21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

yoksa kimse gelmemis mi bugün:)
sabah
1tane etimek
yarım domates
1salatalık
1 dilim kaşar

ara
limonlu soda
dondurma(3 saat ara ile)

akşam
çorba

bugün dışarıdaydim zararlı şeyler yememek için hiç yemedim zaten acikmadim da

Merhaba herkese.menun her zamanki gibi güzelmiş cnm.bugununden itibaren yesil caya tarcin katarak icmeye karar verdim.suyumu da alkali iciyorum

bugün de yine gayet güzel gidiyor nazar degmesin:) yarın bi ara bildirim yapıcam regl olmama rağmen kendimi hafiflemis hissediyorum

sabah
2 dilim yağsız ve az tuzlu patatesli börek
1 dilim kaşar

öğlen
çilek

akşam
3 tane köfte
2 kasık makarna
1 dilim ekmek
salata

her zamanki gibi güzelll

Kahvaltı
2dilim ekmek
2dilim kaşar
1yumurta
Zeytin

Öğle
1 kase sebze çorbası
1dilim ekmek

Arada:20 badem

Akşam:1patates köftesi
1kaşık ıspanak sote
1.5 dilim ekmek
1 kase yoğurt
(Canım nestle çekti,şimdi 3laşık yedim:26:

Su 2l şimdilik 1 bitki çayı tarçınla
Spor yürüyüş.bi başlasam .offff

Merhaba.bu gün bayağı gezdik.çoook yorgunum

Ama güzeldi.MAŞAALLAH

KAHVALTI
1 krep
2dilim ekmek
Yağ ve reçel

Öğle;10 yaprak sarma
1d ekmek

Ara:dışarıda
Cheescake ve cafe latte

Akşam daha yok

Yarın bitiyor soğan İNŞAALLAH

Son düzenleme:
türkancm sen iyice boşlamissin böyle kilo veremezsin ki

dün tartıda 68.4ü sordum inşallah perşembe 67yi de görüşürüm

Dünkü menüm;
sabah
1 bardak süt

öğle
1 kase çorba
1 kepçe bezelye
2 kaşık bulgur pilavı
salata

akşam
yarım dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık taze fasulye
salata

akşam yemeğinden önce 1,5 saat sahilde normal tempo yürüyüş akşam yemeğinden hemen sonra da 2km yürüyüş 20dk parktaki aletleri kulanma

bu sabah meraktan geldim hemen tartıldım tok karna ve 68kg:) inşallah perşembe 67yi görücem

sabah 2 dilim kızarmış yağlı ekmek(en sevdiğim hazırda görünce dayanamadım)

Son düzenleme:
türkancm sen iyice boşlamissin böyle kilo veremezsin ki

dün tartıda 68.4ü sordum inşallah perşembe 67yi de görüşürüm
yok ya tıkırında gidiyor,dengeliyorum MAŞAALLAH .3saat yürüyüş yapmıştım.napıyım gloria jeans çekti kendine:)
+1kilo bile vermiş olsam İnan ki şimdi başka menuler okuyor olurdun.motivasyonum ve zayıflaucagıma umudum eksilerde.ama bırakmıyorum da
Daha ne olsunnnn.MAŞAALLAH
bu sabah meraktan geldim hemen tartıldım tok karna ve 68kg:) inşallah perşembe 67yi görücem

sabah 2 dilim kızarmış yağlı ekmek(en sevdiğim hazırda görünce dayanamadım)

Haaaaarikasınnnnnnnnn

kahvaltim;
1 dilim ekmek
1 dilim kasar
1 domates

ogle;patatesli borek
2 kasik patates puresi
1 d.ekmek

ara:arkadasimdaydim ve 1 dilim kek

aksam;1 parca kuzu haslanmis
1 dilim ekmek'
1 kase nesfit

Karbonatlı suyla kilo vermek, pek çoklarına yabancı bir zayıflama yolu olarak gelebilir. Ancak geleneksel kullanım alanları olan hazımsızlık, vücuttaki fazla asit birikimini atmak, mide fesadına doğal çözüm sunmak gibi genel faydalarının yanında karbonatlı su aynı zamanda zayıflama amacıyla da kullanılıyor.

