21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Bugun bildirim yok.niye diye sorarsanız dondurma var,poğaça var,var da var
ohhh yok yok yani bugün sende :) neyse arada olur böyle

tekrardan hoşgeldin canım
ben menünü pek beğenmedim hiç diyete uygun değil daha dikkat etmelisin

Son düzenleme:
eflatunum ben de çok dengesiz buldum öğlen sutlaç arada börek vs ama sabah ve akşam iyi

hümeyracim gayet başarılısin masallah yaa verdigin kiloyu ne de güzel koruyorsun

türkanm fıstığım o hiç oldu ya hadi gözümüzü kapattik bi daha olmasın:) alkaliyi ben de gördüm kararsizm ya

bugünkü menüm
sabah
200gr yoğurt

öğle
1 kepçe sebze çorbası
4 tane köfte büyüklüğünde nuggets
salata
1tane kemalpaşa tatlısı

akşam
1.5 kepçe tavuk suyuna sehriye çorbası
tavuklu salata

Niye ki?çok güzel ya.degişik bişey yokki sadece suyunu alkali yapacaksın o kadar.bide ben aralarda mutlaka 2 kayısı ve su içerim.bu diyette de var

Güzelll.kan tahlili ne iş?
Guzelllll by da.nugget kalorilidir ama.kemalpasa kucucuktur.canimcekti

çekmesin çekmesin iğrenç o kötü boşver meyve ye meyve gerçekten meyveden daha lezzetli değil ya

ama ben dut yedim o da çok kalorilidir ama ödül

canım kahvaltın yetersiz
bir de hiç ekmek tüketmemişin özel bir nedeni var mı?
Güzelll.kan tahlili ne iş?
önemli bir şey değil güzelim doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım da onun için gerekliydi

:))öcü öcü.pis kaka o.
çok güzel yaaa
bence yenilmemesi gereken şeylerde beyne bu tarz mesajlar yollanmalı

canım ben ekmeği normalde de sevmem zaten öyle fazla aramam kahvalti yetersiz gibi görünüyor ama tok tutuyor heleki çilekli yoğurtu tavsiye ederim bu yediklerimle hiç acıkmıyorum şükür hırs iştahımı aldı midem de küçüldü galiba canım hiç ekmek cekmiyor tost dışında

Günaydın.cumanız hayırlı uğurlu olsun canlarım
Kahvaltım:2bardak(600 ml)karbonatlı su
1poğaça
2dilim ekmek
Kk kadar beyaz peynir
1dilim kaşar
3 zeytin
1yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı reçel

Akşam sadece yoğurt çorbası yemiştim o yüzden akşamdan beri açtım.sonra bişey de yemedim uyudum
Vay arkadas 619 kaloriii

Son düzenleme:
canım o kahvalti ne öyle yaa tüm gün yesen doyarsin o poğaca ne öyle ya senin gibi diyet konusunda deneyimli istikrarlı disiplinli birine yakisiyor mu

diğer öğünleri de görelim türkan hanım:)
bugünkü menü
sabah
4 kaşık yoğurt 10 tane çilekle çilekli yoğurt

öğle
salata
100gr tavuk fırında yağsız

akşam
çorba
semizotu yemeği
salata

günaydınlar daha kahvalti yapmadim ama bugün bi ayrı mutluluk var içimde neden çünkü regl oldum ama canım hiç tatlı istemiyor ne cikolata ne hasta ne baklava tulumba hicbirsey tarçının insülin direncini dengeledigi doğru sanırım

Gunaydin cnm.hep boyle mutlu ol INSAALLAH.tarcini nasil aliyorsun?

sabahları çilekli yoğurt yerken içine attım 1 hafta hep tarçın kullandım sadece tat vermesi içindi ama bundan sonra da kullanıcam bi de ben yeşil çay form çayı içerken 2 bardak su 2 poşet çay ve kabul tarçın atıyorum bazen kabuk tarçıni oylece yiyorum normalde zaten çok severim tarçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…