21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

kendini mi kandırıyorsun yoksa gerçekten çok mu güzel:):)

akşam yemeği
2 kepçe çorba
6 tane efelek dolması

bi saat sonra yarım dilim kek yedim çünkü regl kapıda tatlı krizi kendini gösterdi

kendini mi kandırıyorsun yoksa gerçekten çok mu güzel:):)

akşam yemeği
2 kepçe çorba
6 tane efelek dolması

bi saat sonra yarım dilim kek yedim çünkü regl kapıda tatlı krizi kendini gösterdi

Yok ya sahiden sevdim.yeşil çaydan 10kat iyi yani:)menün güzel efelek ne bilmesinde:)baktım hemen Google 'dan

Yok ya sahiden sevdim.yeşil çaydan 10kat iyi yani:)menün güzel efelek ne bilmesinde:)baktım hemen Google 'dan

kuzum yeşilçayın gözünü seveyim soğan suyunu ben bi kere içmeyi denedim ama çok kötüydü başarısız oldum tabi

evetttt uzun aradan sonra bende menümü yazayım

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
3 yemek kaşığı yumurtalı patates
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı kadar çilek marmelatı
şekersiz çay

öğle
1 kase yoğurtlu makarna
2 dilim gözleme
biraz patates kızartması
şekersiz çay

ara
2 tane bisküvi

akşam
1 kase yoğurt
1 tane salatalık
1 dilim kek

yarım saat yürüyüş yaptım
ama bugün menüm abartılı oldu artık güzel menülerle geleceğim buraya

benim de soğan suyunu içebilme noktasında tereddutlerim var:)

hümeyracim bizim kilit öğünumüz akşam elbette ve akillica davranıp gün boyu yediklerini iyi tolere etmişsin

bugün tartılma günüm geç kaldığım için kahvalti edemedim işte yoğurt yicem kahvalti olarak
1 saat içinde aç karna bildirim az sonra:)

bak hergün tatilinca insanın morali bozuluyor sen de benimle bir tartil ben genelde perşembe ve pazartesi tartilıyorum

tam 1 kilo çok mutlu oldum ama yaa 3 gündür o kadar dikkatliyim bi de o 68i görmeseydim mutsuz olurdum şimdiki çabam pazartesiye kadar 68.4ü görmek:)

tebrik ederim tatlımmmm bu daha başlangıç güncelle artık çizelgeni

teşekkür canım telefondan giriyorum çoğu zaman değiştiremiyorum ama ilk fırsatta degistircem nasıl mutlu hissediyorum inşallah ben de senin gibi 60ın altını görürüm:)

selam kızlar...beni aranızdan atmadınız inşallah:26:
bahar temizliğine başladım...diyet miyet de gitti...bilgisayarın başına hiç oturamıyorum...kendimi zorlayıp oturucam artık...
ben bugün tartıldım vermemişim ama almamışım da çok şükür...75.4 üm...iki üç gün önce 74leri de görmüştüm ama noldu bilmiyorum...
bugünkü menümü yazayım hemen

sabah--2 dilim çavdar ekmeği
1,5 dilim peynir
2 kaşık menemen
1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin

ara
3 çatal tavukgöğsü

öğle
1 kase sütlaç

ara
1 küçük börek
1 ısırık kurabiye
(komşudaydım)

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
2-3 tane yaprak sarma

Çok kötü sayılamaz.önü sonu iyi

Kizlar bugunden itibaren karbonatli su icmeye basladim.birebir olmasa da alkali diyeti diyelim.zaten saglıklı beslenerek diğer maddelerine uyuyorum.bi göz atın derim hastalıkların sebebi asit.dermani alkali yasam tarziii

3 l suya 1.5cay k karbonat ekle.yatmadan once Ve sabah ic.yemekten 20dk once,2saat sonra neyse 3lt suyunu bitir.olsun sana alkali diyeti.tabiki bu saglikli beslenenler icin gecerli,asitli icecekler,kizartmalar,fast food,tatlidan uzak duruyoruz biz zaten,bide suyu Boyle ictikmi+sebze suyu da icilmelis.sebzeden kasit ne bilmiyorum.nedense sebze dendimi hep patlicani dusunuyorum:)

canım ben bi ara içtim karbonatlı su iyi içiyordum da ama cam surahide hep leke bıraktı o lekelerde çıkmadı annemde bana kızdı ne duysan yapıyorsun şuna bak sürahi ne hale geldi diye sonra öyle bırakmıştım

gelelim benim menüye

sabah
5 yemek kaşığı yumurtasız menemen
1 çay kaşığı çilek marmelatı
2 dilim kepek ekmeği
bir küp şeker kadar beyaz peynir
şekersiz çay

akşam
7 kaşık barbunya yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
acı biber turşusu

ara
2 tane bisküvi
şekersiz çay

yarım saat yürüyüşüm var
1.5 litre su içtim
1 bardak yeşilçay
sabah kan tahlili vermek için doktora gitmiştim o yüzden kahvaltım geçe kaldı o yüzden bugün iki öğün yemiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…