kendini mi kandırıyorsun yoksa gerçekten çok mu güzel:):)
akşam yemeği
2 kepçe çorba
6 tane efelek dolması
bi saat sonra yarım dilim kek yedim çünkü regl kapıda tatlı krizi kendini gösterdi
Yok ya sahiden sevdim.yeşil çaydan 10kat iyi yani:)menün güzel efelek ne bilmesinde:)baktım hemen Google 'dan
kuzum yeşilçayın gözünü seveyim soğan suyunu ben bi kere içmeyi denedim ama çok kötüydü başarısız oldum tabi
bugün tartılma günüm geç kaldığım için kahvalti edemedim işte yoğurt yicem kahvalti olarak
1 saat içinde aç karna bildirim az sonra:)
bildirim:
başlangıç:73.6
geçen hafta: 69.9
bu hafta:68.9
toplam 4.7
selam kızlar...beni aranızdan atmadınız inşallah:26:
bahar temizliğine başladım...diyet miyet de gitti...bilgisayarın başına hiç oturamıyorum...kendimi zorlayıp oturucam artık...
ben bugün tartıldım vermemişim ama almamışım da çok şükür...75.4 üm...iki üç gün önce 74leri de görmüştüm ama noldu bilmiyorum...
bugünkü menümü yazayım hemen
sabah--2 dilim çavdar ekmeği
1,5 dilim peynir
2 kaşık menemen
1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin
ara
3 çatal tavukgöğsü
öğle
1 kase sütlaç
ara
1 küçük börek
1 ısırık kurabiye
(komşudaydım)
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
2-3 tane yaprak sarma
canım ben bi ara içtim karbonatlı su iyi içiyordum da ama cam surahide hep leke bıraktı o lekelerde çıkmadı annemde bana kızdı ne duysan yapıyorsun şuna bak sürahi ne hale geldi diye3 l suya 1.5cay k karbonat ekle.yatmadan once Ve sabah ic.yemekten 20dk once,2saat sonra neyse 3lt suyunu bitir.olsun sana alkali diyeti.tabiki bu saglikli beslenenler icin gecerli,asitli icecekler,kizartmalar,fast food,tatlidan uzak duruyoruz biz zaten,bide suyu Boyle ictikmi+sebze suyu da icilmelis.sebzeden kasit ne bilmiyorum.nedense sebze dendimi hep patlicani dusunuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?