonuçlar da aliriz da yeni aya daha motive başlarız ben pazartesi de kfleks düşünüyorum sabah akşam onu yerim öğlen de normal ama ekmeksiz falan dikkat ederek

Ya aslında tüm detokslar bende şişkinlik yapıyor geçen yıl ayran detoksu beni mahvetmişti belki de olması gereken budur

Spor ne alemde canım yapıyor musun ben yapamıyorum ya en azından mekik çekeyim dedim 100 mekik çekiyorum

Burada 450grliklardan 2 paket birlikte 9tl-11tl arası değişiyor marketlerin indirim gününe göre

Canım tek tip değil ki aralarda meyve yiyebilirim öğlen zaten normal yemek

Evet lapa diyetinin sonucu yaklaşık -500gr ama ben bunu lapa mucizesinden ziyade az yemeye bağlıyorum

Bugün kahvaltımı 11:00de krallar gibi yaptım resmen:)
3 dilim etimek peynir domates ve yumurta ile yaptım kahvalti büyük mutlulukmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…