21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

kızlar bennn çok yoğun ve yorgunummm
yediğime içtiğime de dikkat edemiyorum hiçç
şu düğünü bi atlatayım bu topiğin daimi müşterisiyim inşallah :)

İNŞAALLAH canım.benim de böbreklerim ağrıyor,bacağım sırtım,her yerim.ama spor yaptım :)mutluyum.noluyor bana yaaa

alın benden de o kadar bugün bi rehavet çöktü iğrenç bi beslenme planım vardı hiç söylemeye bile gerek yok ben artık bu 2 günden sonra kendimi toplasam çok daha iyi olur

Günaydınlar dün hiç birşey yazasim gelmemişti, ama sık sık yazmalıyım ki şevkleneyim amacinmin farkında olayım birincil hedef için 5 hafta ve 5 kilom kaldı tabi ki imkansız bi rakam değil sadece takviye şart:)

Türkanim karbonatlı su nasıl gidiyor yaptığın süreçte pozitif etkiler fark ediyor musun acaba? Ben de bugün bi deneme içimi yapayim bakalım tadı nasılmis:)

Teyzem de geçen gün maydanoz kürünu ısrarla önerdi maydanoz saplarini kaynatıp içiyormuş çok faydalı dedi aklım takıldı ona da:)

Ayrıca hilalcim hosgeldin iyi ki geldin eski tanıdıkları görmek iyi geliyor bize, bence senin hiç fazlalığın yok fıstık gibisin masallah

Özlem ben fmf hastasıyım ya kolşisin alıyorum.ilacın emilimini azaltdı atak geçirdimbıraktım

Kimseler yok
ben bu karbonatlı suyu begendim yaa bi süre devam edeyim bakalım
Sabah
2 tane etimek
3 tane nugget
Yarım domates çeyrek salatalık
1kk peynir

Geçmiş olsun canım ben de kendimi çok salmis hissediyorum ya nedense

Öğlen
1 fincan kahve
3 kare cikolata

Akşam
Çorba
2 kasık tavuk sote
4 kasık pilav

ya aslında bakiyorum çok değil ama yine de bi çok yemişim hissi var nedense

Tek başıma paylasim da çok güzel oluyormuş:)

Sabah yok
Öğlen
Çorba
4 kasık nohut
Salata
1 dilim kavun

Ara
Kesme dondurma

Akşam
Çorba
2 kasık patlican
2 kasık tavuk sote
4 kasık pilav

4 kare cikolata

Bugün niye böyle oldu bi saldım kendimi vermem gereken 5 kilo ve 1 ay kaldı off off

Yok bu 5 kilo 1 ayda verilecek başka yolu yok tamam rehavet durumu güzeldi ama +lara geçmeden önlem almalıyım akşam sadece çorba içilecek arkadaş

selamlar güzel hatunlar
mukayese canım ben geçen yıl bir hevesle tüm malzemeleri alıp o çorbayı yapmıştım ziyan oldu tadı berbat
boşver canım sağlıklı beslen bir iddia uğruna sağlığından olursun Allah korusun
zaten kilo veriyorsun ne gerek var kendini bu kadar kasmaya

canlarım bu son bi kaç gündür bende iştah falan kalmadı bu duruma çok seviyorum tabi ki ama düğüne de az kaldı bir yandan da ince sızılar çökmeye başladı bana bir burukluk var ki içimde anlatamam yani. Dokunsan ağlama modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…