Peki karbonatlı su zayıflatırmı?

Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?

Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.

Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.

Karbonat diyetine dikkat!
27.01.2013 02:30
Karbonatı su ile karıştırarak içenler hızla zayıfladıklarına inanıyor. Ancak konunun uzmanları yöntemin bilimsel olmadığını, sağlığa büyük zarar verebileceğini söylüyor

Karbonat diyeti; halk arasında karbonat diye bilinen sodyum bikarbonatın su ile karıştırılarak içilmesini öneren bir yöntem. Bu yöntemi uygulayanlar hızlıca zayıfladıklarına inanıyor. Bikarbonat, anti asit yani asitliği azaltma özelliğine sahip. Yiyeceklerin vücuttaki asit değerini artırdığını ve asit oranını artıran yiyecekler nedeniyle kilo aldıklarına düşünenler alkali diyete başvuruyor.
Bu yöntemi uygulayanlar yemek yedikten sonra ve öğün aranlarında sık sık karbonatlı su içiyor ve bu yolla hızlı bir şekilde kilo verdiklerine inanıyor. Oysa uzmanlar böyle bir diyetin kanıtlanmış bilimsel temeli olmadığını söylüyor. Uzmanlara göre kilo vermenin hızlı ve mucizevi bir yolu yok. Uzmanlar, karbonat diyetinin bilimsel olmadığını ve sağlığa zarar verebileceğini söylüyor.

Kalp yetmezliği riski var
Nil Şahin Gürhan: Modern beslenme biliminde hiçbir bilgi ve çalışma karbonatlı su iç, zayıfla mantığı ile uyuşmaz.
Banu Eroğuz Demirözü: Sodyum ve sıvı yüklemesi potansiyel taşıyan kişilerde kalp yetmezliğine yol açabilir.
Selma Önelge Gür: Hiç bir diyet tek başına mucize değildir. Kilo verme uzun soluklu motivasyon gerektirir.

Mide yaralarını açabilir
Neslihan Aras: Alkalik değerlerinin yükselmesi için dengeli beslenme yeterli.
Gizem Şeber: Ülser problemi olan kişilerin aşırı karbonat tüketmeleri mide yaralarını tekrar açabilir.
Alkalik yiyecekler
Avokado, hindistancevizi, taze balık, tohum yağları (mesela keten tohumu yağı), yeşil sebzeler, brokoli, ıspanak, brüksel lahanası, limon, greyfurt, domates, buharda pişirilmiş veya filizlenmiş baklagiller, himalaya tuzu.
Asidik yiyecekler
Hayvansal proteinler (et ve tüm süt ürünleri), tavuk, yumurta, şeker, yapay tatlandırıcılar, fıstık, mısır, mayalanmış besinler, alkol, kafein, kahve, çay, meşrubat, çikolata, mantar, meyve, kuru meyveler, bal.

selam canlarım
kaç gündür ev ara eşya al derken çok yoruldum topiğede uğrayamadım
kızlar benim acilen diyet yapmam lazım bugün tartıda 57yi gördüm çünkü
millet düğün arefesinde zayıflar ben kilo almışım işte böyle tuhaf bir bünyem var
acilen diyet yapmam lazım
şimdi bir de doğum kontrol hapı kullanmaya başladım böyle giderse yakında iyice şişeceğim
o yüzden yol yakınken ipleri sıkı tutmam lazım

menüm
sabah
2 dilim börek
domates salatalık
şekersiz çay

ara
1 kase çilek

akşam
2 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı taze fasulye
1 kepçe çorba
salata
yoğurt

bugün öğleden sonra kilomu görünce iştahım gitti öğle yemeği yiyemedim

günaydınlar:) türkanim ben senin akşam yemeğini begenmedim yaa nesfit hiç olmamiş orada, hümeyra senin menün gayet iyi bu şekilde yine verirsin merak etme:)

benim akşam yemeğim
1 kepçe çorba
3 kasık semizotu yemeği

yatmadan önce 3 tane kayısı

1.5 litre su
2.5 km yürüyüş yarım saat spor aletleri toplam 75dk spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…