ohhh yok yok yani bugün sende :) neyse arada olur böyleBugun bildirim yok.niye diye sorarsanız dondurma var,poğaça var,var da var
selam kızlar...beni aranızdan atmadınız inşallah:26:
bahar temizliğine başladım...diyet miyet de gitti...bilgisayarın başına hiç oturamıyorum...kendimi zorlayıp oturucam artık...
ben bugün tartıldım vermemişim ama almamışım da çok şükür...75.4 üm...iki üç gün önce 74leri de görmüştüm ama noldu bilmiyorum...
bugünkü menümü yazayım hemen
sabah--2 dilim çavdar ekmeği
1,5 dilim peynir
2 kaşık menemen
1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin
ara
3 çatal tavukgöğsü
öğle
1 kase sütlaç
ara
1 küçük börek
1 ısırık kurabiye
(komşudaydım)
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
2-3 tane yaprak sarma
eflatunum ben de çok dengesiz buldum öğlen sutlaç arada börek vs ama sabah ve akşam iyi
hümeyracim gayet başarılısin masallah yaa verdigin kiloyu ne de güzel koruyorsun
türkanm fıstığım o hiç oldu ya hadi gözümüzü kapattik bi daha olmasın:) alkaliyi ben de gördüm kararsizm ya
Güzelll.kan tahlili ne iş?gelelim benim menüye
sabah
5 yemek kaşığı yumurtasız menemen
1 çay kaşığı çilek marmelatı
2 dilim kepek ekmeği
bir küp şeker kadar beyaz peynir
şekersiz çay
akşam
7 kaşık barbunya yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
acı biber turşusu
ara
2 tane bisküvi
şekersiz çay
yarım saat yürüyüşüm var
1.5 litre su içtim
1 bardak yeşilçay
sabah kan tahlili vermek için doktora gitmiştim o yüzden kahvaltım geçe kaldı o yüzden bugün iki öğün yemiş oldum
Guzelllll by da.nugget kalorilidir ama.kemalpasa kucucuktur.canimcektibugünkü menüm
sabah
200gr yoğurt
öğle
1 kepçe sebze çorbası
4 tane köfte büyüklüğünde nuggets
salata
1tane kemalpaşa tatlısı
akşam
1.5 kepçe tavuk suyuna sehriye çorbası
tavuklu salata
çekmesin çekmesin iğrenç o kötü boşver meyve ye meyve gerçekten meyveden daha lezzetli değil ya
ama ben dut yedim o da çok kalorilidir ama ödül
canım kahvaltın yetersizbugünkü menüm
sabah
200gr yoğurt
öğle
1 kepçe sebze çorbası
4 tane köfte büyüklüğünde nuggets
salata
1tane kemalpaşa tatlısı
akşam
1.5 kepçe tavuk suyuna sehriye çorbası
tavuklu salata
önemli bir şey değil güzelim doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım da onun için gerekliydiGüzelll.kan tahlili ne iş?
çok güzel yaaa:))öcü öcü.pis kaka o.
Çok kötü oldum yacanım o kahvalti ne öyle yaa tüm gün yesen doyarsin o poğaca ne öyle ya senin gibi diyet konusunda deneyimli istikrarlı disiplinli birine yakisiyor mu
günaydınlar daha kahvalti yapmadim ama bugün bi ayrı mutluluk var içimde neden çünkü regl oldum ama canım hiç tatlı istemiyor ne cikolata ne hasta ne baklava tulumba hicbirsey tarçının insülin direncini dengeledigi doğru sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?